Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (206 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-buildservice] local OBS server, some glitches and questions
Am Mittwoch, 23. Februar 2011, 10:59:02 schrieb Mathias Homann:
Am Mittwoch, 23. Februar 2011, 10:27:04 schrieb Srinidhi B:
>>> On 2/23/2011 at 01:52 PM, Mathias Homann <admin@xxxxxxxxxx> wrote:
Hi all,

I got my own loacal OBS server up&running but there are still some small
problems...

1. "osc bl" fails to fetch the build log with "Server returned an error:
HTTP
Error 400: Bad Request"

What do you see in api and backend logs?

nothing in backend, api log shows:

192.168.1.7 deepspacetwo.bitcaster.local:81 - [23/Feb/2011:10:35:58 +0100]
"GET /build/Bitcaster/openSUSE_11.2/i586/ffmpeg/_log?start=0&nostream=1
HTTP/1.1" 400 84 "-" "osc/0.129"

webui access to build log works just fine.


check backend logs (esp src and rep server). Do the calls differ there ? (webui
vs osc)
Do you see a more detailed error ?


2. the download links in the generated .repo files point at the wrong
urls

What do you mean by "wrong urls"? You might want to check if $repodownload
is correctly set in the backend - BSConfig.pm.

checked &corrected that, waiting for builds to finish now... the downloadurl
in the .repo files should be http://hostname:82/projectname/reponame but
instead it is http://hostname/repositories/projectname/reponame



3. packages and repos are not signed

http://en.opensuse.org/openSUSE:Build_Service_Signer

did all that's described in there, no signature on packages...

You may should use the appliance, the url setup (if you have dhcp/dns setup in
your network)
and signing setup are prepared there to work out of the box.

--
Adrian Schroeter
SUSE Linux Products GmbH
email: adrian@xxxxxxx

--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >