Mailinglist Archive: opensuse-bugs (7236 mails)

< Previous Next >
[Bug 480802] sax2 configures to use evdev which crashes X on exit
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Sun, 1 Mar 2009 11:03:10 -0700 (MST)
  • Message-id: <20090301180310.425E6245394@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=480802

User jnelson-suse@xxxxxxxxxxx added comment
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=480802#c2





--- Comment #2 from Jon Nelson <jnelson-suse@xxxxxxxxxxx> 2009-03-01 11:03:09
MST ---
sax2 -p:


Chip: 0 is -> NVIDIA Quadro FX 570M 01:00:0 0x10de 0x040c AGP
nvidia


hwinfo --mouse:


50: PS/2 00.0: 10500 PS/2 Mouse
[Created at input.183]
UDI:
/org/freedesktop/Hal/devices/platform_i8042_i8042_AUX_port_logicaldev_input
Unique ID: AH6Q.aaw02jN0uv2
Hardware Class: mouse
Model: "SynPS/2 Synaptics TouchPad"
Vendor: 0x0002
Device: 0x0007 "SynPS/2 Synaptics TouchPad"
Compatible to: int 0x0210 0x0003
Device File: /dev/input/mice (/dev/input/mouse0)
Device Files: /dev/input/mice, /dev/input/mouse0, /dev/input/event1,
/dev/input/by-path/platform-i8042-serio-1-event-mouse,
/dev/input/by-path/platform-i8042-serio-1-mouse
Device Number: char 13:63 (char 13:32)
Driver Info #0:
Buttons: 3
Wheels: 0
XFree86 Protocol: explorerps/2
GPM Protocol: exps2
Config Status: cfg=no, avail=yes, need=no, active=unknown

51: PS/2 00.0: 10500 PS/2 Mouse
[Created at input.183]
UDI:
/org/freedesktop/Hal/devices/platform_i8042_i8042_AUX_port_Synaptics_pass_through_logicaldev_input
Unique ID: AH6Q.7qlGUQk7T34
Hardware Class: mouse
Model: "TPPS/2 IBM TrackPoint"
Vendor: 0x0002
Device: 0x000a "TPPS/2 IBM TrackPoint"
Compatible to: int 0x0210 0x0003
Device File: /dev/input/mice (/dev/input/mouse1)
Device Files: /dev/input/mice, /dev/input/mouse1, /dev/input/event8,
/dev/input/by-path/platform-i8042-serio-2-event-mouse,
/dev/input/by-path/platform-i8042-serio-2-mouse
Device Number: char 13:63 (char 13:33)
Driver Info #0:
Buttons: 3
Wheels: 0
XFree86 Protocol: explorerps/2
GPM Protocol: exps2
Config Status: cfg=no, avail=yes, need=no, active=unknown



There was nothing in /var/log/SaX.log (I ran it in X later, so I'll have to
re-run it ... ).

Attaching /var/lib/sax...

--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
References