Mailinglist Archive: opensuse-bugs (4932 mails)

< Previous Next >
[Bug 576681] Installation hangs at Loading basic drivers
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 24 Mar 2010 14:39:16 +0000
  • Message-id: <20100324143916.5F0F7CC7CE@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=576681

http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=576681#c44


--- Comment #44 from Michal Seben <mseben@xxxxxxxxxx> 2010-03-24 14:39:15 UTC
---
I test openSUSE-NET-i586-Build0518-Media.iso (builded 24-Mar-2010 07:44)
I also setup serial console, but it doesn't contain same logs like tty4 so I
made also screenshots from tty4. Result is similar to Comment 39 and Comment
10,

-----
I also bootup with ipv6.disable=1 and do some test (maybe could be
interesting):

/#lsmod | grep ipv6
ipv6 279574 0
- according to Comment 34, ipv6 module should be build in kernel ?

/#uname -a
Linux 10.0.2.15 2.6.33-6-default #1 SMP 2010-02-25 20:06:12 +0100 i686 i686
i386 GNU/Linux
-looks too old to me *2010-02-25*, cant check rpm -qi or --changelog as rpm
database is not during NET install ...

------
check date from changes in buildservice:
# Fri *Mar 19 17:33:27 CET 2010* - jbohac@xxxxxxx
#
# - set CONFIG_IPV6=y for all flavours (bnc#561611)
------

so I suppose, kernel with fix is still not on NET install CD

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >