Mailinglist Archive: opensuse-bugs (14452 mails)

< Previous Next >
[Bug 427111] YaST2 network freezes when PCI WLAN card when RTL8185 present
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 15 Oct 2008 14:32:19 -0600 (MDT)
  • Message-id: <20081015203219.6D32A245394@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=427111

User andreas.schallenberg@xxxxxxxxxxxx added comment
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=427111#c4


Andreas Schallenberg <andreas.schallenberg@xxxxxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEEDINFO |NEW
Info Provider|andreas.schallenberg@xxxxxxxxxxxx |




--- Comment #4 from Andreas Schallenberg <andreas.schallenberg@xxxxxxxxxxxx>
2008-10-15 14:32:17 MDT ---
Here are some additional test results:

* The system freezes during boot on both cards, but late in the
boot process. This happens, if network devices are controlled
by network manager. Controlling devices the traditional way
(ifup etc) allows the system to boot.

(The following tests are made using the Longshine card)

* lsmod reports the following modules after boot:
rtl8180, mac80211, eeprom_93cx6
(calling "lsmod | grep rtl")
* hwinfo does not make the system freeze
* Calling network setup in yast freezes with
"Treiberinformationen laden" (trans.: loading driver information),
second item. The first item (network device detection) received
a check mark.

I can provide hardware, if it helps.


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >