Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (170 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-buildservice] How update /srv/obs/repos?

Quoting Guillaume Gardet <guillaume.gardet@xxxxxxx>:

Le 02/07/2013 15:35, Dominique Leuenberger a.k.a. Dimstar a écrit :

Quoting "Dominique Leuenberger a.k.a. Dimstar" <dimstar@xxxxxxxxxxxx>:

Quoting Guillaume Gardet <guillaume.gardet@xxxxxxx>:

Hi,

Le 02/07/2013 12:27, Guillaume Gardet a écrit :
Hi,

On my local OBS instance, it seems that /srv/obs/repos/* folders
are not very well updated (repodata contains references to only
one package whereas there are more than 25 in arch folder.
Trigger a rebuild of packages does not help.

Any idea why?

Maybe publisher.log could help:
********************************************************************************
Tue Jul 2 12:54:15 2013 publishing multimedia:ARM/openSUSE_12.3_Ports
+ armv7hl/lame-3.99.5-1003.1.armv7hl.rpm
+ armv7hl/lame-doc-3.99.5-1003.1.armv7hl.rpm
+ armv7hl/lame-mp3rtp-3.99.5-1003.1.armv7hl.rpm
+ armv7hl/libmad-devel-0.15.1b-7.1.armv7hl.rpm
+ armv7hl/libmad0-0.15.1b-7.1.armv7hl.rpm
+ armv7hl/libmp3lame-devel-3.99.5-1003.1.armv7hl.rpm
+ armv7hl/libmp3lame0-3.99.5-1003.1.armv7hl.rpm
+ armv7hl/libmpeg2-0-0.5.1-4.1.armv7hl.rpm
+ armv7hl/libmpeg2-devel-0.5.1-4.1.armv7hl.rpm
+ armv7hl/mpeg2dec-0.5.1-4.1.armv7hl.rpm
+ src/lame-3.99.5-1003.1.src.rpm
+ src/libmad0-0.15.1b-7.1.src.rpm
+ src/libmpeg2-0-0.5.1-4.1.src.rpm
fetched 0 patterns
running createrepo
Worker 0: Traceback (most recent call last):
Worker 0: File "/usr/share/createrepo/worker.py", line 99, in <module>
Worker 0: main(sys.argv[1:])
Worker 0: File "/usr/share/createrepo/worker.py", line 87, in main
Worker 0: globalopts.get('clog_limit', None)))
Worker 0: File
"/usr/lib/python2.7/site-packages/yum/packages.py", line 1392, in
xml_dump_other_metadata
Worker 0: msg += "%s\n</package>\n" %
misc.to_unicode(self._dump_changelog(clog_limit))
Worker 0: File
"/usr/lib/python2.7/site-packages/yum/packages.py", line 1339, in
_dump_changelog
Worker 0: clogs = self.changelog[:clog_limit]
Worker 0: TypeError: slice indices must be integers or None or
have an __index__ method
syncing database (19 ops)

That looks similar to something I had once on my bot.. the only
way around it was for me to downgrade createrepo from what is
offered there to the version from 12.2...

there seem to be some descriptions that kill the process...

Addon info here: if you grab the VideoLAN package tree and run
repocreate 0.99 from openSUSE 12.3 over it, you see the same
behavior. repocreate 0.98 (I think that was the version in 12.2)
works fine.

createrepo is 0.9.9-2.1.2 for 12.2 and 0.9.9-4.1.1 for 12.3.
It was 12.1 which used 0.9.8.
I will give it a try.

ups... then that only means I had this issue much longer ago :) Sorry
for misleading you on that one.

Dominique
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-buildservice+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups