Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (162 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-buildservice] local obs, 'unable to walk on path'
  • From: "Kevin James" <kjames@xxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 15 Jan 2009 17:17:29 +0000
  • Message-id: <496F6FA9020000510003DC2F@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
On Thu, 2009-01-15 at 15:46 +0100, Dominique Leuenberger wrote:

openSUSE.org: seems to try to reference to the live OBS for remote
inclusion.
Did you create a openSUSE.org project?

osc meta prj openSUSE.org gives this output on my OBS instance:

====
<project name="openSUSE.org">
<title>Short title of NewProject</title>
<description>This project aims at providing some foo and bar.

It also does some weird stuff.
</description>
<remoteurl>https://api.opensuse.org/public</remoteurl>
<person role="maintainer" userid="me"/>
<person role="bugowner" userid="me"/>
<build>
<disable/>
</build>
<publish>
<disable/>
</publish>
</project>
====

maybe this gives you a pointer?


Thanks Dominique, I copied your meta info and now it's building ok - but
only on i586. I think I've got x86_64 enabled everywhere - I definitely
haven't turned it off anywhere - now the build service lists all x86_64
targets as 'n/a'.

Is there something I need to turn on to get x86_64 working?

Cheers,
KEv.


--
Kevin James
Applied Technology Senior Strategist
Novell Global Enablement
------------------------
Novell, Inc.
http://www.novell.com

--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
List Navigation
This Thread
  • No further messages
Follow Ups
References