Mailinglist Archive: opensuse-bugs (6725 mails)

< Previous Next >
[Bug 729213] New: RPM fails to install a package from OBS (says "bad file descriptor")
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 9 Nov 2011 12:35:34 +0000
  • Message-id: <bug-729213-21960@http.bugzilla.novell.com/>

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=729213

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=729213#c0


Summary: RPM fails to install a package from OBS (says "bad
file descriptor")
Classification: openSUSE
Product: openSUSE 11.4
Version: Factory
Platform: Other
OS/Version: Other
Status: NEW
Severity: Critical
Priority: P5 - None
Component: Basesystem
AssignedTo: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: anixx@xxxxxxxxxxxx
QAContact: qa@xxxxxxx
Found By: ---
Blocker: ---


User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; ru; rv:1.9.1.19)
Gecko/20110420 SUSE/2.0.14-0.2.1 SeaMonkey/2.0.14

In KDE:KDE3 I have 7 packages failing due to a strange error during the
dependencies installation phase:

installing kdemultimedia3-video-3.5.10.1-20.6
error: unpacking of archive failed on file
/opt/kde3/share/apps/noatun/skins/kjofol/phong/p_main.png;4eb84555: cpio: read
failed - Bad file descriptor
error: kdemultimedia3-video-3.5.10.1-20.6.i586: install failed

(for example, here:
https://build.opensuse.org/package/live_build_log?arch=i586&package=kde3-amarok&project=KDE%3AKDE3&repository=openSUSE_12.1
)

This happens only on i586 architecture and only for 12.1 (does not happen in
Factory). The package kdemultimedia3-video itself
builds well and without any error. I tried rebuild several times, but this does
not help.


Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >