Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (131 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-buildservice] Is there a server problem (Error: can't get ............)
  • From: Richard Bos <radoeka@xxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 4 Dec 2006 11:46:55 +0100
  • Message-id: <200612041146.57249.radoeka@xxxxxxxxx>
Op maandag 4 december 2006 10:12, schreef Dr. Peter Poeml:
> On Thu, Nov 23, 2006 at 07:12:31PM +0100, Richard Bos wrote:
> > Hi,
> >
> > the error persist. Is this an 10.0 problem, build server problem, spec
> > file problem or something else? The 10.1 binary runs fine....
>
> Hi,
>
> from the snippet it looks as if you use 'osc log <platform> <arch>', and
> at the end of the build (failed or succeeded, doesn't matter), it errors
> out with an internal server error from the api server.
>
> I have just tried to reproduce it, but it works fine for me.
> Maybe the debug output that you snipped could help us further.
>
> BTW, config.log says
> cc1: error: unrecognized command line option "-fstack-protector"
> this compiler option wasn't there on 10.0, you should build without it
> on 10.0.

Thanks for taking time to reply!

The information above helped (a bit). I left out the "-fstack-protector"
option with a "%if" in the spec file. The build now almost completes, but at
the end it fails with:

/usr/lib64/libadns.a: could not read symbols: Bad value
collect2: ld returned 1 exit status
make[3]: *** [libwireshark.la] Error 1

(this is for 10.0, for 10.1 the build completes).
I don't have the i586 results yet.

libadns-devel is pulled in by the spec file.


--
Richard Bos
Without a home the journey is endless
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >
Follow Ups
References