Mailinglist Archive: opensuse-factory (464 mails)

by author

< Previous 1 | 2 Next >

Ain Vagula

08 Feb [opensuse-factory] kde4-kaider

Günther J. Niederwimmer

06 Feb [opensuse-factory] factoty drpmsync files

Ken Schneider - Factory

08 Feb [opensuse-factory] 11.0 A2
08 Feb [opensuse-factory] 11.0 A2 KDE4

M9.

05 Feb [opensuse-factory] Resolution can not be set properly.
05 Feb [opensuse-factory] Sound does not work anymore..
05 Feb [opensuse-factory] Yast2-Factory-update module breaks the whole time..
05 Feb [opensuse-factory] Yast not quite allright atm.
05 Feb Re: [opensuse-factory] Sound does not work anymore..
06 Feb Re: [opensuse-factory] Sound does not work anymore..
06 Feb Re: [opensuse-factory] RFC: Green or Gray?
06 Feb [opensuse-factory] How to know 'sax2-pattern'...?
06 Feb [opensuse-factory] YaST got signal 11 at YCP file Progress.ycp:106
07 Feb [opensuse-factory] Any chance to get a working sax2 set anywhere?
07 Feb Re: [opensuse-factory] Any chance to get a working sax2 set anywhere?
07 Feb Re: [opensuse-factory] Any chance to get a working sax2 set anywhere?
07 Feb Re: [opensuse-factory] Any chance to get a working sax2 set anywhere?
07 Feb [opensuse-factory] Factory depsolver probs again.
11 Feb [opensuse-factory] openSUSE11.0 KDE A2 x86_64 cd.
13 Feb Re: [opensuse-factory] Releasing openSUSE Alphas with debuginfo/symbols installed by default
14 Feb Re: [opensuse-factory] upgrading 10.3 to 11.0Alpha2
14 Feb Re: [opensuse-factory] upgrading 10.3 to 11.0Alpha2
14 Feb Re: [opensuse-factory] Releasing openSUSE Alphas with debuginfo/symbols installed by default
14 Feb Re: [opensuse-factory] upgrading 10.3 to 11.0Alpha2
15 Feb [opensuse-factory] Sax2 bug 359495 says: Fixed, but is not.
15 Feb Re: [opensuse-factory] Sax2 bug 359495 says: Fixed, but is not.
15 Feb Re: [opensuse-factory] Sax2 bug 359495 says: Fixed, but is not.
15 Feb Re: [opensuse-factory] Sax2 bug 359495 says: Fixed, but is not.
15 Feb Re: [opensuse-factory] Sax2 bug 359495 says: Fixed, but is not.
15 Feb Re: [opensuse-factory] Sax2 bug 359495 says: Fixed, but is not.
17 Feb Re: [opensuse-factory] Re: Make SDL default ALSA device "hw" instead of "default"?
18 Feb Re: [opensuse-factory] zypp: A little warning
28 Feb Re: [opensuse-factory] bash extension: "command-not-found"
< Previous 1 | 2 Next >
List Navigation