Mailinglist Archive: opensuse (4288 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 Next >

04 May, 2002

00:12 Oliver Ob [SLE] [AUDiO] ANDREW-SMITH's Mp3-Jukebox PM -4th try-
00:12 Oliver Ob [SLE] Windows emulator for Linux - here WINE again -4th try-
00:26 Stefan Nilsen Re: [SLE] Ok, this sucks!
00:46 Gert-Jan Rodenburg Shortcuts to programs on other machines
01:29 AnonymousCoward NE1 Using Applixware?
01:49 Timothy Reaves XF86Config values ignored
01:52 Jerry Van Brimmer Postfix Question
01:57 Derik Whittaker 7.3 Install Question
01:59 David Johanson Fire GL Video Card
02:07 Bill Sheehan Re: [SLE] Repartitioning and resizing a journaling file system
02:47 W.D.McKinney RE: [SLE] Postfix Question
02:47 jfweber Re: [SLE] Confuse...
02:57 FTP, which?
03:02 Konstantin (Kastus) Shchuka Re: [SLE] NE1 Using Applixware?
03:22 jeric RE: [SLE] FTP, which?
03:35 Jon Biddell Re: [SLE] XF86Config values ignored
04:01 Rick Green Re: [SLE] Suse 8 - nvidia beware!
04:16 Curtis Rey Re: [SLE] Suse 8 - nvidia beware!
04:20 Shawn Tanner Re: [SLE] KOnCD
04:38 Curtis Rey Re: [SLE] KOnCD
04:45 Alex Daniloff SuSE 8.0 online updates YAST2 problem
04:50 Magnus Hagebris Re: [SLE] problems with KVM switches.. losing mouse control on 8.0
04:51 Shawn Tanner Re: [SLE] KOnCD
04:57 Anders Johansson Re: [SLE] KOnCD
05:14 Jannik Lindquist Re: [SLE] ADSL
05:39 Phil Burness kde2 kab & kde3 kaddressbook
05:39 Phil Burness OpenOffice 1.0 doesn't work
05:42 Anders Johansson Re: [SLE] kde2 kab & kde3 kaddressbook
05:58 Oliver Fuchs Re: [SLE] Mouse problem.
06:29 Phil Burness Re: [SLE] kde2 kab & kde3 kaddressbook
06:30 JW Re: [SLE] FYI: Why did they remove yast1
06:36 dids Re: [SLE] Suse 8 - nvidia beware!
06:39 dids suse 8 - Anti-aliasing, cant switch off font size between 8 and 15
06:49 dids Re: [SLE] suse 8 - Anti-aliasing, cant switch off font size between 8 and 15
07:25 Clayton Cornell still having problems compiling
08:31 Brian W. Carver Re: [SLE] PCMCIA Card and SuSE 8.0
08:54 Verdi March solved - Re: [SLE] How to change module parameters?
08:54 Ulrich Schneider Netscape warning message
09:49 Anders Johansson Re: [SLE] still having problems compiling
10:29 Neville Cobb Screen Capture in SuSe 8.0
10:35 dids Re: [SLE] PCMCIA Card and SuSE 8.0
10:36 dids suse 8.0 so how are we supposed to install rpms in a batch now yast1 is gone :(
10:37 Marcel Broekman Re: [SLE] Screen Capture in SuSe 8.0
10:49 Erik Jakobsen Re: [SLE] Screen Capture in SuSe 8.0
10:56 Marcel Broekman Re: [SLE] suse 8.0 so how are we supposed to install rpms in a batch now yast1 is gone :(
11:06 David List Proftpd and NAT
11:07 RR Re: [SLE] Screen Capture in SuSe 8.0
11:11 Alvaro A. Novo Re: [SLE] OpenOffice 1.0 doesn't work
11:19 Thom Nuzum Re: [SLE] Nvidia startup screen
11:23 Clayton Cornell Re: [SLE] still having problems compiling
11:25 Marcel Broekman Re: [SLE] Screen Capture in SuSe 8.0
11:27 Tom Wesley Palm m505 sync with password
11:30 Marcel Broekman Re: [SLE] Nvidia startup screen
11:49 David List Re: [SLE] Proftpd and NAT
12:08 Thom Nuzum Re: [SLE] Nvidia startup screen
12:09 Kaupo Palo sendmail and fake MAIL FROM:
12:13 Keith Winston Re: [SLE] NE1 Using Applixware?
12:27 AnonymousCoward Re: [SLE] KOnCD
12:29 AnonymousCoward Re: [SLE] NE1 Using Applixware?
12:34 Jon Biddell Re: [SLE] FYI: Why did they remove yast1
12:35 David Johanson Fire GL Video Cards
12:39 Peter Taylor Re: [SLE] SuSE 8, Nvidia and limited resolution
12:43 dids Re: [SLE] suse 8.0 so how are we supposed to install rpms in a batch now yast1 is gone :(
12:47 Stefan Nilsen Re: [SLE] FYI: Why did they remove yast1
12:59 Glenn Holmer Re: [SLE] KDE desktop icons still won't stay put
13:07 Glenn Holmer Re: [SLE] KDE desktop icons still won't stay put
13:50 Oliver Ob Problem with mkisofs/ISO images
13:51 Philipp Thomas Re: [SLE] FYI: Why did they remove yast1
13:54 Stefan Onken Re: [SLE] Proftpd and NAT
13:56 Philipp Thomas Re: [SLE] 7.3 Install Question
14:07 Oliver Ob [SLE] Problem with mkisofs/ISO images (add. notice)
15:40 jfmurphy Re: [SLE] Suse 8 - nvidia beware!
15:47 David List Re: [SLE] Proftpd and NAT
15:52 Tom Enderlin 8.0 - preemptible kernel patch?
16:02 Konstantin (Kastus) Shchuka Re: [SLE] Problem with mkisofs/ISO images (add. notice)
16:10 Keith Winston Re: [SLE] 8.0 - preemptible kernel patch?
16:11 Jannik Lindquist Shortcut for minimizing programs?
16:14 Praise Re: [SLE] Strange Problem
16:22 George Walsh RE: [SLE] sendmail and fake MAIL FROM:
16:26 Patrick Re: [SLE] kde2 kab & kde3 kaddressbook
16:32 Keith Winston SuSE 8.0 low latency patch micro-HOWTO
16:34 Manral suse email server postfix conf
16:49 Maura Edelweiss Graphic Visual Debugger
17:08 David List Re: [SLE] Proftpd and NAT
17:10 haralambos amarantidis Re: [SLE] Confuse...
17:46 Glenn Holmer Re: [SLE] KDE desktop icons still won't stay put
18:04 Ted Wager koncd
18:04 Ben Rosenberg Re: [SLE] Suse 8 - nvidia beware!
18:06 Ben Rosenberg Re: [SLE] Netscape warning message
18:21 Ben Rosenberg Re: [SLE] Ok, this sucks!
18:51 Robert Paulsen Sound configuration fails (SuSE 8.0)
18:53 Stephen P. Molnar, Ph.D. I May Have a Disaster On My Hands
19:00 Alessio Isaja LILO (again) with SuSE 7.3 -help me to understand
19:28 Robert Paulsen smartups missing from SuSE 8.0
19:35 Jamie O'Shaughnessy Re: [SLE] koncd
19:47 Patrick Re: [SLE] koncd
19:47 Jim Cunning Re: [SLE] Shortcut for minimizing programs?
19:49 Jim Cunning Re: [SLE] Graphic Visual Debugger
19:50 Ben Rosenberg Re: [SLE] I May Have a Disaster On My Hands
20:09 Jannik Lindquist Re: [SLE] Shortcut for minimizing programs?
20:22 Anders Johansson Re: [SLE] FYI: Why did they remove yast1
20:30 Jerry Van Brimmer Another Postfix Question
20:48 Doug McGarrett Re: [SLE] Questions, small gripes
21:03 Keith Winston Re: [SLE] Another Postfix Question
21:04 Richard Bos Re: [SLE] java2 and apt (was Re: ok, this sucks!)
21:53 Philipp Thomas Re: [SLE] FYI: Why did they remove yast1
22:12 Realf Ording Helgesen SuSE 8.0 and ATI AIW Radeon 8500DV
22:15 Michael Fischer ndbm.h -- Which package?
22:24 Joost van der Lugt Re: [SLE] FYI: Why did they remove yast1
22:42 AnonymousCoward Re: [SLE] SuSE 8.0 and ATI AIW Radeon 8500DV
22:51 AnonymousCoward Freaky File Owner:Group
22:55 Curtis Rey Re: [SLE] Nvidia startup screen
23:02 Julian Rodriguez Re: [SLE] ndbm.h -- Which package?
23:05 Anders Johansson Re: [SLE] ndbm.h -- Which package?
23:17 Philip Amadeo Saeli building pcmcia RPM with latest Mantel 2.4.18 kernel
23:18 Michael Fischer Re: [SLE] ndbm.h -- Which package?
23:20 Anders Johansson Re: [SLE] ndbm.h -- Which package?
23:28 Anders Johansson Re: [SLE] Freaky File Owner:Group
23:47 Vebjørn Letnes Berg Highpoint Rocket 133 ATA-133 HighPoint HPT302 UDMA ATA133 Controller) and Suse 8.0
23:52 Philip Amadeo Saeli Re: [SLE] Freaky File Owner:Group

05 May, 2002

00:02 Anders Johansson Re: [SLE] Freaky File Owner:Group
00:15 David Johanson Re: [SLE] Fire GL Video Cards
00:16 Doug McGarrett Trenton Computer Fair
00:30 David Johanson Re: [SLE] OpenOffice and Suse 8.0
00:36 George Walsh There ARE alternatives!
00:45 Philip Amadeo Saeli Re: [SLE] Freaky File Owner:Group
01:12 AnonymousCoward Re: [SLE] Freaky File Owner:Group
01:18 Michael Hasenstein Re: [SLE] There ARE alternatives!
01:45 mike Re: [SLE] There ARE alternatives!
01:46 David Herman WordPerfect8 install question
01:48 Robert Paulsen Any Equivalent to YaST1's ability to install arbitrary RPMs?
01:53 Art Fore FW: [SLE] Kinternet inoperative in 8.0
02:00 Doug McGarrett Re: [SLE] There ARE alternatives!
02:20 Art Fore RE: FW: [SLE] Kinternet inoperative in 8.0
02:22 Haralambos Geortgilakis Re: [SLE] WordPerfect8 install question
03:00 Herman Knief Apache 2.0 rpm???
03:10 Anders Johansson Re: FW: [SLE] Kinternet inoperative in 8.0
03:23 neal mcdermott Configuring Umax Astra 1220u usb scanner
03:35 neal mcdermott Re: [SLE] Configuring Umax Astra 1220u usb scanner
03:36 Ben Rosenberg Re: [SLE] OpenOffice and Suse 8.0
03:50 Fábio Rabelo Re: [SLE] Configuring Umax Astra 1220u usb scanner
03:56 Robert Paulsen No xf86_glx on SuSE 8.0 CDs?
03:56 Joshua Lee Re: [SLE] There ARE alternatives!
03:59 Jack Malone Re: [SLE] smartups missing from SuSE 8.0
04:10 Peter Taylor Re: [SLE] SuSE 8.0 and ATI AIW Radeon 8500DV
04:34 Scheme Loh Re: [SLE] Netatalk woes
04:42 Mark Doucette Re: [SLE] There ARE alternatives!
04:52 Mark Doucette Hercules Prophet
05:11 Jon Re: [SLE] sendmail and fake MAIL FROM:
05:16 Alex Daniloff Network won't start after reboot on SuSE8.0
05:18 Mark Doucette Re: [SLE] Hercules Prophet
05:38 Jay C Vollmer Re: [SLE] Configuring Umax Astra 1220u usb scanner
05:44 neal mcdermott Re: [SLE] Configuring Umax Astra 1220u usb scanner
07:42 Ted Wager Re: [SLE] koncd
08:07 Stefan Onken Re: [SLE] There ARE alternatives!
08:14 dids 8.0 Hardware Detection
08:24 dids Re: [SLE] Confuse...
08:27 Joost van der Lugt Re: [SLE] suse 8.0 so how are we supposed to install rpms in a batch now yast1 is gone :(
08:34 John Lamb Anyone using gimp in 8.0?
08:42 dids Re: [SLE] Hercules Prophet
09:03 Erik Jakobsen Re: [SLE] suse 8.0 so how are we supposed to install rpms in a batch now yast1 is gone :(
09:28 Gert-Jan Rodenburg Re: [SLE] No xf86_glx on SuSE 8.0 CDs?
10:14 Praise Little bug in sax2
10:25 David Johanson Re: [SLE] Configuring Umax Astra 1220u usb scanner
10:27 Joshua Lee Re: [SLE] Suse 8 - nvidia beware!
10:50 Curtis Rey Re: [SLE] No xf86_glx on SuSE 8.0 CDs?
11:26 Graham Murray Re: [SLE] suse 8.0 so how are we supposed to install rpms in a batch now yast1 is gone :(
11:33 steve Re: [SLE] Well done, SuSE.UK
11:43 steve liveeval-8.0.iso
12:00 Paul Miles SuSE 8 availability
12:39 Pep Serrano SuSE marketing sucks (WAS:Well done, SuSE.UK)
13:04 Graham Murray Re: [SLE] Well done, SuSE.UK
13:09 geno 8.0: WordPerfect Office 2000
13:16 stefmit SUSE 8.0 and prism2_cs
13:36 steve Re: [SLE] SuSE marketing sucks (WAS:Well done, SuSE.UK)
13:49 Keith Winston Re: [SLE] SUSE 8.0 and prism2_cs
13:51 Keith Winston Re: [SLE] 8.0: WordPerfect Office 2000
13:55 John Scott ipchains support in 8.0?
14:05 John Scott Re: [SLE] 8.0: WordPerfect Office 2000
14:08 Erik Jakobsen Yast1
14:16 John Scott 8.0 Install Freezes
14:23 Jul Re: [SLE] suse 8.0 so how are we supposed to install rpms in a batch now yast1 is gone :(
14:23 Jul Re: [SLE] suse 8.0 so how are we supposed to install rpms in a batch now yast1 is gone :(
14:35 Douglas Pichardo Re: [SLE] liveeval-8.0.iso
14:35 Philipp Thomas Re: [SLE] ndbm.h -- Which package?
14:35 Bill Adair Telnet not working after installing 8.0
14:53 Jul Re: [SLE] Yast1
15:04 David List Re: [SLE] SUSE 8.0 and prism2_cs
15:08 David List Re: [SLE] SUSE 8.0 and prism2_cs
15:08 Brian W. Carver Re: [SLE] Anyone using gimp in 8.0?
15:30 Ron Cordell Installing on a Libretto - con't
15:43 Joost van der Lugt Re: [SLE] suse 8.0 so how are we supposed to install rpms in a batch now yast1 is gone :(
15:48 Peter VanCampen GPG missing msg from YOU
15:52 Erik Jakobsen Re: [SLE] suse 8.0 so how are we supposed to install rpms in a batch now yast1 is gone :(
15:59 hwm Installation Suse 7.3 or 8.0 in the first 1024 cylinders
15:59 hwm Suse 7.3. -- YAST1 --- Suse 8.0
16:00 Erik Jakobsen Re: [SLE] suse 8.0 so how are we supposed to install rpms in a batch now yast1 is gone :(
16:02 Joost van der Lugt Re: [SLE] suse 8.0 so how are we supposed to install rpms in a batch now yast1 is gone :(
16:09 Keith Winston Re: [SLE] SUSE 8.0 and prism2_cs
16:10 Shawn Tanner Re: [SLE] koncd
16:29 Erik Jakobsen Re: [SLE] suse 8.0 so how are we supposed to install rpms in a batch now yast1 is gone :(
16:29 neal mcdermott Re: [SLE] Configuring Umax Astra 1220u usb scanner
16:30 dh Re: [SLE] WordPerfect8 install question
16:33 SuSEnixER Re: [SLE] SuSE marketing sucks (WAS:Well done, SuSE.UK)
16:39 Philipp Thomas Re: [SLE] Installation Suse 7.3 or 8.0 in the first 1024 cylinders
16:40 Philipp Thomas Re: [SLE] Yast1
16:47 Tom Wesley Re: [SLE] Yast1
16:53 dids Re: [SLE] Yast1
16:55 AnonymousCoward Re: FW: [SLE] Kinternet inoperative in 8.0
17:11 Art Fore RE: FW: [SLE] Kinternet inoperative in 8.0
17:13 AnonymousCoward Re: [SLE] SuSE marketing sucks (WAS:Well done, SuSE.UK)
17:14 James Pearson-Kirk PHP/Apache: Newbie Probs (continued...)
17:15 AnonymousCoward Re: [SLE] 8.0: WordPerfect Office 2000
17:20 dids Setting up on-demand dialing for suse 8.0 & network users
17:24 AnonymousCoward Re: [SLE] 8.0 Install Freezes
17:30 dh Re: [SLE] WordPerfect8 install question [FINISH]
17:37 stefmit Re: [SLE] SUSE 8.0 and prism2_cs ... and the hardware option
17:44 Jamie O'Shaughnessy HELP! Undelete of file on fat32 partition!
18:14 geno Re: [SLE] 8.0: WordPerfect Office 2000
18:29 Mark Doucette Hardware Scan on Boot
18:41 geno 8.0: WordPerfect Office 2000
18:50 Ted Re: [SLE] Installation Suse 7.3 or 8.0 in the first 1024 cylinders
18:50 Bill Adair Re: [SLE] Telnet not working after installing 8.0
18:52 Brian W. Carver Re: [SLE] Hardware Scan on Boot
19:11 Mark Doucette Re: [SLE] Hardware Scan on Boot
19:11 Ron Cordell Using LOADLIN
19:13 Ron Cordell Installing from Hard Drive
19:18 Matthew Johnson Re: [SLE] Hardware Scan on Boot
19:19 Ben Rosenberg How about using RPM? [was] Re: [SLE] suse 8.0 so how are we supposed to install rpms
19:25 Ben Rosenberg Re: [SLE] SuSE marketing sucks (WAS:Well done, SuSE.UK)
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 Next >
List Navigation