Mailinglist Archive: opensuse-bugs (6897 mails)

< Previous Next >
[Bug 248832] wacom tablet now work under X - regression from10.1
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Thu, 1 Mar 2007 09:52:49 -0700 (MST)
  • Message-id: <20070301165249.E1545B57@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=248832


pnemec@xxxxxxxxxx changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEEDINFO |ASSIGNED
Info Provider|pnemec@xxxxxxxxxx |




------- Comment #17 from pnemec@xxxxxxxxxx 2007-03-01 09:52 MST -------
Mar 1 17:48:15 wintermute kernel: usb 2-2: new low speed USB device using
uhci_hcd and address 5
Mar 1 17:48:15 wintermute kernel: usb 2-2: new device found, idVendor=056a,
idProduct=0060
Mar 1 17:48:15 wintermute kernel: usb 2-2: new device strings: Mfr=1,
Product=2, SerialNumber=0
Mar 1 17:48:15 wintermute kernel: usb 2-2: Product: FT-0405-UV1.4-1
Mar 1 17:48:15 wintermute kernel: usb 2-2: Manufacturer: WACOM
Mar 1 17:48:15 wintermute kernel: usb 2-2: configuration #1 chosen from 1
choice
Mar 1 17:48:15 wintermute kernel: input: Wacom Volito as /class/input/input6
Mar 1 17:48:15 wintermute kernel: drivers/usb/input/wacom.c: Registered device
Wacom Volito type
Mar 1 17:48:15 wintermute kernel: drivers/usb/input/wacom.c: Tablet reporting
data in 0 tries



No data


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.

< Previous Next >