Mailinglist Archive: opensuse (2974 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 Next >

27 February, 2001

20:18 Timothy R. Butler RE: [SLE] OT: Where to get KDE2.1 on cdrom
20:24 Matthew RE: [SLE] OT: Where to get KDE2.1 on cdrom
20:51 Konstantin (Kastus) Shchuka Re: [SLE] Administrating another computer via yast
21:13 Fred A. Miller Gnutella worm spreads!
21:29 Julia Maddocks samba
21:43 Purple Shirt Re: [SLE] samba
22:04 tleck Running squake under SuSE 7.1
22:05 Victor R. Cardona script for the cover illustration?
22:12 amircea Re: [SLE] rpm dependencies (oops)
22:18 Tor Sigurdsson Re: [SLE] Running squake under SuSE 7.1
22:32 joe RE: [SLE] OT: Where to get KDE2.1 on cdrom
22:49 Steven T. Hatton I hate to have to say this about 7.1 but...
22:52 Ken Hughes SuSE 7.1 rocks!
22:55 Peter Vertes SuSE 7.0 Seeing Only 64MB of Memory
23:01 Ken Hughes Re: [SLE] I hate to have to say this about 7.1 but...
23:04 Tom Bishop Kernel errors/Modem probs.
23:04 Michael Perry Re: [SLE] I hate to have to say this about 7.1 but...
23:08 Mark Hounschell Re: [SLE] And now this...
23:12 Jonathan Wilson Re: [SLE] I hate to have to say this about 7.1 but...
23:12 Matthew Re: [SLE] I hate to have to say this about 7.1 but...
23:13 Matthew Re: [SLE] SuSE 7.0 Seeing Only 64MB of Memory
23:18 nevada Re: [SLE] I hate to have to say this about 7.1 but...
23:22 Jonathan Wilson Re: [SLE] I hate to have to say this about 7.1 but...
23:27 Avi Schwartz Re: [SLE] I hate to have to say this about 7.1 but...
23:28 Jerry Kreps Re: [SLE] 7.1 First the bad news - kind'a long
23:32 Ken Hughes Re: [SLE] I hate to have to say this about 7.1 but...
23:33 Jerry Kreps Re: [SLE] And now this...
23:35 Jerry Kreps Re: [SLE] And now this...
23:37 Jerry Kreps Re: [SLE] And now this...
23:40 Jerry Kreps Re: [SLE] And now this...
23:42 Konstantin (Kastus) Shchuka Re: [SLE] Running squake under SuSE 7.1
23:49 Matthew Re: [SLE] And now this...
23:49 Jerry Kreps Same problem two years ago...

28 February, 2001

00:00 Konstantin (Kastus) Shchuka ZIP drive
00:00 Jerry Kreps Here is how I've ALWAYS installed my Zip100
00:01 Jack Malone ok this is enough
00:02 Jerry Kreps Fwd: iomega software to use after install is successful
00:06 John Murphy Re: [SLE] Now that I have 7.1 and this DVD?
00:13 Konstantin (Kastus) Shchuka Re: [SLE] Here is how I've ALWAYS installed my Zip100
00:38 Michael Perry considering replacing my firewall/nat box
00:43 Julia Maddocks Re: [SLE] samba
00:52 Greg Thomas Re: [SLE] considering replacing my firewall/nat box
00:52 Ralph De Witt Re: ADSL help needed SuSE 7.1 2.2.18 kernnel
00:55 Alan Bryant Fwd: DEFENSE DEPARTMENT PLANS 512-PROCESSOR LINUX CLUSTER
00:58 Jerry Kreps Re: [SLE] OT: Where to get KDE2.1 on cdrom
00:59 Jonathan Drews NPR Newscast on Linux
01:12 Jerry Kreps Re: [SLE] little story
01:13 S.Toms RE: moneydance
01:16 Jerry Kreps Re: [SLE] Here we go again.....:(
01:23 Michael Hasenstein Re: [SLE] SuSE 7.1 rocks!
01:24 Jerry Kreps Re: [SLE] Backup of full installations?
01:26 Jerry Kreps Re: [SLE] And now this...
01:28 Michael Hasenstein Re: [SLE] Here we go again.....:(
01:31 Togan Muftuoglu Re: [SLE] Now that I have 7.1 and this DVD?
01:33 Simeo Reig Re: [SLE] 486 dx 33 under linux
01:34 Greg Thomas Re: [SLE] little story
01:41 Jerry Kreps Re: [SLE] I hate to have to say this about 7.1 but...
01:49 Avi Schwartz Re: [SLE] I hate to have to say this about 7.1 but...
01:55 Flavio Arthur Leal Ferreira Reverse DNS
02:11 Steven T. Hatton XEmacs ./configure : XmStringFree in -lXm... no -> Athena Widgets Library
02:19 Steven T. Hatton From where is YaST2/7.1 getting updates?
02:39 Jerry Kreps Re: [SLE] ZIP drive - I can mount problems but no disks...
02:49 Jerry Kreps Re: [SLE] Here is how I've ALWAYS installed my Zip100
03:02 Jerry Kreps Re: [SLE] I hate to have to say this about 7.1 but...
03:13 Hirendra Hindocha Suse 7.0 - frustrations
03:19 Matthew Re: [SLE] Suse 7.0 - frustrations
03:20 Nick Zentena Re: [SLE] OT: Where to get KDE2.1 on cdrom
03:22 Michael Hasenstein Re: [SLE] From where is YaST2/7.1 getting updates?
03:24 Matthew Re: [SLE] OT: Where to get KDE2.1 on cdrom
03:24 Michael Hasenstein Re: [SLE] Suse 7.0 - frustrations
03:26 Michael Hasenstein Re: [SLE] Suse 7.0 - frustrations
03:34 Matthew Re: [SLE] Suse 7.0 - frustrations
03:41 Steven T. Hatton Re: [SLE] Suse 7.0 - frustrations
03:49 Timothy R. Butler Anti-Aliasing: How do I do it?
03:51 Timothy R. Butler RE: [SLE] From where is YaST2/7.1 getting updates?
03:59 Steven T. Hatton Re: [SLE] From where is YaST2/7.1 getting updates?
04:18 Timothy R. Butler RE: [SLE] Got it - believe it or not.
04:18 Timothy R. Butler RE: [SLE] Got it - believe it or not.
04:31 Avi Schwartz Re: [SLE] Suse 7.0 - frustrations
04:33 Jim Osborn ppp0 needs restarting constantly?
04:34 Timothy R. Butler Bugs, The Roaches went home, but the Flies Remain
04:36 Avi Schwartz Re: [SLE] Anti-Aliasing: How do I do it?
04:43 Timothy R. Butler RE: [SLE] Anti-Aliasing: How do I do it?
04:46 Matthew CD audio access to /dev/cdrom
04:48 Matthew Re: [SLE] CD audio access to /dev/cdrom
04:49 Avi Schwartz RE: [SLE] Anti-Aliasing: How do I do it?
05:03 Fruge, Jason RE: [SLE] ultra dma 66 contollers
06:12 Jonathan Drews Avoiding the M$ tax
06:22 Jerry Kreps Ah.... sweet success!
06:43 Alex Daniloff SuSE7.1 and Win2K connection problem
07:28 Lenz Grimmer Re: [SLE] Anti-Aliasing: How do I do it?
07:31 Lenz Grimmer Re: [SLE] script for the cover illustration?
07:45 Lewis E. Wolfgang 7.1 problems so far
07:51 Koos Pol 7.1. does not install on Dell Optiplex GXM 5133
07:54 Matthew Re: [SLE] 7.1 problems so far
07:56 Matthew Re: [SLE] 7.1. does not install on Dell Optiplex GXM 5133
08:02 Lenz Grimmer Re: [SLE] SuSE 7.1 rocks!
08:37 Koos Pol Re: [SLE] 7.1. does not install on Dell Optiplex GXM 5133
08:47 Tor Sigurdsson Re: [SLE] 7.1 problems so far
09:05 Koos Pol Re: Mmmh...
09:08 Konstantin (Kastus) Shchuka Re: [SLE] Ah.... sweet success!
09:48 Purple Shirt Re: [SLE] And now this...
10:00 Marcel Ritter Re: [SLE] Xmovie & Quicktime
10:14 FX Fraipont scsi emulation problem in 7.1
10:17 Koos Pol RE: [SLE] 7.1. does not install on Dell Optiplex GXM 5133
10:17 Faisal Gillani Suse 7.1 iso !!!!???
10:25 Rachel Greenham Re: [SLE] Large file support (>2Gb)
10:29 Rachel Greenham Re: [SLE] How to create PDF in Linux
10:38 mircea . andrei 2.4.2, syslinux, loadlin
11:08 Robert Stragies Re: [SLE] custom suse install bootcd
11:10 Fergus Wilde Beautiful KDE2.1
11:14 Doug Finch cable modem
11:26 amircea 2.4.2, syslinux, loadlin - no problem
11:39 Robert Stragies RE: [SLE] ultra dma 66 contollers
11:51 juergen . braukmann Re: [SLE] HP DeskJet 970, SuSE 7.0 & the taste of shoe leather.
11:51 juergen . braukmann Re: [SLE] Fstab problem
11:51 juergen . braukmann Re: [SLE] THERE IS SOUND! AWE-64-GOLD!!!! YEEE-HAAAW!
11:51 juergen . braukmann Re: [SLE] What package provides libOSSlib?
11:51 juergen . braukmann Re: [SLE] Security HOLE (fwd)
11:51 juergen . braukmann Re: [SLE] Large file support (>2Gb)
12:03 Robert Stragies bootable cd howto
12:35 Nicolas Beaulieu Re: [SLE] cable modem
12:53 filip Re: [SLE] Now that I have 7.1 and this DVD?
12:54 Cory Steers Re: [SLE] From where is YaST2/7.1 getting updates?
12:56 Mark Hounschell Re: [SLE] Fstab problem
13:08 Derek Fountain Re: [SLE] 486 dx 33 under linux
13:10 Dennis Re: [SLE] Beautiful KDE2.1
13:15 Doug Finch RE: [SLE] cable modem
13:25 juergen . braukmann Re: [SLE] SuSE 7.0 Seeing Only 64MB of Memory
13:25 juergen . braukmann Re: [SLE] Same problem two years ago...
13:25 juergen . braukmann Re: [SLE] little story
13:25 juergen . braukmann Re: [SLE] samba
13:25 juergen . braukmann Re: [SLE] 7.1 problems so far
13:25 juergen . braukmann Re: [SLE] 7.1. does not install on Dell Optiplex GXM 5133
13:33 filip Re: [SLE] Re: ADSL help needed SuSE 7.1 2.2.18 kernnel
13:38 Webillo Disperso Re: [SLE] cable modem
13:40 Fergus Wilde Re: [SLE] Beautiful KDE2.1
13:45 Purple Shirt RE: [SLE] cable modem
13:57 Matthew Re: [SLE] samba
14:18 Ron Sinclair Re: [SLE] How to create PDF in Linux
14:18 Ron Sinclair Re: GOING MORE OT THAN BEFORE! [SLE] 486 dx 33 under linux
14:28 Ken Hughes Re: [SLE] SuSE 7.1 rocks!
14:37 Ron Sinclair Re: [SLE] How to create PDF in Linux
14:39 Ron Sinclair Re: GOING MORE OT THAN BEFORE! [SLE] 486 dx 33 under linux
14:41 Glenn Holmer KDE 2.1 as YaST auto-update
14:42 Ken Hughes Re: [SLE] SuSE 7.1 rocks!
14:46 Cleary_Mike RE: [SLE] Here we go again.....:(
15:14 Alex Daniloff Why SuSE7.1 creates .kde and .kde2 in /
15:25 Lenz Grimmer Re: [SLE] Anti-Aliasing: How do I do it?
15:25 Fred A. Miller Linux Vendors Consolidating, Cutting Back
15:26 K. P. RE: [SLE] Why SuSE7.1 creates .kde and .kde2 in /
15:38 FX Fraipont Scsi emulation problem: solution found
15:39 Michael Hasenstein Re: [SLE] From where is YaST2/7.1 getting updates?
15:40 Jerry Kreps Re: [SLE] And now this...
15:44 Michael Hasenstein Re: [SLE] Large file support (>2Gb)
15:50 Jonathan Wilson Re: [SLE] Large file support (>2Gb)
15:57 Lewis E. Wolfgang Re: [SLE] 7.1 problems so far
16:01 Michael Hasenstein Re: [SLE] From where is YaST2/7.1 getting updates?
16:02 Steven T. Hatton Re: [SLE] HP DeskJet 970, SuSE 7.0 & the taste of shoe leather.
16:04 Mark Hounschell Re: [SLE] Why SuSE7.1 creates .kde and .kde2 in /
16:06 Michael Hasenstein Re: [SLE] SuSE 7.1 rocks!
16:08 Michael Hasenstein Re: [SLE] Suse 7.1 iso !!!!???
16:10 Michael Hasenstein Re: [SLE] Large file support (>2Gb)
16:17 Rachel Greenham Re: [SLE] Large file support (>2Gb)
16:41 Purple Shirt yast
16:44 Ken Hughes Re: [SLE] SuSE 7.1 rocks!
17:07 Jim Toshiba questions....
17:07 Jim TV Card
17:25 juergen . braukmann Re: [SLE] Fstab problem
17:40 jfweber got one gripe about 7.1, maybe one and a half <g>
17:49 Steven T. Hatton Web Browser Standards - quick comment
17:58 Bulent Erten Re: [SLE] bootable cd howto
18:14 Doug McGarrett Re: [SLE] TV Card
18:18 John Murphy Re: [SLE] Scsi emulation problem: solution found
18:21 Clinton Rogers questions about installing SuSE 6.4 PPC on a UMAX clone
18:23 Clinton Rogers RE: [SLE] questions about installing SuSE 6.4 PPC on a UMAX clone
18:39 Thomas Long Installing KDE 2.1 RPMs
18:41 Victor R. Cardona Re: [SLE] Suse 7.1 iso !!!!???
18:44 Simeo Reig Re: [SLE] Suse 7.1 iso !!!!???
18:44 Simeo Reig Re: [SLE] How to create PDF in Linux
19:08 Steven T. Hatton Re: [SLE] 2.4.2 Kernel at SuSE ftp site
19:31 Stewart Watson SuSe UK and 7.1
19:37 Timothy R. Butler RE: [SLE] From where is YaST2/7.1 getting updates?
20:04 Timothy R. Butler RE: [SLE] Anti-Aliasing: How do I do it?
20:11 Keith Powell Re: [SLE] SuSe UK and 7.1
20:21 David 7.1 usb mouse
20:23 Keith Powell Any radio amateurs?
20:26 Cleary_Mike RE: [SLE] ultra dma 66 contollers
20:28 Sean Rima Ipchains forwarding a port to another
20:35 Matthew Re: [SLE] Any radio amateurs?
20:38 Jim Worrest Re: [SLE] Any radio amateurs?
20:45 Franky Goethals ATA100 & Linux
21:04 Charles A Edwards RE: [SLE] ATA100 & Linux
21:14 Steven T. Hatton filesystem boot probs with 2.4.2 hack?- it's not reiser ist ext2
21:23 quintaq Re: [SLE] ATA100 & Linux
21:24 Tom Bishop Modem: connect,connect,connect....
21:25 Steven T. Hatton KDE2.1-Beta borke my 7.1 Icons {:-(>
21:30 Ralph De Witt Re: [SLE] Re: ADSL help needed SuSE 7.1 2.2.18 kernnel
21:38 Avi Schwartz RE: [SLE] Anti-Aliasing: How do I do it?
21:40 Charles A Edwards RE: [SLE] ATA100 & Linux
21:53 Cleary_Mike RE: [SLE] ultra dma 66 contollers
21:53 muzh Re: [SLE] Installing KDE 2.1 RPMs
21:56 Paul Evans Squid cache access offline
21:59 Timothy R. Butler Weird Font Problem
21:59 Timothy R. Butler RE: [SLE] Anti-Aliasing: How do I do it?
22:01 muzh Re: [SLE] ATA100 & Linux
22:04 Tor Sigurdsson Re: [SLE] Installing KDE 2.1 RPMs
22:08 juergen . braukmann Re: [SLE] TV Card
22:23 Steven T. Hatton Re: [SLE] Installing KDE 2.1 RPMs
22:24 Cleary_Mike KDE probs in 7.1
22:26 Ron Sinclair Re: [SLE] How to create PDF in Linux
22:29 Steven T. Hatton Re: [SLE] Installing KDE 2.1 RPMs - I found them
22:30 Øystein Ringstad update site for 6.4
22:30 Ron Sinclair Re: [SLE] How to create PDF in Linux
22:40 muzh Re: [SLE] ATA100 & Linux
22:48 S. Bulterman Some strang bugs with 7.1
22:58 Peter B. Van Campen Monitor goes off...
23:00 Tor Sigurdsson Re: [SLE] Installing KDE 2.1 RPMs
23:03 Richard Witt Re: [SLE] Monitor goes off...
23:14 Cleary_Mike Was "Here we go again..."; now its a new problem.
23:16 gerry Re: [SLE] update site for 6.4
23:23 gerry Need apache hint
23:32 Donald G. Knecht Re: [SLE] Toshiba questions....
23:54 Jerry Kreps Re: [SLE] KDE probs in 7.1
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 Next >
List Navigation