Mailinglist Archive: opensuse (3964 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 Next >

05 November, 2004

01:36 James Knott Re: [SLE] User mounting smbfs
01:44 Patrick Shanahan Re: [SLE] firefox interface font woes
01:52 Felix Miata Re: [SLE] firefox interface font woes
01:52 Paul W. Abrahams Re: [SLE] Determing IP address
01:53 Paul W. Abrahams Re: [SLE] Determing IP address
01:54 Paul W. Abrahams Re: [SLE] Windows backups to a Linux server
01:54 David Krider Doesn't ANYONE use SCSI CD-ROM's?
02:00 Paul W. Abrahams smbmount permissions
02:04 Donn L Washburn Re: [SLE] firefox interface font woes
02:06 Leendert Meyer Re: [SLE] firefox interface font woes
02:07 Trey Sizemore A question for emacs/gnus users
02:08 Andreas Philipp Re: [SLE] User mounting smbfs
02:09 Andreas Philipp Re: [SLE] smbmount permissions
02:24 Leendert Meyer Re: [SLE] firefox interface font woes
02:25 James Knott Re: [SLE] User mounting smbfs
02:26 James Knott Re: [SLE] smbmount permissions
02:33 Patrick Shanahan Re: [SLE] firefox interface font woes
02:35 Patrick Shanahan Re: [SLE] firefox interface font woes
02:35 Donn Washburn signcode.exe
02:39 Andreas Philipp Banned mounts
02:40 Carlos E. R. Re: [SLE] Determing IP address
02:41 Donn Washburn signcode.exe and more
02:42 Graham Smith Re: [SLE] AVI to MPEG
02:47 BandiPat Re: [SLE] firefox interface font woes
02:49 James Knott Re: [SLE] smbmount permissions
02:50 Paul W. Abrahams Re: [SLE] smbmount permissions
02:50 Daryl Lee Re: [SLE] Tiny font in KDE
02:50 James Knott Re: [SLE] Banned mounts
02:51 BandiPat Re: [SLE] Doesn't ANYONE use SCSI CD-ROM's?
02:56 BandiPat Re: [SLE] Tiny font in KDE
02:57 Paul W. Abrahams Re: [SLE] Determing IP address
02:59 James Knott Re: [SLE] smbmount permissions
03:00 James Knott Re: [SLE] Tiny font in KDE
03:15 Andreas Philipp Re: [SLE] User mounting smbfs
03:16 Kastus Re: [SLE] signcode.exe
03:37 Scott Leighton Re: [SLE] signcode.exe
03:40 Joe Morris (NTM) Re: [SLE] smbmount permissions
03:40 Randall R Schulz Re: [SLE] signcode.exe
03:50 David Rankin Re: [SLE] Windows backups to a Linux server
03:53 David Krider Re: [SLE] Doesn't ANYONE use SCSI CD-ROM's?
03:54 Maura Edelweiss Monville staroffice 7.0 ". ppt " output format
04:05 Synthetic Cartoonz Re: [SLE] staroffice 7.0 ". ppt " output format
04:13 C. Richard Matson Re: [SLE] SuSE 9.2 - Installed on laptop that previously liked 9.1...
04:40 Henry Harpending Re: [SLE] firefox interface font woes
04:47 S. Cowles DLT 7000 on SuSE 9.1
04:57 Henry Harpending Re: [SLE] firefox interface font woes
05:10 Paul W. Abrahams Re: [SLE] Windows backups to a Linux server
05:27 C. Richard Matson Re: [SLE] When does 9.2 start shipping
06:21 Steve Lett Re: [SLE] DVD Permissions -How to Fix and make it stick?
06:51 Erik Jakobsen Re: [SLE] Dualboot.
07:07 FX Fraipont 9.2 network / firewall problem
07:09 Leendert Meyer Re: [SLE] signcode.exe and more
07:47 - Edwin - Re: [SLE] signcode.exe and more
07:47 Silviu Marin-Caea does 9.2 have a jabberd rpm?
07:55 Jerry Westrick Re: [SLE] staroffice 7.0 ". ppt " output format
08:00 Erik Jakobsen Re: [SLE] Dualboot.
08:08 Jerry Westrick Re: [SLE] Doesn't ANYONE use SCSI CD-ROM's?
08:08 plain Re: [SLE] staroffice 7.0 ". ppt " output format
08:39 Marios K. SuSE 9.2 missing packages in 5 cds
08:50 jalal Re: [SLE] Windows backups to a Linux server
09:06 peter Nikolic Re: [SLE] Doesn't ANYONE use SCSI CD-ROM's?
09:06 peter Nikolic Re: [SLE] Doesn't ANYONE use SCSI CD-ROM's?
09:24 David Robertson Mail error (Postfix) in 9.1
09:36 Philipp Thomas Re: [SLE] signcode.exe and more
09:47 Jerry Westrick Re: [SLE] Doesn't ANYONE use SCSI CD-ROM's?
09:48 Jerry Westrick Re: [SLE] Windows backups to a Linux server
10:14 Leendert Meyer Re: [SLE] signcode.exe and more
10:14 Ti Kan Re: [SLE] Doesn't ANYONE use SCSI CD-ROM's?
10:48 Gerry Riani Re: [SLE] Windows backups to a Linux server
10:56 Jerry Westrick Re: [SLE] Windows backups to a Linux server
11:53 Josephine@jaykay Re: [SLE] SuSE 9.2 missing packages in 5 cds
12:18 Berge, Harry ten 'GLIBC_2.3.4' not found
12:19 Donn L Washburn Re: [SLE] signcode.exe and more
12:19 Bruce Marshall Re: [SLE] Doesn't ANYONE use SCSI CD-ROM's?
12:21 Chadley Wilson Iptables config
12:37 Tomasz Koziara SuSe on IBM T42p - impressions
12:38 Xaos Katawin 9.1 sshd how do I start it???
12:38 Riccardo Facchini Re: [SLE] SuSE 9.2 missing packages in 5 cds
12:50 Carlos E. R. Re: [SLE] Determing IP address
12:58 Carlos E. R. Re: [SLE] Banned mounts
13:00 thom 9.2 missing HTML packages?
13:00 - Edwin - Re: [SLE] 9.1 sshd how do I start it???
13:13 Leendert Meyer Re: [SLE] 9.1 sshd how do I start it???
13:17 Thom Nuzum Re: [SLE] 9.2 missing HTML packages?
13:17 Tomasz Koziara DVD reading problem
13:35 Daryl Lee Re: [SLE] Tiny font in KDE
13:44 Chadley Wilson Re: [SLE] 9.1 sshd how do I start it???
13:44 Ted Harding Re: [SLE] Doesn't ANYONE use SCSI CD-ROM's?
14:05 Mike Coan Re: [SLE] nvidia driver won't load SuSE 9.2
14:37 James Knott Re: [SLE] SuSE 9.2 missing packages in 5 cds
14:57 James Knott Re: [SLE] 9.1 sshd how do I start it???
15:04 Brad Bourn Re: [SLE] SuSE 9.2 - Installed on laptop that previously liked 9.1...
15:08 Thomas F. Bechteler SuSE 9.0 - sound problem - /dev/dsp0 busy
15:18 SRGlasoe Re: [SLE] 9.2 network / firewall problem
15:45 Mike Re: [SLE] 9.2 missing HTML packages?
15:46 Steve Kratz RE: [SLE] SuSE 9.2 - Installed on laptop that previously liked 9.1...
15:46 Steve Kratz RE: [SLE] SuSE 9.2 missing packages in 5 cds
15:46 Steve Kratz RE: [SLE] 9.2 missing HTML packages?
15:46 Mike Re: [SLE] Doesn't ANYONE use SCSI CD-ROM's?
15:48 Jack Malone Re: [SLE] When does 9.2 start shipping
16:02 rouvas Re: [SLE] signcode.exe and more
16:03 Alexandr Malusek Re: [SLE] A question for emacs/gnus users
16:08 Leendert Meyer Re: [SLE] SuSE 9.2 missing packages in 5 cds
16:18 David Krider Re: [SLE] Doesn't ANYONE use SCSI CD-ROM's?
16:18 Jim Cunning Re: [SLE] Determing IP address
16:30 Donn L Washburn Fwd: signcode.exe and more
16:31 Jack Malone cups/ printing problem
16:48 Eric Wagar SuSE 9.2 and serial8250 problems
17:09 Mike McMullin Re: [SLE] signcode.exe and more
17:31 John Lamb Re: [SLE] staroffice 7.0 ". ppt " output format
17:46 Sean OMeara ximian gnome
17:55 Carlos E. R. Re: [SLE] 9.1 sshd how do I start it???
17:55 Carlos E. R. Re: [SLE] Mail error (Postfix) in 9.1
17:55 Carlos E. R. Re: [SLE] Monitor problem after system left overnight.
18:04 Eric Scott Full sound in XINE?
18:07 FX Fraipont Re: [SLE] 9.2 network / firewall problem
18:09 Phil Burness Re: [SLE] Doesn't ANYONE use SCSI CD-ROM's?
18:40 Rikard Johnels [General] Where to set $PATH???
18:56 Constant Brouerius van Nidek office layout
19:05 Jerry Feldman Re: [SLE] [General] Where to set $PATH???
19:16 Thom Nuzum Re: [SLE] 9.2 missing HTML packages?
19:17 Robert Cunningham So who's shipping now
19:18 SRGlasoe Re: [SLE] 9.2 network / firewall problem
19:18 Leendert Meyer Re: [SLE] [General] Where to set $PATH???
19:29 Cleary_Mike RE: [SLE] So who's shipping now
19:30 Jerry Feldman Re: [SLE] office layout
19:49 Russ Re: [SLE] office layout
19:56 Kelly J. Morris Re: [SLE] office layout
20:13 Gerard ter Beke User automagically logging in ?
20:14 Jerry Feldman Re: [SLE] office layout
20:25 Jerry Feldman Re: [SLE] office layout
20:26 Simon Taplin Apt GUI Question
20:30 Bruce Marshall Re: [SLE] office layout
20:30 Mike Re: [SLE] 9.2 missing HTML packages?
20:40 David Robertson Re: [SLE] Apt GUI Question
20:40 James Oakley Re: [SLE] office layout
20:41 Jerry Feldman Re: [SLE] office layout
20:46 Leendert Meyer Re: [SLE] User automagically logging in ?
20:53 Leendert Meyer Re: [SLE] Apt GUI Question
20:54 Carlos E. R. Re: [SLE] Determing IP address
20:54 Carlos E. R. postfix update?
21:19 Richard Bos Re: [SLE] postfix update?
21:35 Gerard ter Beke Re: [SLE] User automagically logging in ? SOLVED
21:42 Donn Washburn Re: [SLE] 9.2 network / firewall problem
22:03 Dylan Re: [SLE] User automagically logging in ? SOLVED
22:21 Bruce Marshall Re: [SLE] office layout
22:44 Steven Pasternak NVIDIA Driver Won't Load On Kernel 2.6.9
23:01 Ed Harrison inet6 addr=YES; inet addr=NO
23:15 Steven Pasternak OOPS! Re: [SLE] NVIDIA Driver Won't Load On Kernel 2.6.9
23:15 Steven Pasternak [Fwd: OOPS! Re: [SLE] NVIDIA Driver Won't Load On Kernel 2.6.9]
23:15 Patrick Shanahan Re: [SLE] office layout
23:16 David Krider Re: [SLE] Doesn't ANYONE use SCSI CD-ROM's?
23:40 Paul Agner boot to command line ???
23:50 Patrick Shanahan Re: [SLE] boot to command line ???

06 November, 2004

00:00 Richard Re: [SLE] boot to command line ???
00:03 Paul Agner RE: [SLE] boot to command line ???
00:06 Paul Agner RE: [SLE] boot to command line ???
00:06 jalal Re: [SLE] boot to command line ???
00:06 Ken Schneider Re: [SLE] boot to command line ???
00:07 Paul Agner RE: [SLE] boot to command line ???
00:07 Paul Agner RE: [SLE] boot to command line ???
00:37 Zvone Zagar Re: [SLE] LPRng and Mozilla - printing problem
00:55 peter Nikolic Re: [SLE] office layout
01:12 Zvone Zagar SSH & Mozilla
01:27 Martin Moeller dma_timer_expiry weirdness with SUSE LINUX 9.2.
01:43 Jim Cunning Re: [SLE] Determing IP address
01:56 Martin Moeller Re: dma_timer_expiry weirdness with SUSE LINUX 9.2.
02:02 Martin Moeller Re: [SLE] dma_timer_expiry weirdness with SUSE LINUX 9.2.
02:02 Jerry Westrick Re: [SLE] SSH & Mozilla
02:11 ROB Hello Everyone
02:53 Jerry Westrick Re: [SLE] Hello Everyone
02:57 Donn Washburn Re: [SLE] Hello Everyone
03:27 Jerry Westrick Re: [SLE] Hello Everyone
03:39 jfweber Re: [SLE] Hello Everyone
04:08 David Herman Re: [SLE] office layout
04:59 James F. Pirtle Re: [SLE] Web Site editor in SuSE 9.2?
05:00 Mike McMullin Re: [SLE] User automagically logging in ?
05:01 Scott Leighton Re: [SLE] So who's shipping now
05:21 Mike McMullin Re: [SLE] boot to command line ???
06:44 David Robertson Re: [SLE] Mail error (Postfix) in 9.1
07:40 Simon Taplin Gnome 2.8
08:21 Ted Harding Re: [SLE] office layout
08:40 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] When does 9.2 start shipping
09:19 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] SuSE 9.2 missing packages in 5 cds
09:28 FX Fraipont Re: [SLE] 9.2 network / firewall problem
09:40 Richard Piper Bug with mass storage devices USB hotplugging?
10:20 Simon Taplin Gnome Kdesu Equivilient
10:22 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] USB disk problem
10:51 Carlos E. R. Re: [SLE] Determing IP address
10:52 Ed Harrison Re: [SLE] Gnome Kdesu Equivilient
10:53 David Robertson Re: [SLE] Gnome Kdesu Equivilient
11:02 Pablo Ortúzar SuSE 9.2 + accents in Lyx
11:45 Leendert Meyer Re: [SLE] Web Site editor in SuSE 9.2?
12:14 Guillermo Ballester Valor Re: [SLE] SuSE 9.2 missing packages in 5 cds
13:25 Peli CD-RW data are lost -> burned with DirectCD (Win)...
13:51 Bahram Alinezhad "provider settings" not "modem detection"!
13:51 Bahram Alinezhad KWrite: save as UNIX format
14:10 Louis Richards Re: [SLE] office layout
14:15 Peli Spamassassin "strange" 0.0 scoring...
15:28 Osho GG Re: [SLE] Hello Everyone
15:33 John N. Alegre .bat in SuSE
15:54 Tage Danielsen SV: [SLE] .bat in SuSE
15:55 Patrick Shanahan Re: [SLE] .bat in SuSE
16:13 Philipp Thomas Re: [SLE] firefox interface font woes
16:22 Jon Clausen Re: [SLE] KWrite: save as UNIX format
16:41 Thom Nuzum Re: [SLE] Hello Everyone
17:18 Jan Elders Help for SMC2835W wireless PCMCIA requested
17:40 David Herman Re: [SLE] office layout
17:43 John N. Alegre Re: [SLE] .bat in SuSE
18:06 steve-ss Re: [SLE] SuSE 9.2 + accents in Lyx
18:07 John N. Alegre FTP on SuSE
18:16 Kelly J. Morris Re: [SLE] Hello Everyone
18:17 Scott Leighton Re: [SLE] FTP on SuSE
18:43 Osho GG Re: [SLE] Hello Everyone
18:48 David Robertson Re: [SLE] Hello Everyone
19:31 James Knott Re: [SLE] User automagically logging in ?
19:41 Marc Collin qemu and suse kernel
20:06 James Knott Re: [SLE] office layout
20:08 Don Parris Two NICs
20:23 Kelly J. Morris Re: [SLE] Hello Everyone
20:32 Kelly J. Morris Re: [SLE] Hello Everyone
20:34 Leendert Meyer Re: [SLE] FTP on SuSE
20:47 John N. Alegre Re: [SLE] FTP on SuSE
20:48 Jake vmware on 9.2
21:20 Stan Glasoe Re: [SLE] Two NICs
21:30 Stan Glasoe Re: [SLE] vmware on 9.2
21:32 Jan Elders Re: [SLE] Help for SMC2835W wireless PCMCIA requested
21:39 William Westfall Empty Trash
21:46 Leendert Meyer Re: [SLE] vmware on 9.2
21:47 Anders Johansson Re: [SLE] vmware on 9.2
22:16 Ken Schneider Re: [SLE] Empty Trash
22:17 Geoff Horn kinternet and providers
22:29 Bruce Marshall Re: [SLE] kinternet and providers
22:35 Richard Bos xdmcp not working
22:36 Jake Re: [SLE] vmware on 9.2
22:54 Vince Littler Re: [SLE] Two NICs
22:55 Anders Johansson Re: [SLE] xdmcp not working
22:55 Paul Ryan Re: [SLE] Hello Everyone
23:21 Leendert Meyer Re: [SLE] xdmcp not working
23:21 steve-ss Re: [SLE] Empty Trash
23:25 Donn Washburn Re: [SLE] Hello Everyone
23:36 Martin Moeller Re: [SLE] dma_timer_expiry weirdness with SUSE LINUX 9.2.
23:36 Ti Kan Re: [SLE] Empty Trash
23:39 Anders Johansson Re: [SLE] Empty Trash
23:57 Jake Re: [SLE] Empty Trash
23:57 Ti Kan Re: [SLE] Empty Trash
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 Next >
List Navigation