Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (113 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-buildservice] File upload bug in web interface
  • From: Andreas Bauer <abauer@xxxxxxx>
  • Date: Mon, 29 May 2006 15:46:15 +0200
  • Message-id: <200605291546.16169.abauer@xxxxxxx>
On Monday, 29. May 2006 11:21, Andreas Bauer wrote:
> On Monday, 29. May 2006 09:48, Peter Nixon wrote:
> > Hi guys
> >
> > There appear to be some bugs in the way the build service web interface
> > handles uploads. This happened to me before, but I thought I must have
> > made a mistake, however last night the same thing happened again.
> >
> > I started 3 separate file uploads to 3 different packages:
> >
> > http://build.opensuse.org/package/show?package=sipxconfig&project=home%3A
> >pe ternixon
> > http://build.opensuse.org/package/show?package=sipxcalllib&project=home%3
> >Ap eternixon
> > http://build.opensuse.org/package/show?package=sipxvxml&project=home%3Ape
> >te rnixon
> >
> > However, when the uploads were finished, all three uploaded files were in
> > one of the packages, and nothing had been uploaded to the other two!
>
> Yes, this is a bug. I started a bugzilla for it:
> https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=179576
>

Fixed in svn, will be on the live server within the week. Up to then, please
don't concurrently upload files to different packages.

> > See:
> >
> > http://build.opensuse.org/package/show?package=sipxvxml&project=home%3Ape
> >te rnixon

--
Andreas Bauer - Novell - SUSE Internal Tools

< Previous Next >
Follow Ups