Mailinglist Archive: opensuse (2269 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 Next >

05 October, 2000

21:19 Christopher D. Reimer [SLE] Re: What's kflushd?
21:57 Eric Whiting Re: [SLE] Two X logins
22:17 Gary Kline Re: [SLE] Two X logins

06 October, 2000

04:07 Jean-François Bocquet Re: [SLE] What's kflushd?
04:15 Rafael E. Herrera Re: [SLE] Two X logins
05:16 Jerry VB Re: [SLE] Boot Messages
05:46 Rafael E. Herrera Re: [SLE] Boot Messages
06:40 Timothy Metz RE: [SLE] cable/dsl router
07:43 Patrick Wilke Re: [SLE] Re: Ticket [20001003100000470]
07:48 Patrick Wilke Re: [SLE] Re: Ticket [20001003100000470]
08:37 Kester Clegg RE: [SLE] Not happy w suse suppt (help)
09:04 Kaare Rasmussen [SLE] Upgrade Notebbok to 7.0
09:17 Haralambos Geortgilakis [SLE] Netscape 6pr3 = wow.
09:44 tk dev Re: [SLE] kernel2.2.16 & boot msg
09:48 Mark Hounschell Re: [SLE] Graphical login - windowmanagers
09:58 Adilson Guilherme Vasconcelos Ribeiro Re: [SLE] Boot Messages
10:31 Haralambos Geortgilakis Re: [SLE] Netscape 6pr3 = wow.
10:47 Martin Mielke [SLE] ftp-only account
11:11 Andrew Branch [SLE] LILO problems
11:17 Alan Lenton Re: [SLE] Upgrade Notebbok to 7.0
12:12 Des Aubery Re: [SLE] Upgrade Notebbok to 7.0
12:35 Anna Arvidson (BCT) [SLE] FW:
12:42 Geordon VanTassle Re: [SLE] kernel2.2.16 & boot msg
13:05 Tim Duggan Re[2]: [SLE] cable/dsl router
13:08 paul.c.leopardi@xxxxxx Re: [SLE] KDE2RC1 SuSE directory has only readme?
13:10 Lenz Grimmer Re: [SLE] SPARC SuSE LINUX 7.0 problem
13:12 Lenz Grimmer Re: [SLE] Pine and Permissions ?
13:26 nevada Re: [SLE] Netscape 6pr3 = wow.
13:50 Tim Duggan Re: [SLE] Netscape 6pr3 = wow.
13:51 Cleary, Mike RE: [SLE] Graphical login - windowmanagers
14:15 Corvin Russell [SLE] Opera 4.0b1 -- anyone tried it?
14:16 Tim Duggan Re[2]: [SLE] Netscape 6pr3 = wow.
14:19 Geordon VanTassle Re: [SLE] Linux Socket Filtering???
14:22 Chris Geske [SLE] SuSE 7 - NSCD starting by itself???
14:24 Corvin Russell [SLE] Opera link
14:29 Geordon VanTassle Re: [SLE] SuSE 7 - NSCD starting by itself???
14:33 Geordon VanTassle [SLE] Sorry for public post... rshakin@xxxxxxxxxxxxx Re: Undelivered Mail Returned to Sender
14:39 Chris Geske RE: [SLE] SuSE 7 - NSCD starting by itself???
14:46 John RE: [SLE] SuSE 7 - NSCD starting by itself???
14:50 James (Jim) Hatridge [SLE] New Mailing list....
15:01 Jim Sabatke [SLE] SuSE 6.3 Icon color problem
15:02 John RE: [SLE] SuSE 7 - NSCD starting by itself???
15:09 Roberto Poblete [SLE] Linux Socket Filtering???
15:14 Corvin Russell Re: [SLE] Opera 4.0b1 -- anyone tried it?
15:18 Chris Geske RE: [SLE] SuSE 7 - NSCD starting by itself???
15:32 Lenz Grimmer Re: [SLE] SuSE 7 - NSCD starting by itself???
15:49 Sean_Cardus@xxxxxxxxxxxxxx [SLE] SuSE 7.0 Eval ISO
16:04 Lenz Grimmer Re: [SLE] SuSE 7.0 Eval ISO
16:04 nevada Re: [SLE] Netscape 6pr3 = wow.
16:11 Sean_Cardus@xxxxxxxxxxxxxx RE: [SLE] SuSE 7.0 Eval ISO
16:25 Francesco Scaglioni Re: [SLE] New Mailing list....
16:29 Filip [SLE] Module dependancy
16:36 Geordon VanTassle Re: [SLE] New Mailing list....
17:21 Rafael E. Herrera Re: [SLE] Boot Messages
17:21 zentara Re: [SLE] Boot Messages
17:27 zentara Re: [SLE] LILO problems
17:31 dids Re: [SLE] Slashdot Suse ISO
17:31 zentara Re: [SLE] Module dependancy
17:55 Ben Rosenberg [SLE] eval ISO
18:01 Adi Gadwale [SLE] Slashdot Suse ISO
18:11 Linux News User Re: [SLE] eval ISO
18:22 Rafael E. Herrera Re: [SLE] SuSE 6.3 Icon color problem
18:36 Anurag Jalan Re: [SLE] mod_ssl questions ...
18:42 Anurag Jalan Re: [SLE] Upgrading a few essential packages ..
18:49 Jim Sabatke Re: [SLE] SuSE 6.3 Icon color problem
18:49 Rafael E. Herrera Re: [SLE] SuSE 6.3 Icon color problem
19:33 James (Jim) Hatridge [SLE] Let's try it again!...New Mailing list ...
19:49 Gunnar Hċland [SLE] SuSE 7.0 and Kppp
20:39 SCC Re: [SLE] xsane after SuSE upgrade
20:57 Patrick Hays [SLE] usbdevfs 100% full
21:02 Geordon VanTassle [SLE] Re: [suse-security] network options
21:23 Haralambos Geortgilakis Re: [SLE] Netscape 6pr3 = wow.
21:26 Brian Galbraith [SLE] Missing library
22:55 zentara Re: [SLE] Missing library
22:58 Togan Muftuoglu [SLE] Kernel Crash
22:59 zentara Re: [SLE] mod_ssl questions ...

07 October, 2000

01:09 Tim Hanson [SLE] Creating Digital Dividends
01:32 Rafael E. Herrera Re: [SLE] Kernel Crash
01:42 Eugene Tyurin Re: [SLE] Re: kde 2 final & kde 1.x apps
02:06 paul.c.leopardi@xxxxxx Re: [SLE] Re: kde 2 final & kde 1.x apps
03:03 Rob Davies RE: [SLE] hdc=ide-scsi CD R
04:20 John Grant [SLE] sendmail question
04:31 Tim Hanson [SLE] dhclient
04:53 John Grant Re: [SLE] sendmail question
06:11 Charles Yurek [SLE] SEND MAIL
06:16 Alex Daniloff [SLE] Why DPMS in KDE stopped working when I swithed to XFree86-4.0
06:32 Alvaro A. Novo Re: [SLE] Why DPMS in KDE stopped working when I swithed to XFree86-4.0
07:27 dids Re: [SLE] Opera 4.0b1 -- anyone tried it? Linux Fonts
07:48 Togan Muftuoglu Re: [SLE] Kernel Crash
07:49 Alex Daniloff Re: [SLE] Why DPMS in KDE stopped working when I swithed to XFree86-4.0
08:29 dids Re: [SLE] Opera 4.0b1 -- anyone tried it? Linux Fonts
08:53 Rob Davies Re: [SLE] Opera 4.0b1 -- anyone tried it? Linux Fonts
09:34 dids Re: [SLE] Is Kmail broke in KDE2 on SuSE 7.0?
09:57 Maikel van Bree Re: [SLE] Is Kmail broke in KDE2 on SuSE 7.0?
11:16 nevada [SLE] IBM eServers
11:53 Landy Roman Re: [SLE] sendmail question
12:14 Togan Muftuoglu Re: [SLE] One little question ? on suSE 7.x
12:22 Thomas Bishop [SLE] 7.0Pro-VNC (slightly OT)
12:29 James (Jim) Hatridge [SLE] Opera 4.0b1 -- New Question
12:43 Filip Re: [SLE] Is Kmail broke in KDE2 on SuSE 7.0?
13:17 Nick Zentena Re: [SLE] Opera 4.0b1 -- anyone tried it? Linux Fonts
13:48 Tor Sigurdsson RE: [SLE] Why DPMS in KDE stopped working when I swithed to XFree86-4.0
14:19 Tor Sigurdsson RE: [SLE] Re: kde 2 final & kde 1.x apps
14:39 Stuart Powell RE: [SLE] 7.0Pro-VNC (slightly OT)
15:12 Stuart Powell RE: [SLE] 7.0Pro-VNC (slightly OT)
15:15 Jerry VB [SLE] Kpackage Broke :(
15:48 Amit Verma [SLE] : how do you dual boot with win 98 & solaris 8
16:15 Donald G. Knecht [SLE] OT: AST Advantage Bios
16:22 Eric Maryniak [SLE] Kernel errs?: hda: drive_cmd: status=0x58 { DriveReady SeekComplete DataRequest }
16:49 Sam Carleton [SLE] configuring appache's user directiroy problem
17:42 Brian RE: [SLE] Kpackage Broke :(
17:44 Tom Watts Re: [SLE] Kernel errs?: hda: drive_cmd: status=0x58 { DriveReady SeekComplete DataRequest }
17:50 Anibal Vasquez [SLE] Software switch?
18:01 James (Jim) Hatridge [SLE] Re: OT: AST Advantage Bios
18:29 Donald G. Knecht Re: [SLE] OT: AST Advantage Bios
18:49 nevada Re: [SLE] OT: AST Advantage Bios
18:55 Alvaro A. Novo Re: [SLE] Kernel errs?: hda: drive_cmd: status=0x58 { DriveReady SeekComplete DataRequest }
19:16 Togan Muftuoglu Re: [SLE] Kpackage Broke :(
19:34 Tor Sigurdsson RE: [SLE] Kernel errs?: hda: drive_cmd: status=0x58 { DriveReady SeekComplete DataRequest }
19:49 zentara Re: [SLE] configuring appache's user directiroy problem
20:44 Alex Daniloff RE: [SLE] Why DPMS in KDE stopped working when I swithed to XFree86-4.0
21:02 Victor R. Cardona Re: [SLE] OT: AST Advantage Bios
21:13 Donald G. Knecht Re: [SLE] OT: AST Advantage Bios
21:14 Alex Daniloff [SLE] Why Thumbnails in Netscape Navigation tool bar became grey colored?
21:47 Thomas Bishop RE: [SLE] 7.0Pro-VNC (slightly OT)
21:54 Thomas Bishop Re: [SLE] Kpackage Broke :(
22:35 Jerry VB Re: [SLE] Kpackage Broke :(
23:17 Landy Roman [SLE] browser
23:19 Jerry VB Re: [SLE] Kpackage Broke :(
23:23 Landy Roman Re: [SLE] browser
23:30 MindBender [SLE] ftp & telnet server

08 October, 2000

02:33 muzh Re: [SLE] Why Thumbnails in Netscape Navigation tool bar became grey colored?
03:50 Lionel Chan [SLE] lprsetup problem with HP 6L
05:30 Corvin Russell Re: [SLE] Opera 4.0b1 -- New Question
06:12 Victor R. Cardona Re: [SLE] ftp & telnet server
07:48 Des Aubery [SLE] PCMCIA scsi card
07:57 Benton lam [SLE] [Fwd: [SLE] Re: OT: AST Advantage Bios]
11:25 Stefan Troeger Re: [SLE] ftp & telnet server
12:23 Landy Roman [SLE] suggestion
13:14 Miguel Afonso Oliveira [SLE] PCMCIA problem
13:37 James (Jim) Hatridge Re: [SLE] Opera 4.0b1 -- New Question
14:38 Brian Galbraith Re: [SLE] Opera 4.0b1
15:34 mendes [SLE] Could someone help me to set up fetchmail with ssl?
16:02 Corvin Russell Re: [SLE] Opera 4.0b1
18:34 Victor R. Cardona Re: [SLE] ftp & telnet server
19:05 Cleary, Mike [SLE] Two questions: Qtez; core files
19:15 Darrell Nobles [SLE] Development
19:20 Kirk Moore - aa.net [SLE] Apache and httpd.conf
19:43 Rikard "DustPuppy" Johnels [SLE] 6.4 and 7.0 - Minimal instalation isn't really minimal...
20:44 B . L . Jilek Re: [SLE] Apache and httpd.conf
23:10 SCC [SLE] CD-R installation

09 October, 2000

00:23 Christopher D. Reimer Re: [SLE] CD-R installation
00:59 Landy Roman Re: [SLE] 7.0 eval
01:14 Ed Harrison Re: [SLE] Why DPMS in KDE stopped working when I swithed to XFree86-4.0
01:17 Jack Malone [SLE] 7.0 eval
01:22 Jack Malone Re: [SLE] 7.0 eval
02:29 rjwohlfar@xxxxxxxxxxx Re: [SLE] Opera 4.0b1
04:01 Alex Daniloff [SLE] Is it possible to change depth of the screen without restarting X server?
05:06 Jerry VB [SLE] XMMS Problem Again
05:10 tabanna Re: [SLE] Opera 4.0b1
05:55 Geordon VanTassle [SLE] test.php3 gives 403 error?
05:59 Geordon VanTassle Re: [SLE] test.php3 gives 403 error?
06:18 B . L . Jilek [SLE] Test
07:02 muzh Re: [SLE] Is it possible to change depth of the screen without restarting X server?
07:27 Anna Arvidson (BCT) [SLE] &quot;/cdrom: device is busy&quot;
08:35 Michael Bartosh [SLE] Good backup system?
08:36 Andrew Branch RE: [SLE] LILO problems
09:38 Sridhar [SLE] Personal nntp servers
09:57 Anurag Jalan [SLE] Virtual Hosts in SSL enabled Apache
10:28 Kester Clegg RE: [SLE] Why DPMS in KDE stopped working when I swithed to XFree86-4.0
11:23 Jyry Kuukkanen [SLE] Samba problems: sudden reboot
11:38 Landy Roman Re: [SLE] Personal nntp servers
11:47 Matthias Patz Re: [SLE] Virtual Hosts in SSL enabled Apache
11:48 Silvia Nieto Santos [SLE] X-Windows en un portatil
12:10 Christopher Susi [SLE] Argh - X Resolution
12:13 j b Re: [SLE] Personal nntp servers
12:17 Kester Clegg RE: [SLE] Argh - X Resolution
12:31 Fabrizio Poggi [SLE] Remote ftp
12:43 Alan Lenton Re: [SLE] test.php3 gives 403 error?
13:17 Vasileios Zografos [SLE] Strange Kernel building issues
13:28 Ian Goodyer Re: [SLE] Strange Kernel building issues
13:37 Anurag Jalan Re: [SLE] Virtual Hosts in SSL enabled Apache
13:53 Stefan Troeger Re: [SLE] Remote ftp
14:04 Andy Duncan RE: [SLE] Remote ftp
14:11 Fabrizio Poggi RE: [SLE] Remote ftp
14:24 Hanspeter Roth Bsag [SLE] YPBINDPROC_DOMAIN: Domain not bound
14:24 Bostjan Muller [SLE] vga font and latin2
14:59 Einaras Bartkus [SLE] live-evaluation-i386-70.iso
15:24 Mark Evans Re: [SLE] YPBINDPROC_DOMAIN: Domain not bound
15:24 Rafael E. Herrera Re: [SLE] Is it possible to change depth of the screen without restarting X server?
15:56 Geordon VanTassle Re: [SLE] test.php3 gives 403 error?
16:34 zentara Re: [SLE] Good backup system?
16:37 zentara Re: [SLE] LILO problems
16:58 dan@younics [SLE] OT: apache - frankfurt
17:16 Gregor Laszlo [SLE] Disk Striping on SuSE 6.4
17:16 Gregor Laszlo [SLE] Disk Striping on SuSE 6.4
17:28 Lee Smallbone [SLE] WVDIAL problem
17:44 j b Re: [SLE] WVDIAL problem
17:59 Stefan Troeger Re: [SLE] Strange Kernel building issues
19:23 Rafael E. Herrera Re: [SLE] ncftp
19:27 Hanspeter Roth Bsag Re: [SLE] YPBINDPROC_DOMAIN: Domain not bound
19:28 fx [SLE] Scanner not working in SuSE 7
19:29 Jack Malone [SLE] ncftp
20:03 Thomas Bishop [SLE] Dial-on-demand
20:22 zentara Re: [SLE] 6.4 and 7.0 - Minimal instalation isn't really minimal...
20:23 zentara Re: [SLE] Disk Striping on SuSE 6.4
20:29 Steven Augart Re: [SLE] Is it possible to change depth of the screen without restarting X server?
20:35 Gregor Laszlo Re: [SLE] Disk Striping on SuSE 6.4
20:41 Louis [SLE] how to install Canon USB Scanner in suse 7.0?
20:46 Alex Daniloff Re: [SLE] Is it possible to change depth of the screen without restarting X server?
20:50 j b Re: [SLE] Dial-on-demand
21:27 Vasileios Zografos Re: [SLE] Strange Kernel building issues
21:29 Fred Miller [SLE] GNU Cash
21:41 Landy Roman [SLE] verison dsl
22:08 Daniel Casey [SLE] Fwd: failure notice
22:12 Lee Smallbone Re[2]: [SLE] WVDIAL problem
22:16 Daniel Casey [SLE] SB LIVE on SuSE 6.4/SMP system
22:34 Togan Muftuoglu [SLE] modules.conf for 7.0
22:34 Geordon VanTassle [SLE] Logrotate not re-init logging daemon?
22:44 Landy Roman Re: [SLE] verison dsl
22:56 Landy Roman [SLE] kde2
22:57 Helgi Örn Re: [SLE] OT: apache - frankfurt
23:07 Togan Muftuoglu Re: [SLE] modules.conf for 7.0
23:09 Thomas Bishop Re: [SLE] Dial-on-demand
23:26 mute Re: [SLE] verison dsl
23:30 Alex Daniloff [SLE] Cannot allocate colormap entry?!
23:55 R. C. Thyberg [SLE] Troubles with SuSE 7.0 on Sony PCG-F490 VAIO Notebook
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 Next >
List Navigation