Mailinglist Archive: opensuse-bugs (9915 mails)

< Previous Next >
[Bug 230730] cups: tcp_wrappers refused connection from unknown
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Thu, 25 Jan 2007 03:33:25 -0700 (MST)
  • Message-id: <20070125103325.B539B25C88A@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=230730


walter.haidinger@xxxxxx changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEEDINFO |ASSIGNED
Info Provider|walter.haidinger@xxxxxx |




------- Comment #27 from walter.haidinger@xxxxxx 2007-01-25 03:33 MST -------
In reply to comment #15:
The errors are logged by cups in /var/log/cups/error_log. This is the default
logfile, I've not changed anything regarding logging. Please refer to my
cupsd.conf from comment #26.

That said, please ignore anything regarding syslog. That is a custom setting,
of course, and has nothing to do with this bug. I've provided the comment about
the DOS attack just as an _example_ to show this bug is serious and annoying.
Again, there is _no_ syslog issue!

I'm sorry but AFAIK there are no other steps to reproduce other than those
already provided by comment #10. If you specfically need any other information,
I'd be happy to provide.

My configuration is actually pretty close to a default setup. Please check the
changes to cupsd.conf of comment #26.

Also, please remember that cups used to work under 10.1! But after upgrading to
10.2, using the cupsd.conf referenced above and _unchanged_
/etc/hosts.{allow,deny} files, I get lots of errors messages. However, _only_
from cupsd, not from any other program using libwrap.


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.

< Previous Next >