Mailinglist Archive: opensuse (5100 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] Sensors and SuSE 9.1 [SOLVED]
  • From: peter Nikolic <p.nikolic1@xxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 7 Jun 2004 10:11:20 +0100
  • Message-id: <200406071011.20957.p.nikolic1@xxxxxxxxxxxxxx>
On Monday 07 Jun 2004 09:17, Joaquin Villanueva wrote:
> -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
> Hash: SHA1
>
> Same problems here, and solved same way. I was thinking there's
> some problem with the it87 driver (Shuttle XPC SB75G2), but if
> the problem was a mismatched kernel driver seems that SuSE
> hasn't paid the needed attention to the sensors release
> included with 9.1.... :(
>
> El Domingo, 6 de Junio de 2004 00:24, Laurent GUERBY escribió:
> > According to
> > http://archives.andrew.net.au/lm-sensors/msg07847.html the
> > current SuSE kernel 2.6.x and sensors package version do not
> > match, it would be nice for SuSE to fix this bug by issuing
> > an update.
> >
> > Meanwhile packman has the good version:
> >
> > ftp://ftp.pbone.net/mirror/ftp.links2linux.de/pub/packman/sus
> >e/9.1/i586/sen sors-2.8.6-0.pm.0.i586.rpm
> >
> > On my A7N8X, before updating I get:
> >
> > ...
> > 83l785ts-i2c-1-2e
> > Adapter: SMBus nForce2 adapter at 5500
> > Algorithm: Unavailable from sysfs
> > ERROR: Can't get feature `temp' data!
> > ERROR: Can't get feature `temp_over' data!
> >
> > asb100-i2c-1-2d
> > Adapter: SMBus nForce2 adapter at 5500
> > Algorithm: Unavailable from sysfs
> > ERROR: Can't get IN data! (0x0001)
> > ERROR: Can't get IN data! (0x0002)
> > ERROR: Can't get IN data! (0x0003)
> > ERROR: Can't get IN data! (0x0004)
> > ERROR: Can't get IN data! (0x0005)
> > ERROR: Can't get IN data! (0x0006)
> > ERROR: Can't get IN data! (0x0007)
> > ERROR: Can't get FAN data! (0x0031)
> > ERROR: Can't get FAN data! (0x0032)
> > ERROR: Can't get FAN data! (0x0033)
> > ERROR: Can't get TEMP data! (0x0051)
> > ERROR: Can't get TEMP data! (0x0054)
> > ERROR: Can't get TEMP data! (0x0057)
> > ERROR: Can't get TEMP data! (0x005a)
> > ERROR: Can't get VID data!
> >
> > And after it just prints some values, now I have to do more
> > checks :)
> >
> > Laurent
>
> -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
> Version: GnuPG v1.2.4 (GNU/Linux)
>
> iD8DBQFAxCSjSpJ/cZmKQqcRAuKEAJwKQoTvTfuQ2VTwwW1Pj2MQX5Cz+QCfcN+
>t YKCXRTn482Pn4bMzRef+MNE=
> =+JRj
> -----END PGP SIGNATURE-----

yes for the first time ever i have got the sensors working on this
MoBo as well ASROCK K7S8X makes a change . would not work on
suse 9.0 or before try as i might but put 9.1 on update the
sensors package as described and bing ..

--
Linux user No: 256242
Machine No: 139931
G6NJR Pete also MSA registered "Quinton 11"
A Linux Only area Happy bug hunting M$ clan
PGN



< Previous Next >