Mailinglist Archive: opensuse-bugs (14446 mails)

< Previous Next >
[Bug 433980] Installation on softRAID 1 w/ XFS freezes
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 13 Oct 2008 02:18:59 -0600 (MDT)
  • Message-id: <20081013081900.8ED16245390@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=433980

User danielstefanmader@xxxxxx added comment
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=433980#c4


Daniel Mader <danielstefanmader@xxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEEDINFO |NEW
Info Provider|danielstefanmader@xxxxxx |




--- Comment #4 from Daniel Mader <danielstefanmader@xxxxxx> 2008-10-13
02:18:58 MDT ---
The consoles are free, no apparent error. That doesn't mean, though, that there
couldn't be some when it would have come to my mind to call tail
/var/log/messages...

Yet, I have repeated that procedure many times now and it is 100% reproducible,
at least with the Beta 2 DVD. I can't verify if it is related to the IDE drives
I use, due to a lack of a SATA machines.

Installation on a softRAID 1 on XFS works flawlessly with SLES 10 on SATA
drives. We very much hope that the upcoming SLES 11 will support this, too.
This is mainly why I filed this bug report. Thanks in advance!


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
References