Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (287 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-buildservice] Problems building gizmod package on build server -- works fine locally...?
I'll try that out soon.

I hit a snag trying to get going locally:

dualpc:/vol/TV3-2/temp/tmp/home:martinm_76/gizmod # osc build openSUSE_10.3 i586 gizmod.spec
Getting buildinfo from server
Updating cache of required packages
Verifying integrity of cached packages

The following package could not be verified:
/var/tmp/osbuild-packagecache/openSUSE:10.3/standard/i586/aaa_base-10.3-88.i586.rpm: sha1 md5 gpg O.K.

Tried looking over the docs mentioned in osc help, but didn't see anything about package verifying....

I haven't created too many .spec files before so any help is certainly appreciated ;) -- Tried to mimmick what I found in other .spec files.

/Martin.

----- "Marcus Hüwe" <suse-tux@xxxxxx> wrote:
> On 2007-09-25 01:01:28 +0200, Martin Møller wrote:


> I think you're referring to #326970? This is a packaging bug and
> not a BuildService bug so it belongs to the
> opensuse-packaging@xxxxxxxxxxxx
> list or to this one (personally I would prefer opensuse-packaging).
> I just had a look at your gizmod package - I attached a small patch (+
> some
> comments) for your spec file. If you apply this patch to your spec
> file
> you should be able to build gizmod in the BS.
> If you have question don't hesitate to ask:)
> 
> 
> Marcus

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
References