Mailinglist Archive: opensuse-bugs (16676 mails)

< Previous Next >
[Bug 396444] Dual-boot with Windows Vista 64 appears to cause 0xc0000000e error
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 4 Jun 2008 08:58:41 -0600 (MDT)
  • Message-id: <20080604145841.79131CC7AE@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=396444

User juhliarik@xxxxxxxxxx added comment
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=396444#c14


Jozef Uhliarik <juhliarik@xxxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC|
|juhliarik@xxxxxxxxxx
Status|ASSIGNED |NEEDINFO
Info Provider|
|coolo@xxxxxxxxxx




--- Comment #14 from Jozef Uhliarik <juhliarik@xxxxxxxxxx> 2008-06-04 08:58:41
MDT ---
Hi guys I have 2 bugs for same problem. After installation openSUSE Vista is
not bootable.

yast2-bootloader just activate linux partition and MBR is not rewritten. I am
not expert for script "parted" and I haven't Vista (it is case why I don't know
to test it myself) but could you try command:

/usr/sbin/parted -s /dev/sda set # boot on

where # is number of partition from /dev/sda

it is called in yast2-bootloader. IMO there should be problem.

BTW: "/usr/sbin/parted -s /dev/sda set # boot on" means activate # partition
from /dev/sda and /dev/sda is the 1st disk (MBR)


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
References