Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (170 mails)

< Previous Next >
RE: [opensuse-buildservice] Please help constant http 404 errors when connecting using osc command line

-----Original Message-----
From: Adrian Schröter [mailto:adrian@xxxxxxx]
Sent: 22 November 2012 14:33
To: opensuse-buildservice@xxxxxxxxxxxx
Cc: Rob Zebedee
Subject: Re: [opensuse-buildservice] Please help constant http 404 errors when
connecting using osc command line

Am Donnerstag, 22. November 2012, 14:05:20 schrieb Rob Zebedee:
I cannot get osc to connect to my local build server. I cannot checkout any
home:{name} projects I just get this error.
-- GET https://10.97.154.61/source/home:deploysystem/_meta
send: 'GET /source/home:deploysystem/_meta HTTP/1.1\r\nAccept-Encoding:
identity\r\nHost: 10.97.154.61\r\nConnection: close\r\nUser-agent:
osc/0.136\r\n\r\n'
reply: 'HTTP/1.1 404 Not Found\r\n'
header: Date: Thu, 22 Nov 2012 12:52:21 GMT
header: Server: Apache/2.2.21 (Linux/SUSE)
header: X-Powered-By: Phusion Passenger (mod_rails/mod_rack) 3.0.9
header: Cache-Control: no-cache
header: Content-Length: 5019
header: Status: 404
header: Cache-Control: public
header: Connection: close
header: Content-Type: text/html; charset=utf-8 Server returned an
error: HTTP Error 404: Not Found

But the looking at the webui the project home:deploysystem does exist so why
do I get a 404 error?
What other info do you need to help with this?


Your apache does not detect the right vhost?

Ok but why has it suddenly changed? And how to I make it detect the right
vhost?
Also I didn't have to touch any of this stuff the first time I installed it!

Robert Zebedee
Senior Integration Engineer


--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse-buildservice+owner@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >