Mailinglist Archive: opensuse (3225 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 Next >

10 July, 2002

08:54 diffuze Re: [SLE] Bounce test?
09:03 Keith Powell Re: [SLE] New post(s) or not?
09:04 Keith Powell Re: Compile error
09:05 Thomas Nyman Martian headers???
09:17 Herman Christiani MS Messenger?
09:26 Mads Martin Joergensen Re: [SLE] MS Messenger?
09:27 Nash Hoogwater Re: [SLE] MS Messenger?
09:28 Fergus Wilde Easy victory with firewire hardrive in 8.0
09:56 BABA Yoshihiko Re: [SLE] OT: Software for OS X
10:25 Ted Grub
10:27 Neville Cobb Re: [SLE] Firewall Not Starting On Book
10:31 Charles Philip Chan Re: [SLE] OT: Software for OS X
10:37 Keith Winston Re: [SLE] Re: [suse-multimedia-e] MP3 Info
10:38 Jim Boone problems with ip-up.local
10:44 Keith Winston Re: [SLE] netstat?!
10:45 Damon Register Re: [SLE] MS Messenger?
10:54 James . Rocks Re: [SLE] Personal vs. pro
11:41 SuSEnixER Re: [SLE] New post(s) or not?
11:50 Praise Re: [SLE] CTRL + SHIFT + ALT 1
12:15 Nils-Olov Fransson Dial-up in 8.0
12:18 Anders Johansson Re: [SLE] Dial-up in 8.0
12:29 Keith Powell My "Compile Error" posting complaint.
12:46 Nils-Olov Fransson Re: [SLE] Dial-up in 8.0
12:51 Anders Johansson Re: [SLE] Dial-up in 8.0
13:06 Nils-Olov Fransson Re: [SLE] Dial-up in 8.0
13:16 Alberto Santana SuSEfirewall2???
13:20 Anders Johansson Re: [SLE] SuSEfirewall2???
13:21 andre Re: [SLE] SuSEfirewall2???
13:21 Mads Martin Joergensen Re: [SLE] New post(s) or not?
13:22 Mads Martin Joergensen Re: [SLE] problems with ip-up.local
13:26 Dr. David M. Colburn Re: [SLE] Everybuddy Binary Download Stalled? SOLVED
13:35 Eddie Howson Re: [SLE] Everybuddy Binary Download Stalled?
13:40 Steve.Drew Re: [SLE] Trying to install Suse 8.0 Pro on a Compaq Proliant 1600R
14:00 BABA Yoshihiko Re: [SLE] MS Messenger?
14:03 Tom Kraetschmer php 4.2.1 in suse linux 7.3
14:11 Dominique Michel Re: [SLE] Personal vs. pro
14:12 Dave Smith Re: [SLE] My "Compile Error" posting complaint.
14:19 Dominique Michel Re: [SLE] X11 connection as root
14:21 zentara Re: [SLE] Dial-up in 8.0
14:24 Anders Johansson Re: [SLE] Dial-up in 8.0
14:28 dh Re: [SLE] Easy victory with firewire hardrive in 8.0 [SOLVED}
14:42 Dr. David M. Colburn Re: Installing libtool [was: Everybuddy Suddenly Crashing]
15:05 Paul W. Abrahams Re: [SLE] Personal vs. pro
15:10 Anders Johansson Re: [SLE] Personal vs. pro
15:12 Jim Boone Re: [SLE] problems with ip-up.local
15:16 Stuart Powell RE: [SLE] Martian headers???
15:21 Greg Freemyer re: [SLE] DLT Data Migration
15:22 Kevin McLauchlan SuSE on DVD
15:31 Jim Boone Re: [SLE] Personal vs. pro
16:06 Gunnar Haaland APT-GET and SuSE 8.0
16:24 Stuart Powell Re: [SLE] SuSE on DVD
16:30 Alex Daniloff Telnet over SSL
16:34 Rickey Ingrassia Re: [SLE] Telnet over SSL
16:37 Olle Viksten Re: [SLE] MS Messenger?
16:52 Rickey Ingrassia Re: [SLE] Network 'problems'
17:21 James Mohr Re: [SLE] No logoff until....
17:23 Maura Edelweiss Monville Netscape & printer
17:34 James Mohr Re: [SLE] Automated FTP script (bash)
17:43 W. D. McKinney Re: [SLE] SuSE on DVD
17:44 Scott Questions about Suse for ISP
17:55 KMcLauchlan RE: [SLE] SuSE on DVD
17:57 Tom Nielsen Can't use crontab
18:00 Herman L. Knief RE: [SLE] SuSE on DVD
18:03 KMcLauchlan Whoops! TOFU'd again.
18:09 suse_ground_zero Re: [SLE] SuSE on DVD
18:10 Stuart Powell RE: [SLE] SuSE on DVD
18:21 Keith Winston Re: [SLE] Can't use crontab
18:21 Herman L. Knief Re: [SLE] SuSE on DVD
18:22 Robert Sweet Re: [SLE] Automated FTP script (bash)
18:25 W. D. McKinney Re: [SLE] APT-GET and SuSE 8.0
18:28 suse_ground_zero Re: [SLE] SuSE on DVD
18:28 Steve Theodorou RE: [SLE] Trying to install Suse 8.0 Pro on a Compaq Proliant 1600R
18:30 Herman L. Knief Re: [SLE] SuSE on DVD
18:38 KMcLauchlan RE: [SLE] SuSE on DVD
18:40 Jim Hatridge BinHex ?
18:44 Ewan Leith Re: [SLE] MS Messenger?
18:44 Stuart Powell Re: [SLE] SuSE on DVD
18:47 James . Rocks Re: [SLE] Personal vs. pro
18:49 Christopher Mahmood Re: [SLE] BinHex ?
18:49 James . Rocks Re: [SLE] SuSE on DVD
18:49 Ewan Leith Re: [SLE] BinHex ?
18:51 Juan Francisco Torres Chacón Re: [SLE] Modem 5634PCV and Suse 7.3 (windows and linux conflict?)
18:52 lester Re: [SLE] Questions about Suse for ISP
18:53 root Still 8.0 from HDD install problems ?? Guess, guess,...
18:58 Dominique Michel Re: [SLE] MS Messenger?
19:06 Frits J. Wüthrich Re: [SLE] MS Messenger?
19:12 Steve.Drew Re: [SLE] Trying to install Suse 8.0 Pro on a Compaq Proliant 1600R
19:21 Steve.Drew Suse 7.3 Pro Install via FTP - 450 Error
19:24 Juan Francisco Torres Chacón (PnP in Linux) Where do I put a "setpci" command in boot?
19:34 Jay Vollmer Re: [SLE] BinHex ?
19:40 Chavez Gutierrez, Freddy Is the DVD of Suse 7.3 bootable?
20:08 Marc Jacobs Re: [SLE] Aktion & RealPlayer Fail for Mpeg - Now What?
20:10 Damon Register Re: [SLE] Sound Blaster AWE64 Gold
20:12 bcwillett2 Re: [SLE] Suse 7.3 Pro Install via FTP - 450 Error
20:12 Jack Malone Re: [SLE] Is the DVD of Suse 7.3 bootable?
20:19 Gabriel Dos Reis Re: [SLE] Installing SuSE 8.0 via FTP
20:23 Robert Re: [SLE] APT-GET and SuSE 8.0
20:26 Jorge de la Vega RE: [SLE] Installing SuSE 8.0 via FTP
20:30 Robert Re: [SLE] SuSE on DVD
20:35 Greg Engel Re: [SLE] Telnet over SSL
20:42 Marc Jacobs Re: [SLE] Network 'problems'
20:52 Diffuze Re: [SLE] Installing SuSE 8.0 via FTP
20:58 Greg Freemyer re[2]: [SLE] Automated FTP script (bash)
21:21 Ed Harrison CD burner -- which scsi emulation modules
21:25 Dylan Changing source media
21:26 Gabriel Dos Reis Re: [SLE] Installing SuSE 8.0 via FTP
21:29 Prabu Subroto Euro symbol on my keyboard.
21:32 Paul W. Abrahams 8.0 CD won't boot
21:36 Carlos Fangmeier Re: [SLE] Installing SuSE 8.0 via FTP
21:40 Theo v. Werkhoven Re: [SLE] netstat?!
21:52 Paul W. Abrahams Re: [SLE] 8.0 CD won't boot
21:52 Steve.Drew Re: [SLE] Suse 7.3 Pro Install via FTP - 450 Error
22:06 David Milligan Can't use print spooling with lprng 3.8.5 in SUSE 8.0
22:07 John Ross Hunt RE: [SLE] Netscape & printer
22:11 Juan Francisco Torres Chacón Re: [SLE] Installing SuSE 8.0 via FTP
22:14 Anders Johansson Re: [SLE] Installing SuSE 8.0 via FTP
22:24 Diffuze Re: [SLE] Installing SuSE 8.0 via FTP
22:55 Tom Nielsen Re: [SLE] Can't use crontab
22:59 Herman L. Knief Re: [SLE] Can't use crontab
23:07 Keith Winston Re: [SLE] Can't use crontab
23:22 W. D. McKinney The latest Mutt ?
23:31 Charles Philip Chan Re: [SLE] BinHex ?
23:41 Ben Rosenberg Re: [SLE] The latest Mutt ?

11 July, 2002

00:01 SuSEnixER Re: [SLE] The latest Mutt ?
00:07 Peter B Van Campen kernel can't find block-major-11 ERROR & USB device failure
00:34 Barry Willett RE: [SLE] Suse 7.3 Pro Install via FTP - 450 Error
00:57 Anders Johansson Re: [SLE] Suse 7.3 Pro Install via FTP - 450 Error
00:57 Dominique Michel System very slow after a few hours
01:18 Terry Eck CTL + ALT + SHIFT +1
01:58 Rickey Ingrassia Re: [SLE] Telnet over SSL
02:03 Herman Knief Re: [SLE] System very slow after a few hours
02:37 Peter B Van Campen KDINIT burning cycles
02:39 Paul W. Abrahams Re: [SLE] 8.0 CD won't boot
02:46 Verdi March Re: [SLE] kernel can't find block-major-11 ERROR & USB device failure
02:50 Anders Johansson Re: [SLE] kernel can't find block-major-11 ERROR & USB device failure
03:03 Patrick Re: [SLE] 8.0 CD won't boot
04:21 Bryan Tyson No Sound in KWinTV Video Clips
04:22 W. D. McKinney apt errors ?
05:48 Curtis Rey Re: LinuxWorld gets a new exhibitor: Microsoft
05:53 Verdi March konq and TM character
06:25 W. D. McKinney Re: apt errors ?
07:11 Mads Martin Joergensen Re: [SLE] The latest Mutt ?
07:54 Ben Rosenberg Re: [SLE] The latest Mutt ?
07:56 Ben Rosenberg Re: [SLE] KDINIT burning cycles
07:56 jalal Re: [SLE] System very slow after a few hours
08:35 Verdi March command to wrap lines in text file
08:47 Damian Ohara NIS on SuSE 8.0
08:51 Fergus Wilde 7.3 forgets about epson usb scanner
08:59 Mark Hounschell [OT]:Microsoft stakes Intellectual Property claims on OpenGL
09:01 Stefan_Walther SLES7 detects only 3CPU's of 4 available
09:16 CVILM.Jacobs Marc RE: [SLE] command to wrap lines in text file
10:09 Gabriel Dos Reis Re: [SLE] Installing SuSE 8.0 via FTP
10:21 Keith Winston Re: [SLE] command to wrap lines in text file
10:21 suse_ground_zero ACPI system && no shutdown
10:22 tabanna Re: [SLE] System very slow after a few hours
11:22 Verdi March Re: [SLE] kernel can't find block-major-11 ERROR & USB device failure
12:16 R. Scott Baer IMAP setup...
12:18 Darrell A. Sullivan, II Setting up a database server
12:24 James Oakley Re: [SLE] CTL + ALT + SHIFT +1
13:09 henjay Problems with man
13:19 zentara Re: [SLE] Problems with man
13:19 lester Re: [SLE] Problems with man
13:21 henjay X problems
13:35 James Ogley Re: [SLE] X problems
13:51 Dominique Michel Re: [SLE] System very slow after a few hours
14:11 James Ogley Re: [SLE] X problems
14:19 Fergus Wilde Re: [SLE] Problems with man
14:19 Dominique Michel Re: [SLE] System very slow after a few hours
14:20 Bruce Young Re: [SLE] MS Messenger?
14:36 Gabriel Dos Reis Re: [SLE] Installing SuSE 8.0 via FTP
14:40 Rodd Ahrenstorff Re: [SLE] System very slow after a few hours
14:43 Robt. Miller Console video gets lost
14:48 Jay Vollmer Re: [SLE] command to wrap lines in text file
14:49 Paul W. Abrahams Re: [SLE] 8.0 CD won't boot
14:54 Christoph Ruepprich Cut and Pase with mouse
14:55 James . Rocks Re: [SLE] 8.0 CD won't boot
15:28 Mads Martin Joergensen Feedback to us
15:31 Herman L. Knief Re: [SLE] System very slow after a few hours
15:35 Herman L. Knief Re: [SLE] System very slow after a few hours
15:39 Tony Zafiropoulos Testing hard drives
15:42 Herman L. Knief Re: [SLE] Testing hard drives
15:48 Tony Zafiropoulos Re: [SLE] Testing hard drives
15:50 Fast Info Re: [SLE] Testing hard drives
15:57 Herman L. Knief Re: [SLE] Testing hard drives
15:58 Praise Fwd: Re: [SLE] Testing hard drives
15:59 Charles Philip Chan Re: [SLE] Testing hard drives
16:05 Christoph Ruepprich RE: [SLE] System very slow after a few hours
16:09 zentara Re: [SLE] Testing hard drives
16:09 Jim Hatridge Re: [SLE] BinHex ?
16:11 Dan Laba New Yahoo Messenger - Segmentation Fault
16:12 Herman L. Knief RE: [SLE] System very slow after a few hours
16:12 Damon Register development environment?
16:13 zentara Re: [SLE] Cut and Pase with mouse
16:20 Phil Shrimpton Re: [SLE] development environment?
16:55 Peter B Van Campen Re: [SLE] kernel can't find block-major-11 ERROR & USB device failure
17:08 Mojojojo I smell SuSE 8.1
17:09 Paul W. Abrahams Re: [SLE] Testing hard drives
17:10 Damon Register Re: [SLE] development environment?
17:36 Christopher Mahmood Re: [SLE] SLES7 detects only 3CPU's of 4 available
17:40 Christopher Mahmood Re: [SLE] BinHex ?
17:49 Keith Winston Re: [SLE] development environment?
18:31 Ted Re: [SLE] CD burner -- which scsi emulation modules
18:32 Steve Theodorou Apcupsd - Cannot read magic from slave error
18:39 Christoph Ruepprich RE: [SLE] Re: LinuxWorld gets a new exhibitor: Microsoft
18:44 root Re: [SLE] I smell SuSE 8.1
18:52 Ben Rosenberg Re: [SLE] I smell SuSE 8.1
19:04 KMcLauchlan RE: [SLE] I smell SuSE 8.1
19:12 Anders Johansson Re: [SLE] I smell SuSE 8.1
19:14 Thorsten Kukuk Re: [SLE] NIS on SuSE 8.0
19:18 Peter McAuley Suse 7.1 Install problem on second IDE disk
19:20 Chris ... Lucent Orinoco Silver (Wireless PCMCIA) on SuSE 8.0
19:22 jfweber weird change in system
19:22 Darren Harmon emu10k1 fails to load after kernel rebuild
19:27 jfweber Re: [SLE] I smell SuSE 8.1
19:28 Charles Griffin Re: [SLE] Lucent Orinoco Silver (Wireless PCMCIA) on SuSE 8.0
19:33 Steve.Drew Re: [SLE] Suse 7.3 Pro Install via FTP - 450 Error
19:35 Gerhard den Hollander Re: [SLE] System very slow after a few hours
19:36 Keith Winston Re: [SLE] Lucent Orinoco Silver (Wireless PCMCIA) on SuSE 8.0
19:45 Patrick Re: [SLE] emu10k1 fails to load after kernel rebuild
19:56 W. D. McKinney Re: [SLE] Lucent Orinoco Silver (Wireless PCMCIA) on SuSE 8.0
20:18 paul ollion Re: [SLE] 7.3 forgets about epson usb scanner
20:45 Gelah KDE 3.0 & disturbing Gnome panel
20:55 Gabriel Dos Reis Re: [SLE] Installing SuSE 8.0 via FTP
20:56 jalal Re: [SLE] emu10k1 fails to load after kernel rebuild
21:01 jalal Re: [SLE] System very slow after a few hours
21:12 Mojojojo Kernel 2.4.19 for SuSE 8.0
21:21 Jorge de la Vega RE: [SLE] Installing SuSE 8.0 via FTP
21:22 Mojojojo Re: [SLE] weird change in system
21:24 Rowan Reid RE: [SLE] Kernel 2.4.19 for SuSE 8.0
21:28 W. D. McKinney Re: [SLE] Kernel 2.4.19 for SuSE 8.0
21:32 Anders Johansson Re: [SLE] Kernel 2.4.19 for SuSE 8.0
21:33 Anders Johansson Re: [SLE] Kernel 2.4.19 for SuSE 8.0
21:48 Mojojojo Re: [SLE] Kernel 2.4.19 for SuSE 8.0
21:48 Mojojojo Re: [SLE] Kernel 2.4.19 for SuSE 8.0
21:49 Mojojojo Re: [SLE] Kernel 2.4.19 for SuSE 8.0
22:01 Tom Nielsen Konq toolbars for filemngt and brower
22:07 Greg Engel Re: [SLE] New Yahoo Messenger - Segmentation Fault
22:13 Greg Freemyer re[2]: [SLE] Kernel 2.4.19 for SuSE 8.0
22:21 Scott Digital camera
22:29 Rowan Reid RE: [SLE] Kernel 2.4.19 for SuSE 8.0
22:36 Sebastian Beneke Re: [SLE] Digital camera
22:38 Charles Philip Chan Re: [SLE] Digital camera
22:40 Mojojojo Re: [SLE] Kernel 2.4.19 for SuSE 8.0
22:54 Mojojojo Re: re[2]: [SLE] Kernel 2.4.19 for SuSE 8.0
23:02 Scott Re: [SLE] Digital camera
23:21 W. D. McKinney procmail updates ?
23:30 Peter B Van Campen Great experiance with LVM
23:50 Ben Rosenberg Re: [SLE] procmail updates ?

12 July, 2002

00:01 b stephen harding Fwd: [oclug] Linux Security
00:08 Curtis Rey Re: Microsoft stakes IP claims on OpenGL
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 Next >
List Navigation