Mailinglist Archive: opensuse-bugs (8031 mails)

< Previous Next >
[Bug 208870] Bad grub location selected
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Fri, 8 Dec 2006 09:56:11 -0700 (MST)
  • Message-id: <20061208165611.7E150F63@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=208870


hugo.costelha@xxxxxxxxx changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|RESOLVED |REOPENED
Resolution|FIXED |




------- Comment #16 from hugo.costelha@xxxxxxxxx 2006-12-08 09:56 MST -------
Not that the final version is out, I tought it was time to update my main
installation from SUSE 10.1 to openSUSE 10.2...I was wrong.

It seems that this bug was not solved yet, so now, after the installation was
finished, I get a "No Operating System" when I turn on my computer.

Since I cannot boot the newly installed system, I imagined I could try to
reapair it by starting from the CD, but I cannot! I even unpluged my IDE disk
(remaining just the SATA one, which is the main disk), but I get "Error 21:
Selected disk does not exist".

I will keep trying different things, but I sure think this should be fixed.
This is completely a showstopper for someone new to Linux, something that would
make him go away for good.


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.

< Previous Next >