Mailinglist Archive: opensuse-bugs (5637 mails)

< Previous Next >
[Bug 330995] Intel Wireless 3945 Not connecting openSUSE 10.3 (Worked in 10 .2)
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 5 Dec 2007 10:56:04 -0700 (MST)
  • Message-id: <20071205175604.4F42B24538E@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=330995

User d_rosky@xxxxxxxx added comment
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=330995#c63





--- Comment #63 from Dave Rosky <d_rosky@xxxxxxxx> 2007-12-05 10:56:03 MST ---
(In reply to comment #58 from Ben Kevan)

"Slowly" getting better? That's an awkward way to put it. I think in the last
few months they have made some great strides to improving it.


I agree completely with this. I just installed Fedora 8 on the same laptop
with SuSE 10.3 (I like to play around with distros), and Fedora now *only*
ships iwl and it works absolutely great - it connects much faster, it stays
connected even under heavy load, and it comes back from suspend and resume
every time. The LED is still dark, but that's pretty minor, and I'm glad
they're working on functionality first anyway.

This is a little disappointing because SuSE has always been pretty bullet-proof
in the past (from my experience), but this time on wireless they got trumped by
both Ubuntu and Fedora, and are slow to fix things as well.

Dave


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >