Mailinglist Archive: opensuse (2731 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] nVidia
  • From: suse_ground <suse@xxxxxxxx>
  • Date: Wed, 13 Aug 2003 14:11:41 +0300
  • Message-id: <200308131411.41142.suse@xxxxxxxx>
On Wednesday 13 August 2003 13:09, Gerhard den Hollander wrote:

I think the only solution to get nvidia properly running is to wait for nvidia
to compile new modules acording to this new updated kernel.
I tried a lot of procedures, even using older nvidia installers ... nothing
worked, even changing IGNORE_CC_MISMATCH to yes.



> > the nvidia HOWTO on the SuSE site has changed in the last couple of weeks
> > (wow it was changed this morning... what a coincidence) or so to include
> > the following text:
> >
> > -------------------------------------------
> > 2) Use the nvidia installer.
> >
> > export IGNORE_CC_MISMATCH=yes
> > sh NVIDIA-Linux-x86-1.0-4363.run
> >
> > -------------------------------------------
> >
> > but what it doesn't tell you to do is that to run the nVidia installer
> > you must not have X running and must be in either runlevel three or else
> > have booted up into "safe mode" for a console session.
>
> Not having X running (which the installer tells you to not do)
> should be enough.
>
>
> I've installed this on a few boxes simply by doing
> ssh boxname -l root
> /etc/init.d/xdm stop
> [optionally rmmod nvidia.o]
> sh NVIDIA-Linux-x86-XXXXXXXXX.run
> /etc/init.d/xdm start
>
>
> Kind regards,
> --
> Gerhard den Hollander Phone :+31-10.280.1515
> ICT manager Direct:+31-10.280.1539
> Jason Geosystems BV Fax :+31-10.280.1511
> gdenhollander@xxxxxxxxxxxxxxx POBox 1573
> visit us at http://www.Fugro-Jason.com 3000 BN Rotterdam
> JASON.......#1 in Reservoir Characterization The Netherlands
> This e-mail and any attachment is/are intended solely for the named
> addressee(s) and may contain information that is confidential and
> privileged.


< Previous Next >