Mailinglist Archive: opensuse (3470 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 Next >

26 September, 2003

14:01 Darrell Cormier Re: [SLE] How do I restart x
14:04 Silviu Marin-Caea Re: [SLE] Raid help
14:04 Ricardo Wagemaker Re: [SLE] Re: Gaim/gLabels
14:13 Anders Johansson Re: [SLE] How do I restart x
14:21 landy is this a siGN of bad HD
14:24 Silviu Marin-Caea Re: [SLE] Bad blocks on a ReiserFS volume. How to retrieve files?
14:31 The Wizard Re: [SLE] Changing IP address
14:31 Jonathan Cowherd RE: [SLE] Compiling LKCD on SLES7
14:33 js Re: [SLE] How do I restart x
14:34 Jonathan Cowherd RE: [SLE] Compiling LKCD on SLES7
14:37 Charles Philip Chan Re: [SLE] is this a siGN of bad HD
15:01 Andreas Winkelmann Re: [SLE] Compiling LKCD on SLES7
15:11 Darrell Cormier Re: [SLE] filtering E-mail attaches
15:12 david stevenson Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
15:23 wgerrard Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
15:31 Alain Barthélemy Re: [SLE] Re: Changing IP address
15:43 fsanta ftp installation source
15:51 Togan Muftuoglu Re: [SLE] filtering E-mail attaches
15:51 Bernd Re: [SLE] Locating cause of signal
15:52 Basil Chupin Re: [SLE] (Revisited) Works in Windoze, NOT in SuSE!?!?!?!?!?!?
15:58 Bruce Marshall Re: [SLE] filtering E-mail attaches
15:59 Bruce Marshall Re: [SLE] Locating cause of signal
16:00 expatriate Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
16:05 landy apt
16:11 Stefan Waidele jun. [suse-security] Sieve does not sieve :(
16:18 wgerrard Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
16:24 expatriate Re: [SLE] Toshiba DVD-RAM SD-w2002 hangs system
16:29 Franklin Maurer Re: [SLE] apt
16:32 Erik Jakobsen Re: [SLE] 9.0?
16:38 Nick LeRoy konsole "default" font
16:39 expatriate Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
16:42 Michael Galloway Re: [SLE] apt
16:49 wgerrard Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
16:51 Adagilson Batista Bispo da Silva Cron can't stop mpg123
17:14 Bernd Re: [SLE] (Revisited) Works in Windoze, NOT in SuSE!?!?!?!?!?!?
17:21 Ben Rosenberg Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
17:24 Ben Rosenberg Re: [SLE] apt
17:27 fsanta Re: [SLE] how to check if raid is working
17:33 wgerrard Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
17:39 Richard Re: [SLE] konsole "default" font
17:41 Kastus Re: [SLE] OT: Apache question
17:43 David C. Grosvold Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
17:56 S. Bulterman Re: [SLE] [SEMI SOLVED] Problems with ASUS MOBO....
18:02 Bernd Re: [SLE] (Revisited) Works in Windoze, NOT in SuSE!?!?!?!?!?!?
18:02 L. Mark Stone RE: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
18:05 wgerrard Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
18:07 Jim Cunning Re: [SLE] Cron can't stop mpg123
18:14 Darrell Cormier Re: [SLE] filtering E-mail attaches
18:22 Jim Norton IMAP console mail reader?
18:22 Marcus Meissner Re: [SLE] 9.0?
18:27 VANTASSLE, GEORDON M (SBCSI) Console IM clients?
18:27 Christopher Mahmood Re: [SLE] IMAP console mail reader?
18:38 Togan Muftuoglu Re: [SLE] filtering E-mail attaches
18:52 Darrell Cormier Re: [SLE] filtering E-mail attaches
19:01 Ben Rosenberg An XFce4 question.
19:09 Bernd Re: [SLE] (Revisited) Works in Windoze, NOT in SuSE!?!?!?!?!?!?
19:28 Richard Bos Re: [SLE] Re: Gaim/gLabels
19:29 Vic Ayres Re: [SLE] (Revisited) Works in Windoze, NOT in SuSE!?!?!?!?!?!?
19:46 Scott Jones Re: [SLE] An XFce4 question.
19:52 Greg Freemyer Samba 3.0
19:55 Ben Rosenberg Re: [SLE] An XFce4 question.
19:56 Michael Galloway Re: [SLE] Samba 3.0
19:58 Greg Freemyer Re: [SLE] New SuSE and 2.6.?
20:03 Richard Bos Re: [SLE] Samba 3.0
20:21 Adam Leach URGENTLY NEED HELP - Postfix and spam
20:37 Avi Schwartz Re: [SLE] URGENTLY NEED HELP - Postfix and spam
20:39 del-SLE Re: [SLE] URGENTLY NEED HELP - Postfix and spam
20:43 del-SLE Re: [SLE] URGENTLY NEED HELP - Postfix and spam
20:45 mark bannister Powerlalert tipp lite software
20:47 Adam Leach URGENTLY NEED HELP - Postfix and spam
20:48 Eugene Salinas help: kdm killed xd2??
20:53 suse Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
20:55 Adam Leach URGENTLY NEED HELP - Postfix relay
21:03 Avi Schwartz Re: [SLE] URGENTLY NEED HELP - Postfix relay
21:36 wgerrard Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
21:37 Nick LeRoy Re: [SLE] konsole "default" font
21:41 Robert Ahlskog Re: [SLE] 32M of memory & SuSE 8.2
21:44 H du Plooy Re: [SLE] New SuSE and x86-64
21:44 H du Plooy Re: [SLE] New SuSE and x86-64
21:54 H du Plooy Re: [SLE] New SuSE and 2.6.?
22:09 Adam Leach Re: [SLE] URGENTLY NEED HELP - Postfix relay
22:12 suse Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
22:31 Benjamin P Myers Re: [SLE] Toshiba DVD-RAM SD-w2002 hangs system

27 September, 2003

00:02 Glenn Pedersen Re: [SLE] Nvidia and Suse 8.2 Black screen with 3d [SOLVED]
00:23 David Johanson Re: [SLE] Epson Perfection
01:47 BandiPat Re: [SLE] Epson Perfection
02:16 Örn Hansen Re: [SLE] Samba 3.0
03:41 Patrick Hooker Mozilla has lousy font rendering.
03:57 Bob S. Re: [SLE] Changing IP address
03:59 Ben Rosenberg Re: [SLE] Mozilla has lousy font rendering.
04:06 Tom Allison Re: [SLE] Mozilla has lousy font rendering.
04:07 Alex Doll Re: [SLE] Mozilla has lousy font rendering.
04:09 Ben Rosenberg Re: [SLE] Mozilla has lousy font rendering.
04:21 Felix Miata Re: [SLE] Mozilla has lousy font rendering.
04:39 Tom Allison Re: [SLE] Mozilla has lousy font rendering.
04:43 Fred Sloniker SuSE 8.2: proper firewall configuration?
04:46 Ben Rosenberg Re: [SLE] Mozilla has lousy font rendering.
05:16 Felix Miata Re: [SLE] Mozilla has lousy font rendering.
05:47 Tom Nielsen test
06:12 Togan Muftuoglu Re: [SLE] SuSE 8.2: proper firewall configuration?
06:41 Ben Rosenberg Re: [SLE] Mozilla has lousy font rendering.
07:34 Basil Chupin Re: [SLE] (Revisited) Works in Windoze, NOT in SuSE!?!?!?!?!?!?
07:38 Guillermo Ballester Valor Re: [SLE] URGENTLY NEED HELP - Postfix and spam
08:02 Andre Truter Re: [SLE] Epson Perfection
09:13 Andre Truter Galeon not working with PHP...
09:28 James Ogley Re: [SLE] Mozilla has lousy font rendering.
09:31 James Ogley Re: [SLE] Galeon not working with PHP...
09:52 Steve Crane Question about umask in fstab
10:04 Steve Crane Re: [CLUG-tech] Question about umask in fstab
10:16 arnaud kubacki Re: [SLE] New SuSE and 2.6.?
10:31 Kevin Donnelly Re: [SLE] Re: Gaim/gLabels
10:46 Pieter Hulshoff Re: [SLE] SVGALIB RPM for SuSE 8.2
11:29 Ulrich Leopold keyboard does not respond
11:31 Andre Truter Re: [SLE] Galeon not working with PHP...
12:03 Dylan Re: [SLE] keyboard does not respond
12:26 Bart Symons KMail filter question
12:31 Bart Symons CLI tool to attach a txt file to an existing e-mail
12:33 Bart Symons Upgrade to KDE3.1.4 messed up some fonts
12:41 Hans Krueger got to be a way
12:48 Joe Sullivan Re: [SLE] Upgrade to KDE3.1.4 messed up some fonts
13:11 Bart Symons Re: [SLE] Upgrade to KDE3.1.4 messed up some fonts
14:22 Sid Boyce Re: [SLE] ftp installation source
14:29 Sid Boyce Re: [SLE] is this a siGN of bad HD
14:36 James Mohr Re: [SLE] got to be a way
14:37 Ian David Laws Re: [SLE] CLI tool to attach a txt file to an existing e-mail
15:18 Ian David Laws Re: [SLE] OT: pppd dying on trying to connect
15:48 Michael Sacco Re: [SLE] Epson Perfection
15:49 Thomas Jones SuSE Documentation Online?
15:49 fsanta Re: [SLE] ftp installation source
16:34 will Re: [SLE] got to be a way
16:44 Stan Glasoe Re: [SLE] Epson Perfection
18:13 Tom Nielsen Email problems
18:21 Re: Re: [SLE] (Revisited) Works in Windoze, NOT in SuSE!?!?!?!?!?!?
18:28 Christopher Mahmood Re: [SLE] SuSE Documentation Online?
18:38 François-Gabriel Knuts Re: [SLE] SuSE Documentation Online?
18:50 Kevin Donnelly Re: [SLE] Appearance of Qt apps messed up by gnome-settings-daemon
18:52 Bart Symons Re: [SLE] CLI tool to attach a txt file to an existing e-mail
19:02 Ben Rosenberg Re: [SLE] Appearance of Qt apps messed up by gnome-settings-daemon
19:03 Ben Rosenberg Re: [SLE] New SuSE and 2.6.?
19:06 Rick Mathers gnome2.4
19:08 Jerry Feldman Re: [SLE] New SuSE and 2.6.?
19:15 James Ogley Re: [SLE] Galeon not working with PHP...
19:16 James Ogley Re: [SLE] gnome2.4
19:26 Rick Mathers gnome2.4
19:28 Ian David Laws Re: [SLE] CLI tool to attach a txt file to an existing e-mail
19:37 Frederik Vos Re: [SLE] gnome2.4
19:56 Frederik Vos Re: [SLE] gnome2.4
20:12 Adam Leach Redirect connection to another IP Address
20:22 Bruce Marshall Re: [SLE] Redirect connection to another IP Address
20:26 Theo v. Werkhoven Re: [SLE] Redirect connection to another IP Address
20:34 Dylan Re: [SLE] Redirect connection to another IP Address
21:11 James Ogley Re: [SLE] Redirect connection to another IP Address
21:13 Ben Rosenberg Re: [SLE] New SuSE and 2.6.?
21:29 Ben Rosenberg Re: [SLE] Redirect connection to another IP Address
22:02 Theo v. Werkhoven Re: [SLE] Redirect connection to another IP Address
23:11 John Andersen Re: [SLE] (Revisited) Works in Windoze, NOT in SuSE!?!?!?!?!?!?
23:23 John Andersen Re: [SLE] CLI tool to attach a txt file to an existing e-mail
23:28 Robin Rowe Add hp 1210 to printers list
23:33 John Andersen Re: [SLE] KMail filter question
23:51 Ed Harrison Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
23:54 Anders Johansson Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?

28 September, 2003

00:19 Charles Philip Chan Re: [SLE] is this a siGN of bad HD
01:47 Ken Schneider Re: [SLE] Add hp 1210 to printers list
02:41 Ed Harrison Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
03:07 W.D. McKinney Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
03:09 Örn Hansen Installing samba
04:08 John Andersen Re: [SLE] Email problems
04:10 John Andersen Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
04:15 Michael Sacco Re: [SLE] Epson Perfection
04:59 Joe Morris (NTM) Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
05:03 Ed Harrison Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
05:26 Bob S. Re: [SLE] K3b crashes (solved)
05:56 Richard Bos Re: [SLE] Installing samba
06:17 Patrick Hooker Re: [SLE] Mozilla has lousy font rendering.
06:48 Mohammad Fattahian lost firewall log
06:52 paul harrowsmith Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
07:13 Bob S. Re: [SLE] SuSE Documentation Online?
07:31 Togan Muftuoglu Re: [SLE] SuSE Documentation Online?
07:37 Philipp Thomas Re: [SLE] how to check if raid is working
07:45 Bart Symons Re: [SLE] KMail filter question
08:03 Philipp Thomas Re: [SLE] how to make devel package from tar.gz source file
08:08 Philipp Thomas Re: [SLE] samba 3.0 spec?
08:14 Philipp Thomas Re: [SLE] glibc
08:25 Philipp Thomas Re: [SLE] New SuSE and x86-64
08:39 Adam Leach Re: [SLE] Redirect connection to another IP Address
08:41 Erik Jakobsen Wireless
08:53 Ricardo Wagemaker Re: [SLE] Wireless
09:09 Mark Crean Re: [SLE] Mozilla has lousy font rendering.
09:15 Erik Jakobsen Re: [SLE] Wireless
09:41 Charles Philip Chan Re: [SLE] Mozilla has lousy font rendering.
09:57 Basil Chupin Re: [SLE] (Revisited) Works in Windoze, NOT in SuSE!?!?!?!?!?!?
10:52 Ricardo Wagemaker Re: [SLE] Wireless
10:55 Joe Morris (NTM) Re: [SLE] (Revisited) Works in Windoze, NOT in SuSE!?!?!?!?!?!?
11:33 Dave Smith Package update cache in /var/lib
11:38 Guy Zelck Re: [SLE] Cannot scan as except as root on SuSE 8.2.
12:52 Basil Chupin Re: [SLE] (Revisited) Works in Windoze, NOT in SuSE!?!?!?!?!?!?
13:01 david stevenson Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
13:18 landy Re: lost celandar and task last request before deleting evolution
13:24 Dylan Re: [SLE] Re: lost celandar and task last request before deleting evolution
13:29 Jerry Feldman SuSE Watcher
13:43 Joe Morris (NTM) Re: [SLE] (Revisited) Works in Windoze, NOT in SuSE!?!?!?!?!?!?
14:03 Sid Boyce Re: [SLE] Package update cache in /var/lib
14:05 Sid Boyce Re: [SLE] Re: lost celandar and task last request before deleting evolution
14:21 landy Re: [SLE] Re: lost celandar and task last request before deleting evolution
14:29 landy Re: [SLE] Re: lost celandar and task last request before deleting evolution
14:32 Dylan Fwd: Re: [SLE] Re: lost celandar and task last request before deleting evolution
14:36 Dylan Re: [SLE] Re: lost celandar and task last request before deleting evolution
14:43 billg Re: [SLE] Why Very Slow DNS on 8.2, But Not on WinXP?
14:47 landy Re: [SLE] Re: lost celandar and task last request before deleting evolution
15:17 Kevin Donnelly Re: [SLE] Appearance of Qt apps messed up by gnome-settings-daemon
15:57 BandiPat Re: [SLE] SuSE Watcher
16:36 Stefan Parvu Re: [SLE] Upgrade to KDE3.1.4 messed up some fonts
16:42 Örn Hansen Re: [SLE] Installing samba
17:05 Guy Zelck Re: [SLE] Upgrade to KDE3.1.4 messed up some fonts
17:12 Stefan Parvu Re: [SLE] Upgrade to KDE3.1.4 messed up some fonts
17:23 Stefan Parvu Re: [SLE] Upgrade to KDE3.1.4 toolbar icons messed up
18:09 subscribe RE: [SLE] Samba 3.0
18:56 Jerry Feldman Re: [SLE] SuSE Watcher
19:29 js Samba profile going nuts!
19:57 Jerome Lyles Re: [SLE] apt
20:04 Brian Kendig Getting the latest software?
20:18 Joe Sullivan Re: [SLE] Getting the latest software?
20:45 Curtis Rey Re: [SLE] Getting the latest software?
20:58 Bart Symons Re: [SLE] CLI tool to attach a txt file to an existing e-mail
21:15 Turd Ferguson Re: [SLE] Getting the latest software?
21:17 Turd Ferguson Re: [SLE] Getting the latest software?
21:26 Kevin Donnelly Re: [SLE] Getting the latest software?
21:26 Franklin Maurer Re: [SLE] apt
21:27 Dylan Re: [SLE] Getting the latest software?
21:37 js Re: [SLE] Getting the latest software?
21:47 Bob Stanfield fetchmail
21:57 Andreas Winkelmann Re: [SLE] fetchmail
22:13 Richard Bos Re: [SLE] Installing samba
22:20 Örn Hansen Re: [SLE] Samba 3.0
23:23 Joe Morris (NTM) Re: [SLE] CLI tool to attach a txt file to an existing e-mail
23:32 js Re: [SLE] samba 3.0 spec?
23:45 Re: [SLE] (Revisited) Works in Windoze, NOT in SuSE!?!?!?!?!?!?
23:51 Kelly Fulks Re: [SLE] SuSE Watcher
23:58 Bruce Marshall Re: [SLE] (Revisited) Works in Windoze, NOT in SuSE!?!?!?!?!?!?
23:59 Re: [SLE] (Revisited) Works in Windoze, NOT in SuSE!?!?!?!?!?!?
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 Next >
List Navigation