Mailinglist Archive: opensuse-bugs (6165 mails)

< Previous Next >
[Bug 597078] intel [GM45/965GM]/nouveau [mi] EQ overflowing. The server is probably stuck in an infinite loop.
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 12 Jul 2010 20:30:21 +0000
  • Message-id: <20100712203021.B2704CC7CF@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=597078

http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=597078#c25


--- Comment #25 from Christian Volkmann <haveaniceday@xxxxxxxx> 2010-07-12
20:30:20 UTC ---
Created an attachment (id=375378)
--> (http://bugzilla.novell.com/attachment.cgi?id=375378)
Xorg.0.log with stacktrace (nouveau)

The problem happens sometimes during the work with openoffice.
Two monitors are connected, configured with an own /etc/X11/xorg.conf
Give me a short notice if I should attach /etc/X11/xorg.conf

The following did not work:
- <strg>+<Alt>+<F1> to switch to a console
- kill -15 to the X-server => Xorg did not finish
- kill -9 to the X-server => new Xorg was started ( + 100 % CPU time again )
- init 3 ; kill -9 X-server ...wait..; init 5 => new X-server "100
%CPU...again"

The "num" key was working all the time. (I dont know if this matters).
I did not try <strg><alt><backspace>, but I expect a new X-server would
still not be usable.

I am using "factory" from 10.7.2010, which should be like 11.3 (?).

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >