Mailinglist Archive: opensuse-bugs (3715 mails)

< Previous Next >
[Bug 645484] New: xinetd server configuration script does not work
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 11 Oct 2010 17:37:37 +0000
  • Message-id: <bug-645484-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=645484

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=645484#c0


Summary: xinetd server configuration script does not work
Classification: openSUSE
Product: openSUSE 11.3
Version: Final
Platform: i686
OS/Version: Other
Status: NEW
Severity: Major
Priority: P5 - None
Component: Basesystem
AssignedTo: bnc-team-screening@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: sauntor@xxxxxxxx
QAContact: qa@xxxxxxx
Found By: ---
Blocker: ---


User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1;
Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729;
Media Center PC 6.0; .NET4.0C; InfoPath.2)

the configuration script in /etc/init.d/xinetd can't work well, not matter what
you (e.g using the cmd: chkconfig --add xinetd OR just do like this:
/etc/init.d/xinetd start), it will let you down.....

Reproducible: Sometimes

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.



you need not do anything, after you login your freshly installed system, you
will get it, even after you update your system, it stay still as an stone egg
will do in boiling water. what's more, i think the system user and group(svn)
should be created automaticly after the subversion server was installed.

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >