Mailinglist Archive: opensuse-bugs (14006 mails)

< Previous Next >
[Bug 374693] PPC Alpha-3 wont boot / Installer doesn't install boot-loader
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Thu, 24 Apr 2008 05:03:51 -0600 (MDT)
  • Message-id: <20080424110351.E743124538E@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=374693

User osl2008@xxxxxxxxxxxxxx added comment
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=374693#c41





--- Comment #41 from richard meek <osl2008@xxxxxxxxxxxxxx> 2008-04-24 05:03:51
MST ---
- and now complete. No on-line updates.

The devspec files are somewhat different...

iMac:~ # find /sys -name devspec > temp; while read line; do echo -n "$line -
"; strings "$line"; done < temp; rm temp
/sys/devices/pci0002:20/0002:20:0b.0/devspec -
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:19.0/devspec -
/pci@f2000000/usb@19
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:18.0/devspec -
/pci@f2000000/usb@18
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:17.0/devspec -
/pci@f2000000/mac-io@17
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:17.0/0.80000000:mac-io/0.00021000:ata-3/devspec
-
/pci@f2000000/mac-io@17/ata-3@21000
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:17.0/0.80000000:mac-io/0.00020000:ata-3/devspec
-
/pci@f2000000/mac-io@17/ata-3@20000
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:17.0/0.80000000:mac-io/0.0001f000:ata-4/devspec
-
/pci@f2000000/mac-io@17/ata-4@1f000
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:17.0/0.80000000:mac-io/0.00018000:i2c/devspec -
/pci@f2000000/mac-io@17/i2c@18000
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:17.0/0.80000000:mac-io/0.00016000:via-pmu/devspec
-
/pci@f2000000/mac-io@17/via-pmu@16000
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:17.0/0.80000000:mac-io/0.00015000:timer/devspec
-
/pci@f2000000/mac-io@17/timer@15000
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:17.0/0.80000000:mac-io/0.00014000:davbus/devspec
-
/pci@f2000000/mac-io@17/davbus@14000
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:17.0/0.80000000:mac-io/0.00013000:escc/0.00013000:ch-b/devspec
-
/pci@f2000000/mac-io@17/escc@13000/ch-b@13000
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:17.0/0.80000000:mac-io/0.00013000:escc/0.00013020:ch-a/devspec
-
/pci@f2000000/mac-io@17/escc@13000/ch-a@13020
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:17.0/0.80000000:mac-io/0.00013000:escc/devspec
-
/pci@f2000000/mac-io@17/escc@13000
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:17.0/0.80000000:mac-io/0.00000050:gpio/devspec
-
/pci@f2000000/mac-io@17/gpio@50
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:17.0/0.80000000:mac-io/0.00040000:interrup/devspec
-
/pci@f2000000/mac-io@17/interrupt-controller@40000
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:17.0/0.80000000:mac-io/devspec -
/pci@f2000000/mac-io@17
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:13.0/devspec -
/pci@f2000000/ethernet@13
/sys/devices/pci0001:10/0001:10:0b.0/devspec -
/sys/devices/pci0000:00/0000:00:10.0/devspec -
/pci@f0000000/ATY,Rage128k@10
/sys/devices/pci0000:00/0000:00:0b.0/devspec -
/pci@f0000000/uni-north-agp@b
iMac:~ #

BTW: I never managed to complete 10.3 install before, hung up e.g. on issues
like #c37 - so many thanks for that too. It boots OK and runs nicely from what
I can see so far.


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >