Mailinglist Archive: opensuse-bugs (14006 mails)

< Previous Next >
[Bug 381726] wrong grub device.map - can't boot openSUSE 11. 0 from openSUSE 10.3 grub menu - Error 2
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 29 Apr 2008 09:20:09 -0600 (MDT)
  • Message-id: <20080429152009.71808CC6CE@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=381726

User gilles.sabourin@xxxxxxx added comment
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=381726#c12


Gilles Sabourin <gilles.sabourin@xxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEEDINFO |NEW
Info Provider|gilles.sabourin@xxxxxxx |




--- Comment #12 from Gilles Sabourin <gilles.sabourin@xxxxxxx> 2008-04-29
09:20:08 MST ---
Sorry, I was a bit long. I was searching a mean to reinstall suse 11 bootloader
and I have failed to do so. I reinstalled opensuse 11.

As Mark told us, my problem came in fact from Bug #358483. opensuse 11 used to
boot, but I did not see any grub menu to boot windows or opensuse 10.3 : I
should have pressed <ESC> to see it.

So I supposed badly that a better way was to reinstall 10.3 bootloader, but I
fell into Bug #358483.

Next, I had a look to device.map and supposed wrongly this was the origin of my
problem. You can close this bug report : sorry for the disturbance.


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >
References