Mailinglist Archive: opensuse (3996 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 Next >

01 September, 2004

00:22 Allen Re: [SLE] ftp servers ftpwho
01:15 babu walad Re: [SLE] where is GLUT in SuSE 9.1 ?
01:21 Marcos Vinicius Lazarini Re: [SLE] SLES8 Crash - How to figure out why
02:00 Joe Morris (NTM) Re: [SLE] where is GLUT in SuSE 9.1 ?
02:02 - Edwin - Re: [SLE] where is GLUT in SuSE 9.1 ?
03:59 Richard Mixon (qwest) RE: [SLE] SLES8 Crash - How to figure out why
04:01 Patrick Shanahan Re: [SLE] SLES8 Crash - How to figure out why
04:15 John Andersen Re: [SLE] Mail Server purchasing decision
04:23 John Andersen Re: [SLE] Windoze envionment on Linux?
04:31 Richard Mixon (qwest) RE: [SLE] SLES8 Crash - How to figure out why
04:33 John Andersen Re: [SLE] Samba mount problem
04:37 Marcos Vinicius Lazarini Re: [SLE] SLES8 Crash - How to figure out why
04:47 Chadley Wilson Re: [SLE] NFS dog
04:49 Randall R Schulz Re: [SLE] Windoze envionment on Linux?
04:51 Carl William Spitzer IV Tech Tip XMMS & internet radio
04:52 Randall R Schulz Re: [SLE] SLES8 Crash - How to figure out why
04:57 Michael James Re: [SLE] where is GLUT in SuSE 9.1 ?
05:05 Richard Mixon (qwest) RE: [SLE] SLES8 Crash - How to figure out why
05:06 Grant Limberg ifup script on SuSE 9.1 Pro
05:12 Clarence Chung [SLE] Mozilla browser gone after YaST update of firefox to 0.9.3
05:38 Scott Leighton Re: [SLE] 9.1 amavis-new/spamassassin broken? [SOLVED]
05:54 Ti Kan Re: [SLE] Mozilla browser gone after YaST update of firefox to 0.9.3
06:12 Bob S. Re: [SLE] confirming logrotate has occured
06:46 John Andersen Re: [SLE] Windoze envionment on Linux?
07:18 Scott Jones Re: [SLE] confirming logrotate has occured
07:23 Sune Jespersen Suse 9.1: Microphone doesn't work
07:38 Christoph Lehmann backup: afio and exlude-list
08:44 StokesP AMD64 bit gigabyte m/board compatibility, SuSE
08:47 Henry Standing Re: [SLE] Mail Server purchasing decision
09:18 Dan Am Re: [SLE] Samba mount problem
09:21 Hans du Plooy Re: [SLE] AMD64 bit gigabyte m/board compatibility, SuSE
09:37 Chadley Wilson smbd master browser
09:47 Hans Krueger scanner what works
10:54 Johan Sch Re: [SLE] USB external drive
11:27 Rudolf Schnetler Re: [SLE] Suse 9.1: Microphone doesn't work
12:00 Pablo A . García Re: [SLE] AMD64 bit gigabyte m/board compatibility, SuSE
12:11 NY1789 I have a problem with vhost
12:19 Sune Jespersen Re: [SLE] Suse 9.1: Microphone doesn't work
12:22 James Ogley Dell PE 750
12:23 Don Parris Setting Up DSL Connection (BellSouth)
12:24 L. Mark Stone Re: [SLE] Windoze envionment on Linux?
12:34 Richard Re: [SLE] AMD64 bit gigabyte m/board compatibility, SuSE
12:43 Peter B Van Campen Re: [SLE] Setting Up DSL Connection (BellSouth)
12:49 Rudolf Schnetler Re: [SLE] Suse 9.1: Microphone doesn't work
12:51 C Hamel Re: [SLE] confirming logrotate has occured
12:51 John N. Alegre Clock sync with OS X
12:56 Sune Jespersen Re: [SLE] Suse 9.1: Microphone doesn't work
12:57 Johan Nielsen Re: [SLE] How do I remove a sym link? + a reply I recieved
13:08 James Knott Re: [SLE] SLES8 Crash - How to figure out why
13:11 Johan Nielsen Re: [SLE] How do I remove a sym link? ............. MORE
13:11 Gonda Brouerius van Nidek ntpd seems to work but how well?
13:13 Mike Yast conflict resolution question
13:25 James Knott Re: [SLE] Clock sync with OS X
13:27 Patrick Shanahan Re: [SLE] confirming logrotate has occured
13:29 Gonda Brouerius van Nidek lock, an unimplemented system call
13:32 James Oakley Re: [SLE] ifup script on SuSE 9.1 Pro
13:40 Chadley Wilson route link-local
13:42 C Hamel Re: [SLE] confirming logrotate has occured
13:46 Joe Morris (NTM) Re: [SLE] Yast conflict resolution question
13:49 Jim Bonnet Re: [SLE] Dell PE 750
13:50 peter Nikolic Re: [SLE] lock, an unimplemented system call
13:51 Jay Vollmer Re: [SLE] scanner what works
13:51 Hard Hold Re: [SLE] Dell PE 750
13:57 kenneth . wolman Re: [SLE] USB external drive
13:58 James Ogley Re: [SLE] Dell PE 750
14:14 Danny Sauer Re: [SLE] How do I remove a sym link?
14:20 Danny Sauer Re: [SLE] Windoze envionment on Linux?
14:24 Danny Sauer Re: [SLE] Windoze envionment on Linux?
14:31 Randall R Schulz Re: [SLE] Windoze envionment on Linux?
14:31 Danny Sauer Re: [SLE] pam_ldap
14:31 linux Re: [SLE] Dell 5150 Laptop with SUSE Linux
14:34 Randall R Schulz Re: [SLE] How do I remove a sym link?
14:41 James Ogley Announce: new APT repository
14:44 Louis Richards Re: [SLE] NFS dog
14:47 Darrell Cormier Re: [SLE] scanner what works
14:53 Chadley Wilson Re: [SLE] NFS dog
15:04 babu walad Re: [SLE] where is GLUT in SuSE 9.1 ?
15:04 Stephen Black export PATH problem in SuSE 9.1 Professional
15:23 David Robertson Re: [SLE] Announce: new APT repository
15:24 babu walad installing emacs under SuSE9.1
15:28 Michael Satterwhite Re: [SLE] installing emacs under SuSE9.1
15:31 Michael Satterwhite ODBC Setup
15:38 Steve Kratz Installing the new Kernerl patch... YOU errors...
15:39 Moe Hans smptp problem with Suse 8.1
15:45 James Ogley Re: [SLE] Announce: new APT repository
15:46 Patrick Shanahan Re: [SLE] How do I remove a sym link?
15:55 Jim Cunning Re: [SLE] route link-local
15:55 Patrick Shanahan Re: [SLE] export PATH problem in SuSE 9.1 Professional
15:55 Matthias Titeux Re: [SLE] Installing the new Kernerl patch... YOU errors...
15:58 Guillermo Ballester Valor Re: [SLE] Announce: new APT repository
15:58 Marcos Vinicius Lazarini Re: [SLE] Clock sync with OS X
16:00 Jason Joines Re: [SLE] Anyone using OpenGroupware?
16:10 Dennis J. Tuchler Why did it happen (should I be concerned)?
16:28 James Knott Re: [SLE] route link-local
16:28 Patrick Shanahan Re: [SLE] export PATH problem in SuSE 9.1 Professional
16:28 Tom Nielsen Re: [SLE] How do I remove a sym link? ............. MORE
16:28 Randall R Schulz Re: [SLE] How do I remove a sym link?
16:30 Michael Satterwhite KDE Menu Editor
16:32 Ken Gramm Crazy problem with NFS clients
16:34 James Knott Re: [SLE] KDE Menu Editor
16:34 Tom Nielsen Re: [SLE] How do I remove a sym link? OP Here with a request...
16:36 Andy Prough Re: [SLE] Why did it happen (should I be concerned)?
16:36 Jim Bonnet Re: [SLE] Dell PE 750
16:46 Dennis J. Tuchler Re: [SLE] Why did it happen (should I be concerned)?
16:52 David Robertson Re: [SLE] Announce: new APT repository
16:53 Michael Satterwhite Re: [SLE] KDE Menu Editor
17:00 Paul Ikanza Setting time
17:01 Jim MacLeod Re: [SLE] KDE Menu Editor
17:01 Stephen Black Re: [SLE] export PATH problem in SuSE 9.1 Professional
17:02 James Knott Re: [SLE] Setting time
17:05 babu walad Re: [SLE] installing emacs under SuSE9.1
17:08 Johan Nielsen Re: [SLE] How do I remove a sym link? ............. MORE
17:16 José M. Fandiño ipsec0 interface on kernel 2.6
17:17 Matthias Titeux yast2-packagemanager 2.9.37-0 conflit
17:23 Michael Satterwhite Re: [SLE] KDE Menu Editor
17:34 Joe Polk Re: [SLE] KDE Menu Editor
17:35 Joe Polk Re: [SLE] Mail Server purchasing decision
17:42 Martin Love Spamassasin + Kmail
17:44 Peli 'modprobe something' automatically...
17:55 Josephine yast & wifi
17:55 Ted Hilts [SLE] Machine Building - Nightmare Alley - Compatibility and Upgrade
18:01 Ted Hilts Re: [SLE] Machine Building - Nightmare Alley - Compatibility and Upgrade
18:23 Peli Can't open DVD prepared with UDF...
18:26 Peli Locate (~updatedb) problem with dvdrecorder drive...
18:27 Henry Tang how to unmount device that is busy?
18:32 Patrick Shanahan Re: [SLE] export PATH problem in SuSE 9.1 Professional
18:40 Catimimi Re: [SLE] 'modprobe something' automatically...
18:40 Patrick Shanahan Re: [SLE] 'modprobe something' automatically...
18:43 Arthur Perry Re: [SLE] how to unmount device that is busy?
18:44 linux kde 3.3 missing folders
18:46 Tom Nielsen Installing Solaris x86 on Linux...opinions needed
19:00 Carl William Spitzer IV Re: [SLE] PGP keyserver
19:06 linux Re: [SLE] kde 3.3 missing folders
19:20 Jerry Feldman Re: [SLE] Windoze envionment on Linux?
19:24 Jostein Berntsen Re: [SLE] Setting time
19:24 Jerry Feldman Re: [SLE] Clock sync with OS X
19:37 Henry Tang Re: [SLE] how to unmount device that is busy?
19:47 Patrick Shanahan Re: [SLE] kde 3.3 missing folders
20:03 radoeka Re: [SLE] apt updates
20:13 C Hamel Re: [SLE] export PATH problem in SuSE 9.1 Professional
20:13 C Hamel Re: [SLE] 'modprobe something' automatically...
20:18 C Hamel Re: [SLE] PGP keyserver
20:21 Clarence Chung Re: [SLE] Mozilla browser gone after YaST update of firefox to 0.9.3
20:21 Cleary_Mike RE: [SLE] kde 3.3 missing folders
20:26 Ti Kan Re: [SLE] Mozilla browser gone after YaST update of firefox to 0.9.3
20:30 Alex Daniloff Re: [SLE] Crazy problem with NFS clients
20:37 Misty Stanley-Jones Mailman issues on 9.0
20:37 Jerry Feldman Re: [SLE] Setting time
20:45 Sjoerd Hiemstra Re: [SLE] Setting time
20:54 C. Richard Matson Re: [SLE] kde 3.3 missing folders
21:03 John Lamb Re: [SLE] Can't open DVD prepared with UDF...
21:11 Rudolf Schnetler Re: [SLE] Suse 9.1: Microphone doesn't work
21:20 Jerome R. Westrick Re: [SLE] Machine Building - Nightmare Alley - Compatibility and Upgrade
21:43 Sid Boyce Re: [SLE] Can't open DVD prepared with UDF...
21:44 Johan Nielsen Re: [SLE] Installing Solaris x86 on Linux...opinions needed
21:57 Jerome Lyles Re: [SLE] apt updates
22:00 Danny Sauer Re: [SLE] This list and support issues(Was:How do I install a bunch of files with rpm?)
22:00 Danny Sauer Re: [SLE] BASH History
22:01 Danny Sauer Re: [SLE] Will SuSE 9.2 contain the gatos (radeon AIW TV playback/recording) drivers?
22:02 Jerome Lyles Re: [SLE] kde 3.3 missing folders
22:04 Danny Sauer Re: [SLE] bind 9
22:17 Danny Sauer Re: [SLE] How do I remove a sym link?
22:24 Danny Sauer Re: [SLE] ntpd seems to work but how well?
22:27 Randall R Schulz Re: [SLE] BASH History
22:27 Anders Johansson Re: [SLE] bind 9
22:33 Anders Johansson Re: [SLE] kde 3.3 missing folders
22:37 Randall R Schulz Re: [SLE] How do I remove a sym link?
22:40 Andy Prough Re: [SLE] Why did it happen (should I be concerned)?
22:49 Anders Johansson Re: [SLE] How do I remove a sym link?
22:52 Dan Jones Login delay
22:53 Marcos Vinicius Lazarini Re: [SLE] ntpd seems to work but how well?
23:04 Marcos Vinicius Lazarini Re: [SLE] 'modprobe something' automatically...

02 September, 2004

00:16 Kastus Re: [SLE] Crazy problem with NFS clients
00:53 linux Re: [SLE] kde 3.3 missing folders
01:04 Patrick Shanahan Re: [SLE] kde 3.3 missing folders
01:21 Ken Gramm Re: [SLE] Crazy problem with NFS clients
01:23 Ken Gramm Re: [SLE] Crazy problem with NFS clients
01:53 Sid Boyce Re: [SLE] ntpd seems to work but how well?
02:16 Jim Sabatke apt-get deleted a bunch of files
02:44 Jim Sabatke ppp0 slow problem resolved
03:22 Jess Canada can't boot LVM partition - SuSE 9.0
04:58 marcia IBM hard drive
05:30 Tom Nielsen Re: [SLE] Anyone using OpenGroupware?
06:09 pinto Re: [SLE] can't boot LVM partition - SuSE 9.0
06:21 David Robertson Re: [SLE] Announce: new APT repository
06:57 Ermanno Polli Re: [SLE] Clock sync with OS X
07:18 John Andersen Re: [SLE] Mail Server purchasing decision
07:27 John Andersen Re: [SLE] Windoze envionment on Linux?
07:51 John Andersen Re: [SLE] ntpd seems to work but how well?
08:00 John Andersen Re: [SLE] IBM hard drive
08:14 Thorsten Kukuk Re: [SLE] Login delay
08:26 Hylton Conacher (ZR1HPC) Re: [SLE] Oo speadsheets & csv files....
08:36 Anders Johansson Re: [SLE] Login delay
08:38 Dr.Peer-Joachim Koch Q: NIS maps and user
09:56 Mike McMullin Re: [SLE] Windoze envionment on Linux?
10:00 Dave Howorth reiserfs corrupt?
10:03 Dylan Re: [SLE] Crazy problem with NFS clients
10:04 Anders Johansson Re: [SLE] reiserfs corrupt?
10:05 Steve Dowe - Cubus RE: [SLE] KDE 3.3 /SuSE 8.2 and Signing emails
10:07 Dave Howorth Re: [SLE] SATA drives and SuSE
10:32 Richard Re: [SLE] reiserfs corrupt?
11:06 pinto Re: [SLE] KDE 3.3 /SuSE 8.2 and Signing emails
11:06 Stephen Black Re: [SLE] export PATH problem in SuSE 9.1 Professional
11:20 Dan Jones Re: [SLE] Login delay
11:28 Ed Harrison VMWare and 2.6.7
11:37 Vincent Propice Re: [SLE] Compaq Proliant ML310 Server (No Hard Disks Found)
11:40 Anders Johansson Re: [SLE] Login delay
11:45 Rikard Johnels Re: [SLE] IBM hard drive
11:53 Rafael E. Herrera Re: [SLE] VMWare and 2.6.7
11:57 Anders Johansson Re: [SLE] VMWare and 2.6.7
12:01 Jerry Feldman Re: [SLE] IBM hard drive
12:02 Moussa Fall binding tcp socket : address already in use
12:20 Ed Harrison Re: [SLE] VMWare and 2.6.7
12:28 Jerry Feldman Re: [SLE] binding tcp socket : address already in use
12:29 Dan Am KDM phone home ?
12:32 SUBREDU Manuel passwd troubles
12:34 Sune Kristensen Re: [SLE] IBM hard drive
12:44 James Ogley Re: [SLE] KDM phone home ?
12:47 Moussa Fall Re: Re: [SLE] binding tcp socket : address already in use
12:50 Cleary_Mike RE: [SLE] kde 3.3 missing folders
12:51 Anders Johansson Re: [SLE] KDM phone home ?
12:51 Carlos E. R. Re: [SLE] ppp0 slow problem resolved
12:53 Ken Schneider Re: [SLE] VMWare and 2.6.7
13:00 Anders Johansson Re: [SLE] VMWare and 2.6.7
13:00 Mike Kenzie Re: [SLE] ntpd seems to work but how well?
13:02 Constant Brouerius van Nidek Re: [SLE] ntpd seems to work but how well?
13:03 Jerry Feldman Re: [SLE] binding tcp socket : address already in use
13:03 Ken Schneider Re: [SLE] KDM phone home ?
13:23 Ed Harrison Re: [SLE] VMWare and 2.6.7[SOLVED]
13:34 Henry Standing Re: [SLE] Mail Server purchasing decision
13:34 Danny Sauer Re: [SLE] Login delay
13:34 Jim Sabatke Re: [SLE] ppp0 slow problem resolved
13:35 Lawrence Ferreira Printer in Win2000
13:35 Pereszlényi Ferenc HP tape robot handling
13:36 Joe Polk Homebrew NAS device
13:39 Joe Polk Re: [SLE] Mail Server purchasing decision
13:42 Moussa Fall Re: Re: [SLE] binding tcp socket : address already in use
13:44 Mike Forsman Re: [SLE] HP tape robot handling
13:50 Danny Sauer Re: [SLE] Mail Server purchasing decision
13:55 Danny Sauer Re: [SLE] How do I remove a sym link?
14:21 Sid Boyce Re: [SLE] IBM hard drive
14:24 Jim Bonnet Re: [SLE] Mail Server purchasing decision
14:59 brianwc dual-boot, parted, grub, and no XP
15:16 Felix Miata Re: [SLE] IBM hard drive
15:30 Randall R Schulz Re: [SLE] KDM phone home ?
15:40 James Knott Re: [SLE] IBM hard drive
15:41 Maura Edelweiss Monville Intel Fortran compiler for Linux
15:57 Jason Joines Re: [SLE] Anyone using OpenGroupware?
16:03 Alexander Pacheco Re: [SLE] Intel Fortran compiler for Linux
16:12 Tom Nielsen Re: [SLE] Anyone using OpenGroupware?
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 Next >
List Navigation