Mailinglist Archive: opensuse-bugs (15880 mails)

by author

< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 Next >

bugzilla_noreply

14 Aug [Bug 299891] Crash in early stage install
14 Aug [Bug 288815] kmail C&P to korganizer, "öäü" lost
14 Aug [Bug 282640] kpowersave: Pressing "brightness up" on highest level makes it dark
14 Aug [Bug 277119] Kontact -- Free/Busy-dialog has to be closed twice
14 Aug [Bug 300386] New: can't install packages with zypper
14 Aug [Bug 300386] can't install packages with zypper
14 Aug [Bug 284725] zypper update - syntax unclear for updating a single package
14 Aug [Bug 297345] [XEN Migration] Migrating an HVM fails and breaks the remote server
14 Aug [Bug 297299] [XEN Migration] Migration succeeds even without access to the VM disk (on remote server)
14 Aug [Bug 295029] software manager: import installation sources
14 Aug [Bug 297430] [XEN Pattern] The pattern is to encompassing ( too many packages) and doubles
14 Aug [Bug 282640] kpowersave: Pressing "brightness up" on highest level makes it dark
14 Aug [Bug 298995] Some KDE4 games start with small initial window
14 Aug [Bug 298995] Some KDE4 games start with small initial window
14 Aug [Bug 283049] kmail not showing kaddressbook images in mailview
14 Aug [Bug 300118] xen-pae kernel can't initialize the right memory size
14 Aug [Bug 278796] After install, partition is not found
14 Aug [Bug 300390] New: No warning when cancelling package installation in yast software management
14 Aug [Bug 300118] xen-pae kernel can't initialize the right memory size
14 Aug [Bug 283049] kmail not showing kaddressbook images in mailview
14 Aug [Bug 300392] New: In software management UI available software not sorted alphabetically
14 Aug [Bug 297430] [XEN Pattern] The pattern is to encompassing ( too many packages) and doubles
14 Aug [Bug 299010] openSUSE 10. 3 beta1 installation fails because ahci fails to detect drives on ATI SB600 /700
14 Aug [Bug 299804] xdg-su no longer recognises gnome is running
14 Aug [Bug 300392] In software management UI available software not sorted alphabetically
14 Aug [Bug 273360] VPN connection does not go through most of the time
14 Aug [Bug 282640] kpowersave: Pressing "brightness up" on highest level makes it dark
14 Aug [Bug 273360] VPN connection does not go through most of the time
14 Aug [Bug 300289] Main-menu uses 100% when unsuspending
14 Aug [Bug 297691] Installation Live CD: notification after installation finished
14 Aug [Bug 294549] Microsoft Access 2003 is unable to print on samba printer when using it as default one
14 Aug [Bug 300076] missing metadata in /etc/sysconfig/keyboard
14 Aug [Bug 300001] Installation freeze when loading ahci module on A8V-VM
14 Aug [Bug 294549] Microsoft Access 2003 is unable to print on samba printer when using it as default one
14 Aug [Bug 294549] Microsoft Access 2003 is unable to print on samba printer when using it as default one
14 Aug [Bug 276331] sabayon fails to install correctly
14 Aug [Bug 282640] kpowersave: Pressing "brightness up" on highest level makes it dark
14 Aug [Bug 247471] running openoffice I get an annoying warning from libgl
14 Aug [Bug 300264] chipset unknown
14 Aug [Bug 293556] NetworkManager shows 100% link quality on all WLANs
14 Aug [Bug 145687] sudo clobbers path
14 Aug [Bug 300405] New: libapparmor1 - Date info from audit log is not parsed
14 Aug [Bug 266883] yast2-mail attempts to parse the package database everytime although I have not selected to install more stuff .
14 Aug [Bug 300229] "yast2 mail" refreshes all repositories
14 Aug [Bug 300407] New: opensuse updater applet on GNOME does not display available updates
14 Aug [Bug 300407] opensuse updater applet on GNOME does not display available updates
14 Aug [Bug 300410] New: feeciv crashes when building new city
14 Aug [Bug 300407] opensuse updater applet on GNOME does not display available updates
14 Aug [Bug 300184] Preferred spelling of gnu is "WildeBeest"
14 Aug [Bug 300418] New: opensuse-updater-applet Segmentation faults after cancelling update
14 Aug [Bug 300426] New: updated debuginfo packages are not available for patched packages like xorg-x11-libX11
14 Aug [Bug 230785] package aspell-nl missing
14 Aug [Bug 299601] Starting network time protocol daemon (NTPD)failed
14 Aug [Bug 300437] New: opensuse-updater-applet Segmentation faults after checking for updates
14 Aug [Bug 282640] kpowersave: Pressing "brightness up" on highest level makes it dark
14 Aug [Bug 295496] radeon: DRI driver - blank opengl windows (R350)
14 Aug [Bug 282640] kpowersave: Pressing "brightness up" on highest level makes it dark
14 Aug [Bug 300442] New: KMPs cannot be built against Kernel:Vanilla
14 Aug [Bug 279866] opensuse-updater lacks good patch description
14 Aug [Bug 300295] FDISK error on MD raid
14 Aug [Bug 282640] kpowersave: Pressing "brightness up" on highest level makes it dark
14 Aug [Bug 299668] network installation prefers wlan over cabled network
14 Aug [Bug 299882] option for suspend disk is missing
14 Aug [Bug 266243] Brightness control on Apple Macbook
14 Aug [Bug 300442] KMPs cannot be built against Kernel:Vanilla
14 Aug [Bug 282640] kpowersave: Pressing "brightness up" on highest level makes it dark
14 Aug [Bug 300289] Main-menu uses 100% when unsuspending
14 Aug [Bug 300295] FDISK error on MD raid
14 Aug [Bug 299684] tabular report contains date in headline
14 Aug [Bug 223079] Reproducible PHP crash with ionCube loader
14 Aug [Bug 300461] New: Selecting quit from opensuse-updater-applet right click menu causes SIBABRT
14 Aug [Bug 299033] smpppd lacking on KDE 1CD install
14 Aug [Bug 300466] New: sax2 includes no 1080p modelines
14 Aug [Bug 283049] kmail not showing kaddressbook images in mailview
14 Aug [Bug 138311] wacom does not select correct event device automatically
14 Aug [Bug 300340] thinkpad_acpi doesn't recognize changes in brightness
14 Aug [Bug 138311] wacom does not select correct event device automatically
14 Aug [Bug 262319] Sorry state of Novell Client on openSUSE
14 Aug [Bug 208972] crash cannot read LKCD dump
14 Aug [Bug 247471] running openoffice I get an annoying warning from libgl
14 Aug [Bug 295496] radeon: DRI driver - blank opengl windows (R350)
14 Aug [Bug 226629] Automounting is inconsistent when multiple users sessions are running
14 Aug [Bug 282640] kpowersave: Pressing "brightness up" on highest level makes it dark
14 Aug [Bug 300069] sensors-detect should write metadata to the sysconfig file
14 Aug [Bug 300476] New: Update clobbers lilo.conf
14 Aug [Bug 300478] New: After adding opensuse-updater-applet to panel got two icons in notification area
14 Aug [Bug 299784] YaST2 shows wrong release notes
14 Aug [Bug 300491] New: Hangs on installation at Activating USB devices
14 Aug [Bug 262319] Sorry state of Novell Client on openSUSE
14 Aug [Bug 300405] libapparmor1 - Date info from audit log is not parsed
14 Aug [Bug 300493] New: IDE drive set to slave (no master) takes a long time to fail installation
14 Aug [Bug 300496] New: X uses 100% CPU when using the "intel" xorg driver and the Xen kernel
14 Aug [Bug 300496] X uses 100% CPU when using the "intel" xorg driver and the Xen kernel
14 Aug [Bug 300496] X uses 100% CPU when using the "intel" xorg driver and the Xen kernel
15 Aug [Bug 299907] MD5SUM in new download page
15 Aug [Bug 299448] Unable to configure Default Gateway during install if NetworkManager is enabled and network card given static ip address
15 Aug [Bug 296131] graphviz-php package useless
15 Aug [Bug 300128] YaST doesn't install patch suggested by opensuseupdater
15 Aug [Bug 300128] YaST doesn't install patch suggested by opensuseupdater
15 Aug [Bug 300514] New: Network Manager does not reconnect after suspend
15 Aug [Bug 300515] New: AMD/ATI SB600/700/800 use same SMBus controller devID
15 Aug [Bug 284195] The SATA, IDE, SMBus controllers don't work on ATI/AMD SB700
15 Aug [Bug 300515] AMD/ATI SB600/700/800 use same SMBus controller devID
15 Aug [Bug 229622] pear packages installed via rpm should be visible to the pear package manager
15 Aug [Bug 229622] pear packages installed via rpm should be visible to the pear package manager
15 Aug [Bug 297647] Damaged Repository Database
15 Aug [Bug 300515] AMD/ATI SB600/700/800 use same SMBus controller devID
15 Aug [Bug 300515] AMD/ATI SB600/700/800 use same SMBus controller devID
15 Aug [Bug 300517] New: zypper sa url "good luck"
15 Aug [Bug 300515] AMD/ATI SB600/700/800 use same SMBus controller devID
15 Aug [Bug 297647] Damaged Repository Database
15 Aug [Bug 300517] zypper sa url "good luck"
15 Aug [Bug 254937] gnome-power-manager crashes on login after screen has been locked
15 Aug [Bug 272715] Gnome detects wrong graphics resolution
15 Aug [Bug 298116] gnome: desktop media icons change appearance on mount / umount
15 Aug [Bug 296782] yast2: installation sources naming inconsistencies
15 Aug [Bug 299760] Test Case 388160 - [301181] Test Feature: Xen Virtual Machine Manager
15 Aug [Bug 296782] yast2: installation sources naming inconsistencies
15 Aug [Bug 296782] yast2: installation sources naming inconsistencies
15 Aug [Bug 299760] Test Case 388160 - [301181] Test Feature: Xen Virtual Machine Manager
15 Aug [Bug 296782] yast2: installation sources naming inconsistencies
15 Aug [Bug 299760] Test Case 388160 - [301181] Test Feature: Xen Virtual Machine Manager
15 Aug [Bug 246701] ahci SATA RAID - mdraid segment fault
15 Aug [Bug 296782] yast2: installation sources naming inconsistencies
15 Aug [Bug 242137] Knetworkmanager fails to connect wirelessly to any network on WPA or WEP, hanging on 28%
15 Aug [Bug 242137] Knetworkmanager fails to connect wirelessly to any network on WPA or WEP, hanging on 28%
15 Aug [Bug 291743] kmail broke message structure in reply
15 Aug [Bug 284725] zypper update - syntax unclear for updating a single package
15 Aug [Bug 300001] Installation freeze when loading ahci module on A8V-VM
15 Aug [Bug 299601] Starting network time protocol daemon (NTPD)failed
15 Aug [Bug 298508] On screen display for notebook special keys (volume up/down/ mute) not always on top
15 Aug [Bug 299010] openSUSE 10. 3 beta1 installation fails because ahci fails to detect drives on ATI SB600 /700
15 Aug [Bug 273170] KDE one CD tracker bug
15 Aug [Bug 284980] OpenOffice.Org Package Rework Tracker
15 Aug [Bug 284030] xine-lib not properly stripped
15 Aug [Bug 299891] Crash in early stage install
15 Aug [Bug 299891] Crash in early stage install
15 Aug [Bug 262435] gnome-power-manager shows HTML in battery information
15 Aug [Bug 291743] kmail broke message structure in reply
15 Aug [Bug 262307] Two gnome-power-manager instances launched at login
15 Aug [Bug 245428] Update breaks while drpmsync is running
15 Aug [Bug 291743] kmail doesn't comprehend message structure when replying
15 Aug [Bug 296873] openSUSE Manuals Not Installed By Default
15 Aug [Bug 299098] opensuse-manual_en.rpm up to 6MB too huge
15 Aug [Bug 296873] openSUSE Manuals Not Installed By Default
15 Aug [Bug 273019] yast2-ftp-server requires SUSEfirewall to be installed
15 Aug [Bug 208972] crash cannot read LKCD dump
15 Aug [Bug 284725] zypper update - syntax unclear for updating a single package
15 Aug [Bug 295871] KDE maximizes windows to ALL screens on multiple screen setup
15 Aug [Bug 300280] Expert Partitioner in LiveInstaller does not offer Mount Point /
15 Aug [Bug 300173] zypper: Building repository cache callbacks broken
15 Aug [Bug 273019] yast2-ftp-server requires SUSEfirewall to be installed
15 Aug [Bug 300342] Clicking 'Back' in the second phase of system upgrade terminates the installer
15 Aug [Bug 300530] New: [opensuse-updater][kde] License window not big enough
15 Aug [Bug 300530] [opensuse-updater][kde] License window not big enough
15 Aug [Bug 299619] gnome-keyring-daemon is exporting wrong variables
15 Aug [Bug 273019] yast2-ftp-server requires SUSEfirewall to be installed
15 Aug [Bug 299623] radeon: display distorted (strange colors) during first Xserver start (M24)
15 Aug [Bug 300118] xen-pae kernel can't initialize the right memory size
15 Aug [Bug 299623] radeon: display distorted (strange colors) during first Xserver start (M24)
15 Aug [Bug 299623] radeon: display distorted (strange colors) during first Xserver start (M24)
15 Aug [Bug 300173] zypper: Building repository cache callbacks broken
15 Aug [Bug 245428] Update breaks while drpmsync is running
15 Aug [Bug 300386] can't install packages with zypper
15 Aug [Bug 299658] Latest madwifi package 0.9.3. 1 does not compile with the shipped kernel
15 Aug [Bug 300001] Installation freeze when loading ahci module on A8V-VM
15 Aug [Bug 300476] Update clobbers lilo.conf
15 Aug [Bug 300173] zypper: Building repository cache callbacks broken
15 Aug [Bug 300536] New: add one-click installation associations to opera
15 Aug [Bug 299010] openSUSE 10. 3 beta1 installation fails because ahci fails to detect drives on ATI SB600 /700
15 Aug [Bug 300536] add one-click installation associations to opera
15 Aug [Bug 230785] package aspell-nl missing
15 Aug [Bug 299739] package aspell-nl missing
15 Aug [Bug 300362] yast2 -s/--style is not supported but displayed in help
15 Aug [Bug 300536] add one-click installation associations to opera
15 Aug [Bug 297727] sed segfaults for address of type "every nth line"
15 Aug [Bug 300096] mount passes uninitialized struct nfs_mount_data
15 Aug [Bug 293401] Update from 10.2 to 10.3 Alpha 6 - conflicts/resolverTestcase
15 Aug [Bug 300476] Update clobbers lilo.conf
15 Aug [Bug 300538] New: opensuse-quickstart_de not obsoleted/provided
15 Aug [Bug 300386] can't install packages with zypper
15 Aug [Bug 299486] zypper: infinite loop on missing pkg.
15 Aug [Bug 298006] no 64bit libcom_err2
15 Aug [Bug 293401] Update from 10.2 to 10.3 Alpha 6 - conflicts/resolverTestcase
15 Aug [Bug 300538] opensuse-quickstart_de not obsoleted/provided
15 Aug [Bug 300539] New: hal-gnome not provided/obsoleted
15 Aug [Bug 293401] Update from 10.2 to 10.3 Alpha 6 - conflicts/resolverTestcase
15 Aug [Bug 300539] hal-gnome not provided/obsoleted
15 Aug [Bug 300540] New: Yast packages not provided/obsoleted
15 Aug [Bug 299829] 915resolution not autoselected (package modalias ignored)
15 Aug [Bug 293401] Update from 10.2 to 10.3 Alpha 6 - conflicts/resolverTestcase
15 Aug [Bug 300540] Yast packages not provided/obsoleted
15 Aug [Bug 279866] opensuse-updater lacks good patch description
15 Aug [Bug 300208] Stepping back from Media check result an error
15 Aug [Bug 299623] radeon: display distorted (strange colors) during first Xserver start (M24)
15 Aug [Bug 299829] 915resolution not autoselected (package modalias ignored)
15 Aug [Bug 286829] Not allowed to configure routing during installation
15 Aug [Bug 300543] New: Wrong time format in suse.de-clean-core
15 Aug [Bug 299486] zypper: infinite loop on missing pkg.
15 Aug [Bug 300517] zypper sa url "good luck"
15 Aug [Bug 299623] radeon: display distorted (strange colors) during first Xserver start (M24)
15 Aug [Bug 299623] radeon: display distorted (strange colors) during first Xserver start (M24)
15 Aug [Bug 299623] radeon: display distorted (strange colors) during first Xserver start (M24)
15 Aug [Bug 296782] yast2: installation sources naming inconsistencies
15 Aug [Bug 300362] yast2 -s/--style is not supported but displayed in help
15 Aug [Bug 299826] yast crashes
15 Aug [Bug 300543] Wrong time format in suse.de-clean-core
15 Aug [Bug 299486] zypper: infinite loop on missing pkg.
15 Aug [Bug 286829] Not allowed to configure routing during installation
15 Aug [Bug 300536] add one-click installation associations to opera
15 Aug [Bug 299486] zypper: infinite loop on missing pkg.
15 Aug [Bug 299486] zypper: infinite loop on missing pkg.
15 Aug [Bug 299734] YaST Bluetooth module should be default set to enabled
15 Aug [Bug 300550] New: root=LABEL=blubber does not work anymore
15 Aug [Bug 300096] mount passes uninitialized struct nfs_mount_data
15 Aug [Bug 300553] New: zypper patch-info output formatting
15 Aug [Bug 300553] zypper patch-info output formatting
15 Aug [Bug 286829] Not allowed to configure routing during installation
15 Aug [Bug 300096] mount passes uninitialized struct nfs_mount_data
15 Aug [Bug 300120] www.spiegel.de doesn’t work wel l with konqueror
15 Aug [Bug 300177] 10.3-Beta1 Networkinstall behind Proxy fails
15 Aug [Bug 300177] 10.3-Beta1 Networkinstall behind Proxy fails
15 Aug [Bug 299623] radeon: display distorted (strange colors) during first Xserver start (M24)
15 Aug [Bug 300177] 10.3-Beta1 Networkinstall behind Proxy fails
15 Aug [Bug 300331] ALT-<letter> keys in xterm
15 Aug [Bug 300569] New: zypper shows wrong updates
15 Aug [Bug 300571] New: nfsroot with static ip does not set hostname
15 Aug [Bug 297569] USB stick seems to be not recognized
15 Aug [Bug 300569] zypper shows wrong updates
15 Aug [Bug 230785] package aspell-nl missing
15 Aug [Bug 299145] (k)NetworkManager fails to set ESSID
15 Aug [Bug 300573] New: Kernel panic, libusb-0.1.so.4: no such file
15 Aug [Bug 300574] New: VTE crashes
15 Aug [Bug 299642] YaST PPPoE config fails
15 Aug [Bug 298345] openSUSE 10.3 Beta1 BUILD902: unable to mount DVD
15 Aug [Bug 300208] Stepping back from Media check result an error
15 Aug [Bug 300536] add one-click installation associations to opera
15 Aug [Bug 282640] kpowersave: Pressing "brightness up" on highest level makes it dark
15 Aug [Bug 262830] yet another progreess bar needed
15 Aug [Bug 298896] common_cert does not support cmdline interface
15 Aug [Bug 299668] network installation prefers wlan over cabled network
15 Aug [Bug 263773] IDE controller is not automatically detected during installation on EFIKA
15 Aug [Bug 299623] radeon: display distorted (strange colors) during first Xserver start (M24)
15 Aug [Bug 263773] IDE controller is not automatically detected during installation on EFIKA
15 Aug [Bug 298879] opensuseupdater-kde shows config dialog on startup
15 Aug [Bug 296945] flickering progress dialogs, better busy indicator
15 Aug [Bug 299642] YaST PPPoE config fails
15 Aug [Bug 300569] zypper shows wrong updates
15 Aug [Bug 300579] New: Build 20070815: Cannot access installation media after first reboot
15 Aug [Bug 300579] Build 20070815: Cannot access installation media after first reboot
< Previous 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 Next >
List Navigation