Mailinglist Archive: opensuse-bugs (10810 mails)

< Previous Next >
[Bug 513123] pairing of bluetooth devices does not work in user mode
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 13 Oct 2009 13:22:41 -0600
  • Message-id: <20091013192241.57109245518@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=513123

User estellnb@xxxxxxxxx added comment
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=513123#c8


Elmar Stellnberger ATK <estellnb@xxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEEDINFO |NEW
Info Provider|estellnb@xxxxxxxxx |




--- Comment #8 from Elmar Stellnberger ATK <estellnb@xxxxxxxxx> 2009-10-13
13:22:39 MDT ---
Initiating the pairing from the phone under a kde4-desktop running
kbluetooth4 after having set my computer as discoverable is the only thing that
does currently work at me.
Under kde3, kbluetooth has disabled all menu points and trying to enable the
pairing from the phone swallows the pin-exchange dialogue (infunctional); all
of this has already worked well for openSuSE 11.0.
Initiating the pairing from the phone may be undesirable since you have to
set your computer as discoverable for this.
Last but not least gnome users will not be happy with kbluetooth4: should run
with bluetooth-wizard as well.

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >