Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (260 mails)

< Previous Next >
[opensuse-buildservice] How to initialize "Goto Repository" for "standard" of New project
  • From: Jian Lee <lijian.gnu@xxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 1 Dec 2009 13:34:14 +0800
  • Message-id: <200912011334.16498.lijian.gnu@xxxxxxxxx>
Hi,all

I want to install a local obs on my host.

I've read "Setup Initial Distributions" on
http://en.opensuse.org/Build_Service/Build_Service_Installation_Tutorial/openSUSE_10.3


my obs.conf (/etc/lighttpd/vhosts.d/obs.conf ) is default but modified
host:

-----------------------------------------------------------------------
$SERVER["socket"] == "172.16.70.54:83\.?" {
server.name = "download.turbo"

server.document-root = "/srv/obs/repos/"
}
===========================

the project have create and have a "standard" repository, copy all
needed rpms to "/srv/obs/build/$my_project_name/standard/i586/\:full"
also.

when i at the home page of my new project,and clicked "Goto
Repository" , the browser open
"http://172.16.70.54:83//$my_project_name/standard",and get a 404
error.

Above error is because "/srv/obs/repos" haven't exist now! I thought
there is a method create repository on "/srv/obs/repos" for
$my_project_name manually, and it should be done by obs auto.

Can anyone help me manual create this repository or tell me how to
configure obs to do this auto?

btw,logs at /srv/obs/log/* ,
/srv/www/obs/webclient/log/production_slave.log and
/srv/www/obs/frontend/log/production_slave.log have not some info to
help.


Thanks,


----

Jian Lee [ http://jianlee.ylinux.org ]
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
List Navigation
Follow Ups