Mailinglist Archive: opensuse-bugs (14006 mails)

< Previous Next >
[Bug 367857] Unvisible white text on lightgrey background in Yast modules
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 1 Apr 2008 09:26:28 -0600 (MDT)
  • Message-id: <20080401152628.34E9F24538D@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=367857

User abittner@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx added comment
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=367857#c6


andreas bittner <abittner@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC|
|abittner@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx




--- Comment #6 from andreas bittner <abittner@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx> 2008-04-01
09:26:27 MST ---
its also during opensuse 11.0 alpha3 clean installation from the i386 dvd
image, in the very first stage of yast2 during install, there are a number of
dropdown boxes, where you select the steps of the first settings during
installation (timzezones, softwarepartitioning, bootloader, keyboard/language
stuff etc....)

this is also white background with very very light grey, barely readable.

only when you move around the cursor/mouse the focus moves too and one line
gets highlighted / inverted and then you can read a single line of the drop
down box at a time.

i used 800x600 vesa mode during install on some ati pcie hd2600 card.

please fix the unreadable colors. thank you.


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >