Mailinglist Archive: opensuse (3378 mails)

< Previous Next >
Re: [SLE] Problems with KDE 2.2.2
I'll try it as soon as I have some time.

Thank you very much,

Adriano.


On Tuesday 02 April 2002 16:51, PR wrote:
> now this sounds familiar!
> I had the same problem. I think it was due to installation of the
> basic-kde-rpm.
> you have to have install more:
> audiofile-
> kdebase-2.2.2-8.i386-
> kdebase-ksysguardd-
> kdebase-
> kdelibs-artsd-
> kdelibs-
> libmng-
> libogg-
> libvorbis-
> libxml2
> libxslt-
> gt-extensions-
> gt-
> after I installed all that, it all went well,
> good luck,
> piet
>
> Adriano Vilela Barbosa wrote:
> >Hi,
> >
> >Recently, SuSE Linux 7.3 has been installed in some machines in the lab
> > where I work. In the first time I tried to use it, I noticed some
> > problems with KDE 2.2.2. When I point the mouse cursor over any icon on
> > my desktop, all icons disappear. I don't manage to create new icons
> > because the right and middle mouse buttons stop working. This doesn't
> > happen with the other window managers. Someone told me that the machines
> > are using framebuffer, but I neither know what that means nor if it has
> > anything to do with the problem.
> >
> >I thank in advance any help.
> >
> >Bye,
> >
> >Adriano.

--
Adriano Vilela Barbosa
Graduate Program on Electrical Engineering
UFMG - Universidade Federal de Minas Gerais
Email: vilela@xxxxxxxxxxxxx, adriano_vilela@xxxxxxxxx

"Nao se preocupe em entender. Viver ultrapassa todo entendimento."

Clarice Lispector

< Previous Next >
Follow Ups