Mailinglist Archive: opensuse-bugs (10598 mails)

< Previous Next >
[Bug 543499] New: X11 freezes with "AutoAddDevices" "on"
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Thu, 1 Oct 2009 08:19:51 -0600
  • Message-id: <bug-543499-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=543499


Summary: X11 freezes with "AutoAddDevices" "on"
Classification: openSUSE
Product: openSUSE 11.2
Version: Factory
Platform: x86-64
OS/Version: Other
Status: NEW
Severity: Critical
Priority: P5 - None
Component: X.Org
AssignedTo: bnc-team-xorg-bugs@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: bart.otten85@xxxxxxxxx
QAContact: xorg-maintainer-bugs@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Found By: ---


User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; nl; rv:1.9.1.3)
Gecko/20090909 SUSE/3.5.3-1.3 Firefox/3.5.3

After updating and rebooting to openSUSE 11.2 M8 my system did not respond to
mouse nor keyboard anymore. Hald was running, so that did not seem to be the
problem. I browsed the net on my mobile to find a solution. It does work when
I add Option "AutoAddDevices" "off"

Section "ServerFlags"
[..]
Option "AutoAddDevices" "off"
EndSection

Now I can use KDE, but I can't configure my graphic card by using SaX2. I would
like to, so I can enable composite again and look at a shining KDE4-desktop ;-)

ps. Using HAL from :Base did not make the difference this time....

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Start X11-server
2.
3.
Actual Results:
System stops responding to keyboard and mouse

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >