Mailinglist Archive: opensuse-bugs (13405 mails)

< Previous Next >
[Bug 335519] New: ICH9R RAID going Offline on HALT
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Sun, 21 Oct 2007 04:48:25 -0600 (MDT)
  • Message-id: <bug-335519-21960@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=335519

Summary: ICH9R RAID going Offline on HALT
Product: openSUSE 10.3
Version: Final
Platform: x86-64
OS/Version: openSUSE 10.3
Status: NEW
Severity: Normal
Priority: P5 - None
Component: Kernel
AssignedTo: kernel-maintainers@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ReportedBy: christian_witt@xxxxxx
QAContact: qa@xxxxxxx
Found By: Customer


Dear ladys and gentleman!

I use a Gigabyte P35C-DS3R Mainboard with an ICH9R Chipset and two disks in
RAID1
On the Installation of OpenSUSE 10.3 the Raid was successfully detected. The
installation works fine. After the Reboot I can work with my new OpenSUSE
running on the RAID. If I reboot the System everything works fine too.
If I type 'halt' (and restart the Computer maybe 2 minutes or 24 hours later)
the RAID is going Offline and doesn't appear in the BIOS or the
Mainboard-Controller. The result is that it's unpossible to boot or work with
the Hardware-raid.

I use 2 Samsung disks and run OpenSUSE 10.3 x86-64 on an Intel Core 2 Duo E6550

With kindly regards
Christian Witt


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

< Previous Next >