Mailinglist Archive: opensuse-factory (824 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-factory] 10.3 RC1 installation - (Second) hard disc seen as wrong size
  • From: "Richard (MQ)" <osl@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sat, 22 Sep 2007 16:39:57 +0100
  • Message-id: <46F5374D.4080208@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Juan Erbes wrote:
> 2007/9/22, Richard (MQ) <osl@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>:
>> Trying to do a 'new installation' of 10.3 RC1 on my primary test
>> machine, for these tests I use a second 10GB HD sdb (first HD sda has
>> 10.2 and 'another' OS on it).
>>
>> First time round, installer complained it couldn't read partition table
>> (which was created a few weeks ago by a 10.3 Beta installation) -
>> attempting to select manually using 'expert partitioning' YaST informed
>> me it was only 4.3GB
>>
>> Exit & re-boot, BIOS also says 4.3G! so power off and on again and it's
>> back to 10G (which is what it IS).
>>
> 
> If the bios stated 4.3G, then You has a hardware problem, not a
> software problem!
> 
> And if the HD is of only 10 GB, it's a little old and probably at the
> end of his days.

I take your point, but this disc has been used for this same purpose for
about a year (some alpha and all beta & gold OpenSuSE releases) without
showing anything like this. I've never seen anything similar before...

I will try a different disc and report back to this thread before
raising a bug.
-- 
Cheers
Richard (MQ)
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: opensuse-factory+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-factory+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups