Mailinglist Archive: opensuse-factory (599 mails)

by date

< Previous 1 | 2 | 3 Next >

01 February, 2013

00:35 Patrick Shanahan [opensuse-factory] Live-KDE-CD builds 348, 351, only provide text mode in VBox
02:22 Roman Bysh Re: [opensuse-factory] Fast Startup patch for the ntfs-3g driver in openSUSE 12.3?
02:26 Roman Bysh Re: [opensuse-factory] Net install iso 12.3b1 build-348 fails
02:37 Roman Bysh Re: [opensuse-factory] Fast Startup patch for the ntfs-3g driver in openSUSE 12.3?
04:26 Jim Henderson [opensuse-factory] Install from Net ISO build 370 fails
04:52 Andrey Borzenkov Re: [opensuse-factory] Net install iso 12.3b1 build-348 fails
04:55 Andrey Borzenkov Re: [opensuse-factory] Install from Net ISO build 370 fails
08:18 Josef Reidinger [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup
08:37 Josef Reidinger Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
08:41 Andrey Borzenkov [opensuse-factory] Default partition setup suggests removing of existing Linux (but keeps Windows :) )
08:45 Andrey Borzenkov Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
08:59 Felix Miata Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup
09:12 Andrey Borzenkov Re: [opensuse-factory] Install from Net ISO build 370 fails
09:30 Felix Miata Re: [opensuse-factory] Default partition setup suggests removing of existing Linux (but keeps Windows :) )
09:34 Andrey Borzenkov Re: [opensuse-factory] Default partition setup suggests removing of existing Linux (but keeps Windows :) )
09:51 Alan Re: [opensuse-factory] Mono maintainership
09:54 doiggl Re: [opensuse-factory] Default partition setup suggests removing of existing Linux (but keeps Windows :) )
09:59 Dominique Leuenberger a.k.a. Dimstar Re: [opensuse-factory] Mono maintainership
10:09 Josef Reidinger Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup
10:15 Felix Miata Re: [opensuse-factory] Default partition setup suggests removing of existing Linux (but keeps Windows :) )
10:21 Felix Miata Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup
12:05 Peter Czanik Re: [opensuse-factory] syslog-ng 3.4?
15:01 Patrick Shanahan Re: [opensuse-factory] Net install iso 12.3b1 build-348 fails
15:12 Patrick Shanahan [opensuse-factory] Beta 1 w/3 on kernel boot param line Problem
15:31 Jim Henderson [opensuse-factory] Re: Install from Net ISO build 370 fails
15:35 Jim Henderson [opensuse-factory] Re: Install from Net ISO build 370 fails
16:12 Tom Abraham [opensuse-factory] xennet panics kernel on interface configuration

02 February, 2013

03:49 Trent Hawkins Re: [opensuse-factory] [Tumbleweed] Calibre 0.9.13 failed to install
03:54 Trent Hawkins Re: [opensuse-factory] Re: [openSUSE 12.3 Beta 1] No battery discharge information available - powertop or acpi
04:01 Trent Hawkins Re: [opensuse-factory] X segfaulting on 12.3 B1?
04:13 Trent Hawkins Re: [opensuse-factory] X segfaulting on 12.3 B1?
06:36 Jan Engelhardt Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
06:50 Andrey Borzenkov Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
10:35 Andrey Borzenkov [opensuse-factory] Can't submit bug report
12:31 Jos Poortvliet [opensuse-factory] question about following 12.3 development
13:53 Achim Gratz [opensuse-factory] Re: Tumbleweed: NV34 card scrmables colors after update
14:14 Ken Schneider - openSUSE Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
18:38 Felix Miata Re: [opensuse-factory] question about following 12.3 development
19:37 Andrey Borzenkov Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
19:50 Patrick Shanahan Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
20:36 Andrey Borzenkov Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
21:35 Patrick Shanahan Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
21:53 Patrick Shanahan Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
22:02 Cristian Rodríguez Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
22:39 Marty Felker Re: [opensuse-factory] Default partition setup suggests removing of existing Linux (but keeps Windows :) )

04 February, 2013

02:08 Mustafa Muhammad Re: [opensuse-factory] Tumbleweed, future directions
02:54 Trent Hawkins Re: [opensuse-factory] [Tumbleweed] [Solved] Calibre 0.9.13 failed to install
07:01 Jan Engelhardt Re: [opensuse-factory] Tumbleweed, future directions
10:48 C Re: [opensuse-factory] X segfaulting on 12.3 B1?
12:20 Basil Chupin [opensuse-factory] IS grub2 dead or not?!
12:55 Cristian Rodríguez Re: [opensuse-factory] IS grub2 dead or not?!
13:10 Yamaban [opensuse-factory] Re: Re: IS grub2 dead or not?!
13:20 Basil Chupin Re: [opensuse-factory] IS grub2 dead or not?!
13:21 Angelos Tzotsos Re: [opensuse-factory] Tumbleweed, future directions
13:28 Basil Chupin Re: [opensuse-factory] Re: Re: IS grub2 dead or not?!
13:33 Cristian Morales Vega Re: [opensuse-factory] Tumbleweed, future directions
13:39 Cristian Rodríguez Re: [opensuse-factory] Re: Re: IS grub2 dead or not?!
13:40 Marcus Meissner Re: [opensuse-factory] Tumbleweed, future directions
13:48 Stephan Kulow Re: [opensuse-factory] Tumbleweed, future directions
13:55 Guido Berhoerster Re: [opensuse-factory] Re: Re: IS grub2 dead or not?!
13:58 Guido Berhoerster Re: [opensuse-factory] IS grub2 dead or not?!
14:17 Jon Nelson Re: [opensuse-factory] Re: Re: IS grub2 dead or not?!
14:48 Ralf Lang Re: [opensuse-factory] Re: Re: IS grub2 dead or not?!
15:08 Takashi Iwai Re: [opensuse-factory] no sound from speakers on 12.3b1, vbox
15:18 Dominique Leuenberger a.k.a. Dimstar Re: [opensuse-factory] no sound from speakers on 12.3b1, vbox
16:44 Achim Gratz [opensuse-factory] Re: Tumbleweed, future directions
17:50 DenverD Re: [opensuse-factory] Tumbleweed, future directions
18:10 Greg KH Re: [opensuse-factory] Tumbleweed, future directions
18:21 Patrick Shanahan Re: [opensuse-factory] no sound from speakers on 12.3b1, vbox
23:02 Patrick Shanahan [opensuse-factory] Tumbleweed, klipper: have lost default config
23:25 Linda Walsh [opensuse-factory] Re: IS grub2 dead or not?!

05 February, 2013

02:39 Cristian Rodríguez Re: [opensuse-factory] Re: Re: IS grub2 dead or not?!
03:01 Linda Walsh [opensuse-factory] binaries requiring libc-2.15 2.16 and 2.17 (3 months apart each) are incompat??
03:27 Linda Walsh [opensuse-factory] Owl TCB patch uniq to suse and ASP linux glibc? Why? Are the GLIBC incompat symbols necessary?
03:38 Cristian Rodríguez Re: [opensuse-factory] binaries requiring libc-2.15 2.16 and 2.17 (3 months apart each) are incompat??
06:13 Basil Chupin Re: [opensuse-factory] Re: Re: IS grub2 dead or not?!
06:21 Basil Chupin Re: [opensuse-factory] Re: Re: IS grub2 dead or not?!
06:29 Basil Chupin Re: [opensuse-factory] Re: IS grub2 dead or not?!
08:54 Ralf Lang Re: [opensuse-factory] Re: Re: IS grub2 dead or not?!
09:05 Michael Chang Re: [opensuse-factory] IS grub2 dead or not?!
09:21 Guido Berhoerster Re: [opensuse-factory] Re: Re: IS grub2 dead or not?!
09:24 Frederic Crozat Re: [opensuse-factory] Re: Re: IS grub2 dead or not?!
09:45 Guido Berhoerster Re: [opensuse-factory] Re: Re: IS grub2 dead or not?!
09:53 Michael Chang Re: [opensuse-factory] IS grub2 dead or not?!
09:57 Frederic Crozat Re: [opensuse-factory] Re: Re: IS grub2 dead or not?!
17:14 Andrey Borzenkov Re: [opensuse-factory] Re: Re: IS grub2 dead or not?!
17:23 Jan Engelhardt Re: [opensuse-factory] binaries requiring libc-2.15 2.16 and 2.17 (3 months apart each) are incompat??
18:21 Dimstar / Dominique Leuenberger [opensuse-factory] [12.3] Anticipated fix for gtg / update of python-liblarch
23:54 Richard Brown [opensuse-factory] [12.3] Polished Branding

06 February, 2013

03:45 Rajko Re: [opensuse-factory] Re: IS grub2 dead or not?!
09:15 Guido Berhoerster [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
09:31 Wolfgang Rosenauer Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
09:37 Guido Berhoerster Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
09:40 Cristian Morales Vega Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
09:48 Dominique Leuenberger a.k.a. Dimstar Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
09:57 Cristian Morales Vega Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
10:02 Wolfgang Rosenauer Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
10:03 Cristian Morales Vega Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
10:08 Guido Berhoerster Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
10:20 Marcus Meissner Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
10:24 Cristian Morales Vega Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
10:31 Wolfgang Rosenauer Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
10:42 Guido Berhoerster Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
13:16 Stefan Brüns Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
13:19 Marcus Meissner Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
14:54 Dominique Leuenberger a.k.a. Dimstar Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
15:05 Dominique Leuenberger a.k.a. Dimstar Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
15:15 Cristian Morales Vega Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
16:11 Cristian Rodríguez Re: [opensuse-factory] Re: IS grub2 dead or not?!
16:25 Jan Engelhardt Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
16:48 Ken Schneider - openSUSE Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
17:42 Kai-Uwe Behrmann [opensuse-factory] KolorManager -> 12.3 request
18:58 Patrick Shanahan Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
19:27 Patrick Shanahan Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
19:34 Felix Miata Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
19:40 Patrick Shanahan Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
21:31 Ken Schneider - openSUSE Re: [opensuse-factory] Beta1 stuck in boot phase after dup [SOLVED]
22:01 Cristian Morales Vega Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0

08 February, 2013

06:09 Stephan Kulow Re: [opensuse-factory] LVM not available in rescue mode
06:51 Andrey Borzenkov Re: [opensuse-factory] LVM not available in rescue mode
07:47 Peter Czanik Re: [opensuse-factory] rc1 netinstall?
09:27 Peter Czanik Re: [opensuse-factory] syslog-ng 3.4?
10:14 Johannes Weberhofer [opensuse-factory] 12.3 RC1 status / network problem / startup animation
10:21 Guido Berhoerster Re: [opensuse-factory] checkbashisms duplicate
10:27 Dominique Leuenberger a.k.a. Dimstar Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
11:03 Guido Berhoerster Re: [opensuse-factory] Applications linking against both gstreamer-0.10 and gstreamer-1.0
14:12 Stephan Kulow [opensuse-factory] Our Live cds again ;(
14:55 Richard Brown Re: [opensuse-factory] 12.3 RC1 status / network problem / startup animation
15:54 Fadi Moukayed [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
16:01 Jon Nelson Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
16:08 dieter [opensuse-factory] fcitx-4.2.7 writes lot of DEBUG messages to ~/.xsession-errors
16:27 Dominique Leuenberger a.k.a. Dimstar Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
16:55 Marguerite Su Re: [opensuse-factory] fcitx-4.2.7 writes lot of DEBUG messages to ~/.xsession-errors
17:22 Robert Milasan Re: [opensuse-factory] Our Live cds again ;(
17:30 Takashi Iwai Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
17:56 dieter Re: [opensuse-factory] fcitx-4.2.7 writes lot of DEBUG messages to ~/.xsession-errors
18:38 Juan Erbes Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
18:46 Dimstar / Dominique Leuenberger Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
19:21 Kyrill Detinov Re: [opensuse-factory] checkbashisms duplicate
19:59 Will Stephenson Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
20:16 Dmitry Roshchin Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
20:25 Jon Nelson Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
20:26 Will Stephenson Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
21:01 oldcpu Re: [opensuse-factory] Re: Tumbleweed: NV34 card scrmables colors after update
21:21 Kyrill Detinov [opensuse-factory] fsarchiver-0.6.16 for openSUSE 12.3
22:13 Rich Coe [opensuse-factory] 12.3 RC1 missing provider kdebase4-workspace-branding
22:17 Cristian Rodríguez Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
22:31 Will Stephenson Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
22:32 Will Stephenson Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
22:58 Cristian Rodríguez Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
23:08 Claudio Freire Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)

09 February, 2013

00:19 Atri Re: [opensuse-factory] Our Live cds again ;(
02:34 Constant Brouerius van Nidek [opensuse-factory] Zypper dup does not show result.
03:22 doiggl [opensuse-factory] What is blocking factory updates, I dont see anything after 28-Jan-2013 in factory.
04:25 Jan Engelhardt Re: [opensuse-factory] Our Live cds again ;(
05:34 Jim Henderson [opensuse-factory] Re: What is blocking factory updates, I dont see anything after 28-Jan-2013 in factory.
06:10 doiggl Re: [opensuse-factory] Re: What is blocking factory updates, I dont see anything after 28-Jan-2013 in factory.
07:25 dieter Re: [opensuse-factory] What is blocking factory updates, I dont see anything after 28-Jan-2013 in factory.
08:49 Stephan Kulow Re: [opensuse-factory] 12.3 RC1 missing provider kdebase4-workspace-branding
08:56 Stephan Kulow Re: [opensuse-factory] Our Live cds again ;(
09:02 Stephan Kulow Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
15:47 Greg Freemyer [opensuse-factory] Trying my first "zypper dup" upgrade to 12.3
15:49 Togan Muftuoglu [opensuse-factory] darktable 1.1.3
15:55 Cristian Rodríguez Re: [opensuse-factory] Trying my first "zypper dup" upgrade to 12.3
15:56 Achim Gratz [opensuse-factory] Re: Trying my first "zypper dup" upgrade to 12.3
16:42 Larry Finger Re: [opensuse-factory] Re: Trying my first "zypper dup" upgrade to 12.3
17:27 Greg Freemyer Re: [opensuse-factory] Re: Trying my first "zypper dup" upgrade to 12.3
17:57 Greg Freemyer Re: [opensuse-factory] What is blocking factory updates, I dont see anything after 28-Jan-2013 in factory.
18:39 Rajko Re: [opensuse-factory] Our Live cds again ;(
18:55 Marcel Witte [opensuse-factory] build - is the sl12.3.conf maintained?
20:26 Roman Bysh [opensuse-factory] Adding paste applet to systray causes plasma desktop to crash in openSUSE 12.3 RC1
20:36 Roman Bysh Re: [opensuse-factory] Adding paste applet to systray causes plasma desktop to crash in openSUSE 12.3 RC1
21:06 Sid Boyce Re: [opensuse-factory] Re: Trying my first "zypper dup" upgrade to 12.3
21:20 Felix Miata Re: [opensuse-factory] Trying my first "zypper dup" upgrade to 12.3
21:33 Larry Finger Re: [opensuse-factory] Re: Trying my first "zypper dup" upgrade to 12.3
21:45 Lars Müller Re: [opensuse-factory] Re: Trying my first "zypper dup" upgrade to 12.3
23:39 Jim Henderson [opensuse-factory] Re: What is blocking factory updates, I dont see anything after 28-Jan-2013 in factory.

11 February, 2013

04:44 upscope Re: [opensuse-factory] Problem setting NTP service
08:38 Johannes Weberhofer Re: [opensuse-factory] 12.3 RC1 status / network problem / startup animation
08:41 Johannes Weberhofer Re: [opensuse-factory] Problem setting NTP service
08:53 Johannes Weberhofer [opensuse-factory] Problems with 12.3RC1,/Gnome/Radeon HD 6450 screen-background
09:08 Dominique Leuenberger a.k.a. Dimstar Re: [opensuse-factory] Problems with 12.3RC1,/Gnome/Radeon HD 6450 screen-background
09:14 Dominique Leuenberger a.k.a. Dimstar Re: [opensuse-factory] Problems with 12.3RC1,/Gnome/Radeon HD 6450 screen-background
09:38 Jiri Slaby [opensuse-factory] [solved] KDE4 gets stuck in the middle of splash screen
09:39 Johannes Weberhofer Re: [opensuse-factory] Problems with 12.3RC1,/Gnome/Radeon HD 6450 screen-background
09:39 Graham P Davis Re: [opensuse-factory] Problems with 12.3RC1,/Gnome/Radeon HD 6450 screen-background
09:47 Yamaban [opensuse-factory] Re: Problems with 12.3RC1,/Gnome/Radeon HD 6450 screen-background
09:52 Johannes Weberhofer Re: [opensuse-factory] Re: Problems with 12.3RC1,/Gnome/Radeon HD 6450 screen-background
10:13 Jos Poortvliet [opensuse-factory] Re: question about following 12.3 development
10:13 Lars Müller Re: [opensuse-factory] Trying my first "zypper dup" upgrade to 12.3
10:15 Stephan Kulow [opensuse-factory] 12.3 repos have broken openssl
10:34 Jos Poortvliet Re: [opensuse-factory] Our Live cds again ;(
10:58 Richard Brown Re: [opensuse-factory] 12.3 RC1 status / network problem / startup animation
11:13 Graham P Davis Re: [opensuse-factory] Re: Problems with 12.3RC1,/Gnome/Radeon HD 6450 screen-background
11:15 Jos Poortvliet Re: [opensuse-factory] Our Live cds again ;(
11:18 Freek de Kruijf [opensuse-factory] Problems with network module in YaST2, NetworkManager and IPv6
11:59 Takashi Iwai Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
13:03 Graham P Davis Re: [opensuse-factory] Problems with network module in YaST2, NetworkManager and IPv6
13:37 Will Stephenson Re: [opensuse-factory] KDE System sounds delay (Pulseaudio)
14:05 Cristian Rodríguez Re: [opensuse-factory] 12.3 repos have broken openssl
14:13 Sid Boyce Re: [opensuse-factory] Trying my first "zypper dup" upgrade to 12.3
14:25 Michal Vyskocil [opensuse-factory] 12.3RC1 Yast-2nd stage dissapers, but nothing have changed
15:19 Cristian Rodríguez Re: [opensuse-factory] 12.3 repos have broken openssl
15:36 Joschi Brauchle Re: [opensuse-factory] 12.3 repos have broken openssl
16:58 Freek de Kruijf Re: [opensuse-factory] Problems with network module in YaST2, NetworkManager and IPv6
17:37 upscope Re: [opensuse-factory] Problem setting NTP service
19:04 Rick Chung Re: [opensuse-factory] 12.3 RC1 status / network problem / startup animation
23:29 Carlos E. R. Re: [opensuse-factory] Our Live cds again ;(
< Previous 1 | 2 | 3 Next >
List Navigation