Mailinglist Archive: opensuse-programming (25 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-programming] eclipse on SuSE 10.2 x86_64
  • From: "G.T.Smith" <grahamsmith@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 23 Apr 2007 11:51:07 +0100
  • Message-id: <462C8F9B.4030705@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Andre Truter wrote:
> I have been using eclipse for a while now.  Since SuSE 9.x and it
> normally worked fine.
>
> But, since upgrading to 10.2, I could not get it to work.  It gives me
> horrendous java errors that I don't understand.
>
> When I delete the $HOME/.eclipse directory, it starts up fine and things
> work.  I import a project and I can use it.
> But, when I exit Eclipse, it looks like it is exiting, but the java
> process never die.
> I have to kill -9 it to get rid of it, and then my config is scewed up.
> If I try to start eclipse again, the java process exit with -1.
> I have to delete the $HOME/.eclipse directory again before I can
> continue.
>
> I have java 1.5.0 installed with patches
> (java-1_5_0-sun-1.5.0_update10-2.1)
>
> eclipse : 
> ---------
> eclipse-platform-3.2.1-24
> eclipse-scripts-3.2.1-24
> eclipse-3.2.1-24
> eclipse-jdt-3.2.1-24
> eclipse-gtk2-3.2.1-24
>
> I ran the latest eclipse updates, but it made no difference.
>
> I have googled for a solution, but it seems that google-fu is not good
> on this.
>
> Has anybody had a similar situation, or does anybody have any idea what
> could be wrong?
>
> Thanks
>   
Is your workspace held locally or remotely, and have you check the
workspace rights? It rather sounds like there is problem saving the
workspace configuration when exiting. When I have had problems exiting
in the past it turned out to be a rights issue.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: opensuse-programming+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-programming+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups
References