Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (261 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-buildservice] osc build "wrong repo/arch?"
  • From: Martin Mohring <martin.mohring@xxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 05 Jun 2008 10:01:11 +0200
  • Message-id: <48479D47.3050804@xxxxxxxxx>
Hi,

the error message you are given can be misleading here. Could you check if the package also produces an error on the server and if yes which? Do you use a local OBS or the official OBS build.opensuse.org?

Martin

Christian wrote:
Hi,

not able to build local.
This is what I get:

admin@atlas:/srv/obs-build/SIT/nagios-plugins> osc build

Missing argument.
Valid arguments are:
you have to choose a repo to build on
possible repositories on this machine are:

openSUSE_10.2 i586
openSUSE_10.3 i586
SLE_10 i586
admin@atlas:/srv/obs-build/SIT/nagios-plugins> osc build SLE_10

Missing argument.
Valid arguments are:
you have to choose a repo to build on
possible repositories on this machine are:

openSUSE_10.2 i586
openSUSE_10.3 i586
SLE_10 i586
admin@atlas:/srv/obs-build/SIT/nagios-plugins> osc build SLE_10 i586
Missing argument: build description (spec of dsc file)
admin@atlas:/srv/obs-build/SIT/nagios-plugins> osc build SLE_10 i586 nagios-plugins.spec
Getting buildinfo from server
wrong repo/arch?

how to fix this ?

Kind regards
Chris
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups
References