Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (170 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-buildservice] buildservice is driving me nuts - openSUSE 11.1 and Factory unable to use KDE:KDE4:Factory?
  • From: Michael Schroeder <mls@xxxxxxx>
  • Date: Mon, 21 Sep 2009 11:06:47 +0200
  • Message-id: <20090921090647.GA30769@xxxxxxx>
On Sun, Sep 20, 2009 at 10:26:00PM +0200, Mathias Homann wrote:
lemmy@nyuu:~/Work/susebuildservice/home:lemmy04/choqok> osc results
openSUSE_10.3 i586 building
openSUSE_10.3 x86_64 building
openSUSE_11.0 i586 building
openSUSE_11.0 x86_64 building
openSUSE_11.1 x86_64 expansion error: nothing provides kde4-
filesystem = 4.3.1, nothing provides libkdecore4-devel = 4.3.1
openSUSE_11.1 i586 expansion error: nothing provides kde4-
filesystem = 4.3.1, nothing provides libkdecore4-devel = 4.3.1
openSUSE_Factory x86_64 expansion error: nothing provides
libkdecore4-devel = 4.3.1
openSUSE_Factory i586 expansion error: nothing provides
libkdecore4-devel = 4.3.1
[...]
...anyone got an explanation / solution for me?

Delete your 'kdelibs4' package which builds libkdecore4-devel
version 4.2.4.1 instead of 4.3.1?

You disabled the build of it for 10.3/11.0, that's why it works
for those two.

Cheers,
Michael.

--
Michael Schroeder mls@xxxxxxx
SUSE LINUX Products GmbH, GF Markus Rex, HRB 16746 AG Nuernberg
main(_){while(_=~getchar())putchar(~_-1/(~(_|32)/13*2-11)*13);}
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
References