Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (171 mails)

< Previous Next >
[opensuse-buildservice] Setup obs on localhost - what about repo server ?
  • From: 李建 <lijian.gnu@xxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 3 Sep 2009 16:12:21 +0800
  • Message-id: <426c385a0909030112p1692308fubd6971575f779048@xxxxxxxxxxxxxx>
Hi, guys

With help from many guys in community , I've setup my obs server.

Now It's successful in "create project", "Add repository". But when I use
command "osc build standard i586 lighttpd.spec". there is following errors:

-------------------------------------------------
# pwd
/dist/osc/lab/home:jianlee/lighttpd
# osc build standard i586 lighttpd.spec
Building lighttpd.spec for standard/i586
Getting buildinfo from server
wrong repo/arch?
============

I've puzzled at repo . but I try to createrepo for test:
---------------------------------------------------------
# pwd
/srv/obs/build/GTES:11.3/standard/i586/:full
# createrepo -v -d .
==============================

but it doesn't work already.

when i use command "osc meta prj -e home:jianlee",
I saw my prj configure file is :
------------------------------------
<project name="home:jianlee">
<title>Jian Lee's home project</title>
<description>Jian Lee's home project on GTES</description>
<person role="maintainer" userid="jianlee"/>
<person role="bugowner" userid="jianlee"/>
<repository name="standard">
<path project="GTES:11.3" repository="standard"/>
<arch>x86_64</arch>
<arch>i586</arch>
</repository>
</project>
================

Anyone can give me a suggest ?

Thanks,

--
Jian Lee [ http://jianlee.ylinux.org ]
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups