Mailinglist Archive: opensuse (3627 mails)

< Previous Next >
RE: [SLE] Apache server in 7.2 -- not working
  • From: "David Bottrill" <david.bottrill@xxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sun, 24 Jun 2001 00:12:12 +0100
  • Message-id: <LAEPKHGANHIFKPAGMGLCGEGJDNAA.david.bottrill@xxxxxxxxxxxx>
If you perform a default install, inetd is not started, I had the same
problem with swat. I think in previous versions the default install enabled
inetd.

David Bottrill


> -----Original Message-----
> From: Robert C. Paulsen Jr. [mailto:paulsen@xxxxxxxxx]
> Sent: Friday, June 22, 2001 6:46 PM
> To: suse-linux-e@xxxxxxxx
> Subject: [SLE] Apache server in 7.2 -- not working
>
>
> I just installed 7.2 and Apache is not working.
>
> When I point my browser at http://localhost the browser complains
> that it can't connect to the server. I can see that Apache is
> running, but it does not respond to the browser.
>
> I compared httpd.conf to the one I use on 7.0 and the only big
> differences appeared to be in the fact that include files were used
> for loading modules instead of putting the configuration directly
> into http.conf. Anyway, as an experiment, I tried using my old
> httpd.conf and lo and behold, Apache started working -- at least
> partially. I couldn't stop and restart the server. " rcapache stop"
> put up a "failed" message and the next "rcapache start" just hung.
>
> Any ideas?
>
> --
> ____________________________________________________________________
> Robert Paulsen paulsen@xxxxxxxxx
>
> --
> To unsubscribe send e-mail to suse-linux-e-unsubscribe@xxxxxxxx
> For additional commands send e-mail to suse-linux-e-help@xxxxxxxx
>
> Also check the FAQ at http://www.suse.com/support/faq and the
> archives at http://lists.suse.com
>


< Previous Next >