Mailinglist Archive: opensuse (3653 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 Next >

18 June, 2002

17:26 W.D. McKinney Re: [SLE] FTP Install SuSE 8.0 Failed
17:28 Christopher Mahmood Re: [SLE] FTP Install SuSE 8.0 Failed
17:37 Rowan Reid RE: [SLE] FTP Install SuSE 8.0 Failed
17:41 Houghton, Chris Boot from USB hard drive
17:41 Keith Winston Re: [SLE] wireless NIC problem - SuSE 8.0 on a Dell 4000I
17:42 Yippee Three-eight Re: [SLE] Wife & Linux
17:45 Praise Re: [SLE] Wife & Linux
17:46 Fábio Rabelo Suse 7.2/7.3 and Postfix ... with Replex ?
17:51 Jerry Feldman Re: [SLE] Emacs menus
18:10 Charles Griffin Re: [SLE] configuring Orinoco wireless pcmcia card - UPDATE, NOT SOLVED
18:11 W.D. McKinney Re: wireless NIC problem - SuSE 8.0 on a Dell 4000I
18:13 Sean McGrath Updating CPUs in Suse 8.0 pro? (hyperthreading, etc)
18:16 Eric Carbone RE: [SLE] configuring Orinoco wireless pcmcia card - UPDATE, NOT SOLVED
18:17 Michael Hasenstein Re: [SLE] Installing SuSe 7ES on Dell PowerEdge 2550 and 1650's
18:23 Kevin Donnelly Re: [SLE] Printing from StarOffice 5.2
18:23 Kevin Donnelly Re: [SLE] MyODBC
18:27 Michael Hasenstein Re: [SLE] suse 8.0 on a dell poweredge 6450
18:37 Matthew Johnson OT any SuSE folks going to be setting up neverwinternights servers?
18:39 Juan Francisco Torres Chacón Intel Board d850gb (chipset ADI 1885) on SuSE 7.3
18:42 Gracia M. Littauer Husband & linux
18:42 Dave Corrie Switching to CUPS printing in SuSE 8.0
18:42 Keith Winston Re: [SLE] configuring Orinoco wireless pcmcia card - UPDATE, NOT SOLVED
18:44 Debbie Rogers how to set ide speed
18:46 Houghton, Chris RE: [SLE] Updating CPUs in Suse 8.0 pro? (hyperthreading, etc)
18:50 Keith Winston Re: [SLE] Re: wireless NIC problem - SuSE 8.0 on a Dell 4000I
19:04 Charles Griffin Re: [SLE] configuring Orinoco wireless pcmcia card - UPDATE, NOT SOLVED
19:13 W.D. McKinney Re[2]: Re: wireless NIC problem - SuSE 8.0 on a Dell 4000I
19:28 Richard Bos Re: [SLE] Evolution 1.0.7 with SSL
19:36 Landy Roman Re: [SLE] Evolution 1.0.7 with SSL
19:40 W.D. McKinney Re: wireless NIC problem - SuSE 8.0 on a Dell 4000I - The Issue ?
19:47 Keith Winston Re: [SLE] Re[2]: Re: wireless NIC problem - SuSE 8.0 on a Dell 4000I
19:51 David List Wireless NIC - how to set encryption in SuSE Linux?
20:09 Jason Joines Re: [SLE] Installing SuSe 7ES on Dell PowerEdge 2550 and 1650's
20:11 Keith Winston Re: [SLE] Wireless NIC - how to set encryption in SuSE Linux?
20:13 Richard Bos Re: [SLE] Evolution 1.0.7 with SSL
20:14 Ben Rosenberg Re: [SLE] Evolution 1.0.7 with SSL
20:15 Richard Bos Re: [SLE] Evolution 1.0.7 with SSL
20:18 Richard Bos Re: [SLE] MyODBC
20:23 Charles Philip Chan Re: [SLE] Emacs menus
20:25 Kevin McLauchlan [OT?] Anybody know a tool for...?
20:25 Tor Sigurdsson Re: [SLE] Mailing from command prompt
20:26 W.D. McKinney Re: wireless NIC problem - SuSE 8.0 on a Dell 4000I
20:38 Landy Roman Re: [SLE] Evolution 1.0.7 with SSL
20:41 Kovacs, Mark RE: [SLE] Installing SuSe 7ES on Dell PowerEdge 2550 and 1650's - UPDATED INFORMATION
20:44 Landy Roman Re: [SLE] Evolution 1.0.7 with SSL
20:48 Landy Roman Re: [SLE] Evolution 1.0.7 with SSL
20:53 Landy Roman Re: [SLE] Evolution 1.0.7 with SSL
20:53 Charles Philip Chan Re: [SLE] Mailing from command prompt
20:54 zentara Re: [SLE] how to set ide speed
21:01 Mads Martin Joergensen Re: [SLE] Mailing from command prompt
21:21 Praise Re: [SLE] How to Get Multiple Sound?
21:30 Jessie Christop Nitura Diaz Re: [SLE] How to Get Multiple Sound?
21:34 Kevin Donnelly Re: [SLE] MyODBC
21:34 Kevin Donnelly Re: [SLE] Printing from StarOffice 5.2
21:57 Philipp Thomas Re: [SLE] imLib 2.0?
21:59 Christopher John Shaker Re: [SLE] SuSe support not up to it!
22:03 W.D. McKinney SuSE 7.3 & Wireless NIC Question
22:05 zentara command to cause bash to reread .bashrc
22:09 Christopher Mahmood Re: [SLE] command to cause bash to reread .bashrc
22:16 zentara Re: [SLE] command to cause bash to reread .bashrc
22:18 Christopher Mahmood Re: [SLE] SuSe support not up to it!
22:34 Rowan Reid Min Memory Req for journaling FS
22:37 Ben Rosenberg Re: [SLE] Evolution 1.0.7 with SSL
22:39 Ben Rosenberg Re: [SLE] Min Memory Req for journaling FS
22:41 Oliver Fuchs Re: [SLE] SuSE 8.0 sendmail 8.12.2 cannot declare trusted users
22:57 Keith Winston Re: [SLE] Re: wireless NIC problem - SuSE 8.0 on a Dell 4000I - The Issue ?
23:03 lester Re: [SLE] YOU ftp proxy
23:04 MindBender Re: [SLE] Mailing from command prompt
23:24 Dale Schuster wwwrun user and public_html permissions
23:31 Charles Philip Chan Re: [SLE] SuSE 8.0 sendmail 8.12.2 cannot declare trusted users
23:43 Keith Winston gmc not safe to use?

19 June, 2002

00:16 Christopher Mahmood Re: [SLE] wwwrun user and public_html permissions
00:24 zentara Re: [SLE] wwwrun user and public_html permissions
00:27 Bob B Re: [SLE] help on X config
00:37 David Johanson Mouse Jitters
01:21 ckgj Modem - Internal - Laptop; SUSE Newbie
01:23 Neil Kittipalo Suse 8.0 , CUPS & Samba
01:38 Ben Rosenberg Re: [SLE] gmc not safe to use?
01:41 Rowan Reid Firewall gui
01:46 Jon Doe still no luck with ident
02:03 Keith Winston Re: [SLE] gmc not safe to use?
02:25 W.D. McKinney Re: [SLE] SuSE 7.3 & Wireless NIC Question
03:13 suse Re: [SLE] Dial-On-Demand not works only for Y.O.U.
03:24 CMF Evolution Question
03:59 Charles Griffin Re: [SLE] Evolution Question
05:13 Verdi March Shortcuts are not displayed in menu
05:33 Oliver Fuchs Re: [SLE] SuSE 8.0 sendmail 8.12.2 cannot declare trusted users
06:08 R. Stia Yast2 won't configure modem
06:12 jon Re: [SLE] Firewall gui
06:26 dh NEW open office font/print question
06:31 Silviu Marin-Caea BRAIN DAMAGE xinetd.conf defaults
06:44 Silviu Marin-Caea Re: [SLE] imap server
06:59 Josef Demergis Re: [SLE] Modem - Internal - Laptop; SUSE Newbie
07:12 Chris SuSE 8.0 and virtual interfaces
07:18 Silviu Marin-Caea Re: [SLE] Suse 7.2/7.3 and Postfix ... with Replex ?
07:21 lester Re: [SLE] YOU ftp proxy
07:25 Verdi March Fwd: Shortcuts are not displayed in menu
07:55 Philipp Thomas Re: [SLE] Portmap error on laptop
08:04 Kestutis Saldziunas Re: [SLE] Mailing from command prompt
08:04 Mads Martin Joergensen Re: [SLE] SuSE 8.0 and virtual interfaces
08:09 lester Re: [SLE] YOU, fou4s & apt4rpm Proxy Settings?
08:15 James Ogley Re: [SLE] Evolution 1.0.7 with SSL
08:24 Anders Dahlqvist Re: [SLE] command to cause bash to reread .bashrc
08:34 Derek Fountain Re: [SLE] MyODBC
08:36 Geraint Jones Re: [SLE] Printing from StarOffice 5.2
08:54 Verdi March rpmfind: binary compatibility
09:17 Ragnar Steingrimsson multiple network connections
09:28 Jonathan Lim Re: [SLE] Emacs menus
10:09 Ralph Sanford Re: [SLE] Evolution Question
11:16 Silviu Marin-Caea mailman
11:27 James Ogley Installing on Dell PowerEdge 1650
11:30 Dave Smith Re: [SLE] mailman
11:41 Jan van Roessel Trashcan
11:42 Keith Winston Re: [SLE] Installing on Dell PowerEdge 1650
11:55 Silviu Marin-Caea Re: [SLE] mailman
12:15 Damon Register FTP server in SuSE 8
12:21 Anders Johansson Re: [SLE] FTP server in SuSE 8
12:23 James Ogley Re: [SLE] Installing on Dell PowerEdge 1650
12:42 Sanito Lastov SuSE 8.0, XFree 4.2.0 and ATI Rage128
13:00 tabanna connecting to Internet as root, when updating with apt-get
13:02 Fast Info Re: [SLE] Wife & Linux
13:41 James Ogley ProFTPD/8.0
13:46 Alexandr Malusek Re: [SLE] Mailing from command prompt
13:52 Damon Register Apache, Perl and cgi script
13:55 Alexandr Malusek Re: [SLE] FTP server in SuSE 8
13:59 Anders Johansson Re: [SLE] Apache, Perl and cgi script
14:03 David List Re: [SLE] Wireless NIC - how to set encryption in SuSE Linux?
14:09 Joe Sullivan Re: [SLE] Installing on Dell PowerEdge 1650
14:12 David List Re: [SLE] Emacs menus
14:16 Andrei Verovski apt4rpm Creating Repository Problem
14:21 David List Re: [SLE] Emacs menus
14:22 zentara Re: [SLE] Apache, Perl and cgi script
14:22 Mads Martin Joergensen Re: [SLE] ProFTPD/8.0
14:53 Basil Chupin HD being accessed
14:53 Basil Chupin Re: [SLE] Yast2 won't configure modem
15:01 Timothy Mason Re: [SLE] Yast2 won't configure modem
15:01 Nick Zentena Re: [SLE] SuSE 8.0, XFree 4.2.0 and ATI Rage128
15:10 Patrick Re: [SLE] Yast2 won't configure modem
15:13 Uzo Kemdi Anyamele yast2 online_update
15:42 Maintaniner on duty FTP update of SuSE-8.0 failed to update the base package
16:14 Drew J. Como SuSE and Latest Apache Exploit
16:21 Rowan Reid unable to add applications via ftp
16:23 Kovacs, Mark RE: [SLE] Installing SuSe 7ES on Dell PowerEdge 2550 and 1650's - UPDATED INFORMATION
16:27 Jul Re: [SLE] ProFTPD/8.0
16:38 Rowan Reid [SLE] unable to add applications via ftp no ftp included
16:44 Keith Winston Re: [SLE] SuSE and Latest Apache Exploit
16:51 Michael Hasenstein Re: [SLE] Installing SuSe 7ES on Dell PowerEdge 2550 and 1650's - UPDATED INFORMATION
17:01 Michael Hasenstein Re: [SLE] Installing SuSe 7ES on Dell PowerEdge 2550 and 1650's - UPDATED INFORMATION
17:10 Damon Register Re: [SLE] Apache, Perl and cgi script
17:10 Jason Joines Re: [SLE] Installing on Dell PowerEdge 1650
17:22 Vitaly Shishakov Re: [SLE] HD being accessed
17:27 Chris Goodnough Suse8.0 - Apache and mod_php4 Fatal Error
17:36 Richard Bos Re: [SLE] FTP server in SuSE 8
17:44 tabanna Re: [SLE] unable to add applications via ftp no ftp included
18:03 michael norman Kwintv in 8.0
18:14 michael norman multiple messages
18:17 Christopher Mahmood Re: [SLE] BRAIN DAMAGE xinetd.conf defaults
18:19 Christopher Mahmood Re: [SLE] SuSE and Latest Apache Exploit
18:31 Richard Bos Re: [SLE] apt4rpm Creating Repository Problem
18:41 Colin Murphy Pan 0.12 and SuSE 8.0
18:44 cjne X11/KDE install issues
18:51 Alberto García Fumero How to run php in SuSE 7.0?
18:57 Alberto García Fumero Where do I get ncsa_auth?which ncsa_auth?
18:58 babu walad Re: [SLE] Kwintv in 8.0
19:03 Dan Laba Re: [SLE] Suse8.0 - Apache and mod_php4 Fatal Error
19:11 Darren Harmon Re: [SLE] Kwintv in 8.0
19:11 Harry G HP Scanjet 5100C parport scanner Need some Newbie like hand holding)
19:33 Rowan Reid RE: [SLE] unable to add applications via ftp no ftp included
19:35 Rowan Reid Masquerading kernel patch where
19:48 michael norman Re: [SLE] Kwintv in 8.0
19:49 Patrick Nelson Ready willing and able... leaving exchange...
19:49 Art Fore RE: [SLE] HP Scanjet 5100C parport scanner Need some Newbie like hand holding)
20:00 Kevin McLauchlan Re: [SLE] Ready willing and able... leaving exchange...
20:01 dan Re: [SLE] Wife & Linux
20:06 Purdom, Jesse RE: [SLE] Ready willing and able... leaving exchange...
20:36 Patrick Nelson RE: [SLE] Ready willing and able... leaving exchange...
21:01 Darren Harmon Re: [SLE] Kwintv in 8.0
21:01 Andre Truter Re: [SLE] Firewall gui
21:10 Uzo Kemdi Anyamele Re: [SLE] yast2 online_update...BETTERED !!
21:52 Anders Johansson Re: [SLE] Kwintv in 8.0
22:01 Anders Johansson Re: [SLE] FTP server in SuSE 8
22:09 Anders Johansson Re: [SLE] HP Scanjet 5100C parport scanner Need some Newbie like hand holding)
22:36 Rubens How to install using FTP with a PPPoE ADSL Connection
22:44 Salman Khilji RPM Question
23:08 Peter Akre Re: [SLE] RPM Question
23:46 babu walad is separate /boot partition necessary SuSE 8.0
23:50 Landy Roman gnomeicu

20 June, 2002

00:34 W.D. McKinney Wireless App for 7.3
00:41 Philip Watson Can't get TV on ATI All-in-Wonder 128 Pro
01:00 Clinton F. Aarts wireless nic
01:06 Brian W. Carver Re: [SLE] Kwintv in 8.0
01:22 Maintaniner on duty Re: [SLE] FTP update of SuSE-8.0 failed to update the base package
01:53 gilson redrick Re: [SLE] Fwd: Shortcuts are not displayed in menu
02:49 Sean McGrath Overclocking Nvidia/Geforce4 in Linux?
04:45 Ben Jones Re: [SLE] is separate /boot partition necessary SuSE 8.0
05:11 k_anand Re: [SLE] unable to save KDE settings in SuSE 8.0
05:18 agc xp inquiry
05:33 Curtis Rey Re: [SLE] xp inquiry
05:34 Curtis Rey Re: [SLE] Overclocking Nvidia/Geforce4 in Linux?
05:36 andrew fries Re: [SLE] Overclocking Nvidia/Geforce4 in Linux?
05:52 Ragnar Steingrimsson Re: [SLE] xp inquiry
05:55 Verdi March broken yast2: what is your error message?
06:09 James . Rocks Is This List Working Again?
06:10 Mads Martin Joergensen Re: [SLE] Is This List Working Again?
06:28 Verdi March Re: [SLE] broken yast2: what is your error message?
06:29 Berge, Harry ten RE: [SLE] Ready willing and able... leaving exchange...
06:39 W.D. McKinney OT.: Linux Poll - Vote for SuSE
07:20 Eddie Howson Re: [SLE] Can't get TV on ATI All-in-Wonder 128 Pro
07:46 Eddie Howson Yast2 fails to write to MBR
08:11 Curtis Rey Re: [SLE] xp inquiry
08:16 Nick Katsamas rpm and temporary files
08:20 Philipp Thomas Re: [SLE] In which package is 'info'?
09:44 Damian Ohara Re: [SLE] Yast2 fails to write to MBR
09:53 Berge, Harry ten GRUB
10:02 James Ogley Re: [SLE] GRUB
10:15 Richard Gelling KDE 3.01 upgrade problems
10:37 Keith Winston Re: [SLE] GRUB
10:39 Mads Martin Joergensen Re: [SLE] GRUB
11:04 suse fetfchmail collects successfully but no mail in spool
11:36 Fast Info Re: [SLE] OT.: Linux Poll - Vote for SuSE
11:45 L. Mark Stone Mozilla Personal Security Manager Missing
11:55 Silviu Marin-Caea Re: [SLE] GRUB is good
12:10 Lissa Re: [SLE] Mozilla Personal Security Manager Missing
12:23 andersn YOU does not get latest updates?
12:26 James Oakley Re: [SLE] Pan 0.12 and SuSE 8.0
12:28 Stuart Powell SuSE v RedHat - DO NOT turn this into a flame war
12:31 Austin Morgan Re: [SLE] Ready willing and able... leaving exchange...
12:40 Simon Heaton Re: [SLE] GRUB is good
12:45 Nick Zentena Re: [SLE] SuSE v RedHat - DO NOT turn this into a flame war
12:46 Mojojojo Re: [SLE] Kwintv in 8.0
12:46 Mojojojo Re: [SLE] is separate /boot partition necessary SuSE 8.0
12:53 Basil Chupin Re: [SLE] HD being accessed
13:11 Tim Prince Re: [SLE] OT.: Linux Poll - Vote for SuSE
13:11 Keith Winston Re: [SLE] SuSE v RedHat - DO NOT turn this into a flame war
13:14 Cees van de Griend Re: [SLE] HD being accessed
13:16 Tim Prince Re: [SLE] xp inquiry
13:23 Keith Winston Re: [SLE] GRUB is good
13:25 Michael Dickens installing suse 8.0 on a 7dxr+ mb. is it possible?
13:30 Douglas Pichardo Re: [SLE] Overclocking Nvidia/Geforce4 in Linux?
13:34 Oliver Fuchs Re: [SLE] SuSE 8.0 sendmail 8.12.2 cannot declare trusted users (solved)
13:40 Jerry Feldman Re: [SLE] fetfchmail collects successfully but no mail in spool
13:41 Oliver Fuchs Re: [SLE] sendmail seems to be ignoring /etc/mail/trusted_users
13:56 Oliver Fuchs Re: [SLE] fetfchmail collects successfully but no mail in spool
14:05 Anthony Moulen Re: [SLE] Ready willing and able... leaving exchange...
14:18 zentara Re: [SLE] HD being accessed
14:24 Dave Smith Re: [SLE] HD being accessed
14:26 zentara Re: [SLE] OT.: Linux Poll - Vote for SuSE
14:37 Cees van de Griend Re: [SLE] GRUB is good
14:51 Brian Durant Danish spellcheck support in StarOffice 6. The inside track.
14:56 Chuck T insteresting article/opinion
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 Next >
List Navigation