Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (63 mails)

< Previous Next >
[opensuse-buildservice] QEMU Error
I have running projects on older versions of the OBS but I decided to
start with a freshly installed appliance from 2.8.4.

When I try to build the ARM repo I get the following message.


[    1s] [27/28] preinstalling rpm...
[    1s] [28/28] preinstalling pam...
[    1s]
[    1s] running aaa_base preinstall script
[    1s] chroot: failed to run command 'sh': No such file or directory
[    1s] running aaa_base postinstall script
[    1s] chroot: failed to run command 'sh': No such file or directory
[    1s] initializing rpm db...
[    1s] chroot: failed to run command '/usr/bin/rpmdb': No such file or
directory
[    1s]

I've looked at many reports about this issue but I didn't see any
resolution.
I'm using a very simple package for testing that works for i586, x86_64.

ARM Repo

  <repository name="qemu">
    <path project="openSUSE.org:openSUSE:Factory:ARM"
repository="standard"/>
    <arch>armv7l</arch>
    <arch>aarch64</arch>
  </repository>

IA repo
  <repository name="qemu_accel" rebuild="local" block="local">
    <path project="openSUSE.org:openSUSE:Factory" repository="standard"/>
    <arch>x86_64</arch>
  </repository>

Steve


---
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
https://www.avast.com/antivirus

--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-buildservice+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups