Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (142 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-buildservice] Ubuntu 13.10 Error
On Fri, Aug 23, 2013 at 05:37:46PM -0400, Matthew Drobnak wrote:
I've tried bootstrapping 13.10, using the 13.04 project config, and I get
this at the end of the log file:

|[ 66s] [200/210] installing mount
[ 66s] Selecting previously unselected package mount.
[ 66s] Processing triggers for man-db ...
[ 67s] [201/210] installing udev
[ 67s] Selecting previously unselected package udev.
[ 67s] Adding 'diversion of /bin/udevadm to /bin/udevadm.upgrade by
fake-udev'
[ 67s] initctl: Unable to connect to Upstart: Failed to connect to socket
/com/ubuntu/upstart: Connection refused
[ 67s] * udev requires a mounted sysfs, not started
[ 67s] ...fail!
[ 67s] invoke-rc.d: initscript udev, action "restart" failed.
[ 67s] dpkg: error processing udev (--install):
[ 67s] subprocess installed post-installation script returned error exit
status 1
[ 67s] Processing triggers for man-db ...
[ 67s] Errors were encountered while processing:
[ 67s] udev
[ 67s] exit ...
[ 70s] [ 62.565727] Power down.

Any ideas on how to correct this?

You probably need to add some workaround to the init_buildsystem
script, so that initctl gets linked to /bin/true. There's already
some code that does something similar for /sbin/start.

Cheers,
Michael.

--
Michael Schroeder mls@xxxxxxx
SUSE LINUX Products GmbH, GF Jeff Hawn, HRB 16746 AG Nuernberg
main(_){while(_=~getchar())putchar(~_-1/(~(_|32)/13*2-11)*13);}
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-buildservice+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
References