Mailinglist Archive: opensuse (3397 mails)

< Previous Next >
Is the mailing list broke, or is it just me? By the way - my votes for 9.3
  • From: Colin Fraser <Colin.Fraser@xxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sun, 03 Apr 2005 21:18:06 +0100
  • Message-id: <42504F7E.8090204@xxxxxxxxxxxxxxx>
Folks,

Since having to re-build my machine yesterday (screwed up XP, extra memory and install of 9.3) I'm not getting any mail from the list!

I'm using Thunderbird under XP (not configured it in SuSE yet and spend all day in XP using VNC and Remote Desktop Sharing to access the systems at work) and have re-installed the latest version and configured it so I'm getting mail OK from everyone else but I haven't seen anything from the list for two days. I've cross-checked my old posts and the address is definitely right.

If anyone sees this post, could you please post a reply to me directly and to the list and we'll see if either gets through.

As for 9.3. I had a few false starts:

* The installation couldn't see my disk a WDC WD2500JD-00HBB0 [Hard
drive] (250.06 GB - SATA). Eventually I added an IDE disk and SuSE
installed OK but I still couldn't get it to see the SATA disk.
* Then the new installation wouldn't run X! I had an NVIDIA card
(haven't got a note of the type, but it's a recent one).

So, as part of the re-build I swapped out the NVIDIA card for an older model and updated the BIOS.

Then the installation went like a dream! It recognised both disks, got the card and monitor right and X worked, it recognised the wireless keyboard and mouse, the scanner and printer (both HP), Firewire, Bluetooth, Wireless, TV and various types of flash-cards, etc.

The only thing it didn't recognise was the sound card ( a 'C-Media High Definition Audio Device'). I'll have a go at getting that working tonight.

KDE3 looks a great improvement on 2. Now all I've got to do is get the sound going and sort out Thunderbird so it shares the profile on the windows disk.

Thanks for any help/comments,

Colin




< Previous Next >
Follow Ups