Mailinglist Archive: opensuse-bugs (6597 mails)

< Previous Next >
[Bug 525237] mkinitrd fail? if root is on lvm which is on raid 0
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 11 Aug 2009 16:52:09 -0600
  • Message-id: <20090811225210.0BA4F245513@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=525237

User pgnet.dev@xxxxxxxxx added comment
http://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=525237#c4


pgnet Dev <pgnet.dev@xxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |pgnet.dev@xxxxxxxxx
Version|Milestone 4 |Factory




--- Comment #4 from pgnet Dev <pgnet.dev@xxxxxxxxx> 2009-08-11 16:52:06 MDT ---
i've a similar scenario.

/boot on /dev/md0, RAID-1

VG backed on /dev/md1, RAID-1
swap |
/root | LVMs on VG
other ... |

on OS 11.1, no problems installing/booting/upgrading, or exec of mkinitrd.

run zypper-based upgrade (today) from OS 11.1 -> Factory, fail (as above) at
kernel install.

'ignore' fail, complete install (no other errors), then attempt,

mkinitrd -v

Kernel image: /boot/vmlinuz-2.6.31-rc5-git3-2-default
Initrd image: /boot/initrd-2.6.31-rc5-git3-2-default
Root device: /dev/root (mounted on / as ext3)
Device md1 not handled
Script /lib/mkinitrd/setup/72-block.sh failed!

Kernel image: /boot/vmlinuz-2.6.31-rc5-git3-2-xen
Initrd image: /boot/initrd-2.6.31-rc5-git3-2-xen
Root device: /dev/root (mounted on / as ext3)
Device md1 not handled
Script /lib/mkinitrd/setup/72-block.sh failed!

fyi, saw similar issue on 11.1/Factory @,
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=421379

--
Configure bugmail: http://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >